- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
İkinci bebiş de hayırlı olsun bu arada sağlıcakla gelsinKızlar bebişler şuan kaç aylık oldu .. boy kiloları nasıl.. ben çoktandır kontrole götürmedim. yaşından sonra. önceden her ay takıp yapıyordum ama şimdi artık sıkıntısı yoksa götürmüyorum. sizde durumlar nasıl nelr yapıyorsunuz ekstra yaptığınız birşeyler varmı. biz şuan 14 aylığız tam net olmamakla birlikte sanırım 10 kilo falan boyda galiba 81-82 civarı
Bizim kız 14 aylık, 8700gr ve 74cm diye biliyorum.Kızlar bebişler şuan kaç aylık oldu .. boy kiloları nasıl.. ben çoktandır kontrole götürmedim. yaşından sonra. önceden her ay takıp yapıyordum ama şimdi artık sıkıntısı yoksa götürmüyorum. sizde durumlar nasıl nelr yapıyorsunuz ekstra yaptığınız birşeyler varmı. biz şuan 14 aylığız tam net olmamakla birlikte sanırım 10 kilo falan boyda galiba 81-82 civarı
Bizim kiz da 14 aylik kontrolunde 9.900 boyda 78 cm diBizim kız 14 aylık, 8700gr ve 74cm diye biliyorum.
Kızlar uyku eğitimi konusunda bana yardımcı olun yaa artık yorgunluktan bittim. Gece 12-1-2 de yatıyor 2-3 sefer de uyanıyor. Gündüz çalıştığım icin de gece emziriyorum ama artık vücudum dayanmıyor. Yeni de bakıcı değiştirdik aradan 10-15 gün geçsin bi adaptasyon sağlasın uyku işini çözüyüm diyorum ama daha beter olursa diye korkuyorum. Nasıl yapıyım bana bi öneride bulunun lütfen
Benimki haftaiçi gec kalkıyor haftasonu 8.30-9 da ayakta. Haftaiçi 7 de kalkıyorum gece1.30-2de yatınca +Gece uykum bölünüp sabah ta erken kalkınca sersem gibi oluyorum. Oyuzden büyüyüp beni anlamasını beklemeden bi şekilde duzene oturtmam lazım yoksa surekli yorgun oluyorum hic dinlenmis hissedemiyorum kendimi.Canım bizde de durum farklı değil bu çalışan annelerin evde düzen oturtamamasından mı kaynaklı yoksa bızım bebişlerin huyu suyumu anlamadım. bazen uykusuz bırakıyorum uyusun dıye mesela en son gündüz 5 te yatmış diyelim gece 12 -1 oluyor yatmıyor bız yatmasak uyutmaya çalışmasak daha uyuyacağı yok. oyun derdınde. artık ben gece 1-1.5 da yatmaya alıştım. uyku düzenınde sabah erken kaldırıp öğle uykusuna yatırıp bunuda bıraz sabırla devam ettirmek gerekiyor sanırım. bizim bebiş geç yatıyor geç kalkıyor 11-12 de uyanıyor. hafta sonu işimede gelmıyor değil....:) büyüdükçe benı anladıkça uyku vaktı geldı hadı dedıkçe düzene gireceğini umut edıyorum.....
Kızlar bebişler şuan kaç aylık oldu .. boy kiloları nasıl.. ben çoktandır kontrole götürmedim. yaşından sonra. önceden her ay takıp yapıyordum ama şimdi artık sıkıntısı yoksa götürmüyorum. sizde durumlar nasıl nelr yapıyorsunuz ekstra yaptığınız birşeyler varmı. biz şuan 14 aylığız tam net olmamakla birlikte sanırım 10 kilo falan boyda galiba 81-82 civarı
Kızlar uyku eğitimi konusunda bana yardımcı olun yaa artık yorgunluktan bittim. Gece 12-1-2 de yatıyor 2-3 sefer de uyanıyor. Gündüz çalıştığım icin de gece emziriyorum ama artık vücudum dayanmıyor. Yeni de bakıcı değiştirdik aradan 10-15 gün geçsin bi adaptasyon sağlasın uyku işini çözüyüm diyorum ama daha beter olursa diye korkuyorum. Nasıl yapıyım bana bi öneride bulunun lütfen
Ay bende gündüz emziremiyorum diye gece emziriyorum cocuk ta alıştı napsın. Normalde memeye cok bağımlı değil ama ben yanındaysam emmeden uyumak istemiyor. Eğitimi nasıl verdin ne yaptın bana onu anlatirmisin. Internetten baktim da uygulayabileceğim bi yöntem bulamadım. Birde şuan diş ağrısı çekiyor alt kenarlar şiş dün gece emmek bile istemedi ağladı sürekli.Buyudugu ogrendigi icin cok direnebilir yada tsm tersi kolay ogrenebilir bilemiyorm ama egitim icin sabrinin tukenip canina tak etmesi lazim yoksa ilk 1 hafta zor cidden. Ben 9aylikken 1 2 defa kendi uyudugunu gorunce yavastsn uyutma seklini degistirdim sonrada egitim verdim. Benim kiz erkenci aksam 7 8 arasi yatiyo cok nadir 9a sarkar oda biri geldiginde fln oluyor. Sabahta imamdan once kalkiyoruz 6 7 arasi. Ama tabi gece 2 3 defadan az kalkmiyor. Bizde de sorun meme. Doktor 1 yasindan sonra gece memeyi kes dedi yapamiyorm 1 kere de olsa emiyor. Yeri geliyo dis sikintimiz oluyo yeri geliyo acikiyor aksam yulafli mama yapmama ragmen. Bu isi cozemedim bende. Hele gunduz cani sikildikca 15dk da bir meme istedigi oluyor. Ayakli meme hissediyorum artik kendimi
Bizde yasinda hastaydi o zaman gittik 6gun sonra 14 olcak. En son 84cm 11.300gramdi. Kan depolarimiz sikintili 3ay somra gel dedi ama ortalik hastalik kayniyo havalar yumusayinca tekrar bi gidecez bakalim ne dicek
Ay bende gündüz emziremiyorum diye gece emziriyorum cocuk ta alıştı napsın. Normalde memeye cok bağımlı değil ama ben yanındaysam emmeden uyumak istemiyor. Eğitimi nasıl verdin ne yaptın bana onu anlatirmisin. Internetten baktim da uygulayabileceğim bi yöntem bulamadım. Birde şuan diş ağrısı çekiyor alt kenarlar şiş dün gece emmek bile istemedi ağladı sürekli.
Maşallah canım gelişimi gayet iyi. bizimde demir depolarımız düşüktü ben demir damlasını açıkcası hiç verememiştim. sonrada öyle kaldı. bir kere kan alırlarken yağrum mahvoldu ağlamaktan minnacık elinde koca iğne ile sıka sıka aldılar içim artık yenıden kan aldırmaya elvermez.beslenmesine daha çok dikkat etmeye çalışacağım artık.
Allah hepsinin yardimcisi olsunsirf malatya elazig deil ki diyarbakirda cok sallandı dogudakilere bu sogukta allah yarfim etsinMalatya elazığda yaşauan varmı? Akrabalar vs umarım herkes iidir.
Biz minyon takılıyoruz.
14 aylık kilo 9, boy 76cm
Sizinki bayağı uzunmuş
Metabolizma ve genetik ama yapacak bir şey yok, benimkinin iştahı fena değil aslında ama kilo almıyor, her gün dolu dolu 2 kere kaka yapıyor, ama ayda anca 100-200g alıyorkilo alsın diye pirinç unu ,muahllebi ,bulamaç, püre gibi şeyler yedirmiyorum ama, bizim yediklerimizin minik porsiyonlarından yiyor
İkinci bebiş de hayırlı olsun bu arada sağlıcakla gelsinikiz gibi büyüyecekler ne güzel
Allah razı olsun canım.. evet bizimde nıyetımız oydu ikisi birlikte büyüsün istedim. oyun arkadaşı okul arkadaşı olsunlar bırbırlerıne... inşallah sağlık sıhhat afıyetle gelir..
Allah kucağina almayı nasip etsin canım.
Senin normal.miydi doğum?
Ben de ikinciyi istiyorum ama benim sezaryen+ miyom alınmıştı . Bu sebeple yaza ya da 2 yaşına kadar beklicem.
Hayır canım benimde sezeryan oldu. kızım bir yaşına girincede hamile kaldım. 6 aylıkken hamile kalan arkadaşımda var. en sağlıklısı 2 yaş diyorlar ama ben o kadar ara veremem.. şimdi hatta bunu normal yapmayı düşünüyorum ssvd ile. Allah izin verirse isteyince herşey mümkün. Senin miyomda alınmış o etkiler mi bilmiyorum doktoruna danış yınede. Ama cocukların arasında yaş farkı ne kadar az olursa o kadar bırbırlerıne arkadaşlar diye düşünüyorum.
Kızlar bebişler şuan kaç aylık oldu .. boy kiloları nasıl.. ben çoktandır kontrole götürmedim. yaşından sonra. önceden her ay takıp yapıyordum ama şimdi artık sıkıntısı yoksa götürmüyorum. sizde durumlar nasıl nelr yapıyorsunuz ekstra yaptığınız birşeyler varmı. biz şuan 14 aylığız tam net olmamakla birlikte sanırım 10 kilo falan boyda galiba 81-82 civarı
Hayır canım benimde sezeryan oldu. kızım bir yaşına girincede hamile kaldım. 6 aylıkken hamile kalan arkadaşımda var. en sağlıklısı 2 yaş diyorlar ama ben o kadar ara veremem.. şimdi hatta bunu normal yapmayı düşünüyorum ssvd ile. Allah izin verirse isteyince herşey mümkün. Senin miyomda alınmış o etkiler mi bilmiyorum doktoruna danış yınede. Ama cocukların arasında yaş farkı ne kadar az olursa o kadar bırbırlerıne arkadaşlar diye düşünüyorum.