2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar nasılsınız yazmıyorum ama takip ediyorum bebekler neler yapıyor biliyorsunuz 2 ciye hamileyim az kaldı 2 ay sonra oda artık aramızda olucak inşallah benim kızım da 7 aylıkken başladı çıkarmaya dişleri şimdi toplam 10 tane dişi var ilk 6 dişi şükür sorunsuz hep çıkardı hiç anlamıyordum ama sonra 4 dişi bu yılbasından bir Ay önce basladı yeni yıldan bir iki hafta sonra tamamladı ama bunlar baya çektirdi ateş vs iştahsızlık şükür onlar cıkınca düzeldi sandım diğerleri cıkıncada hiç fark etmem hep böyle gider ama öyle olmadı arka dişler geniş olunca o 4 diş baya çekti bizden bu kadar daha yürümüyor hiç emeklemedi de :) anca kenarlardan tutunup yürüyor duvar kenarları kapı kenarları nerden tutunup kalktıysa oradan yürüyor elimizi bırakıp kendi yürümüyor :) 14 aylık işte suan bakalım inşallah 15 aylıkta yürür şubatta banada doğum günü hediyesi olur yürümesi :)

Sağlıklı doğumlar dilerim iyi cesaret etmişsin valla ikinciye :)
Yürür inşallah demek emeklemeden yürüyecek.

Bziim hiç yok biz napalim yarinn 15 aylık olacağız.

Geçmiş olsun bu arada canım.
Herkes hastalıktan kırılıyor
Aaa deme :) ben de en gerideki bizimkidir diyordum.
Benim minnoş halen 8 kilo bile olamadı ya hastalandı şimdi iyice zayıflamıştır kesin. 5 gündür ağzına yemek sokmuyor

Bana da normal dedi de, sorun çok uzun sürede ve zor çıkarması 2.5 aydır üst dişler şiş ama önler değil yanlar çıkacakmış önce. O da bi garip

Bana da normal dedi de, sorun çok uzun sürede ve zor çıkarması 2.5 aydır üst dişler şiş ama önler değil yanlar çıkacakmış önce. O da bi garip
Bizde de çok uzun sürede çıkıyor. Çıkacağı son bir hafta özellikle işkence gibi devamlı ağlıyor, hiç kıyamıyorum Betülde önce alttan ön iki, sonra üst önden bir tane çıktı. Çıkan da çok yavaş uzuyor. Yani alttaki ikili aralıkla çıktı, hala ikinci olan birincinin boyuna gelmedi, sanki tek diş varmış gibi görünüyor. Ama son kan tahlillerinde d vitamini kalsiyum filan da baktı doktoru, her şeyi yerli yerinde

Selam herkese
Kızım influenza oldu. Çok zor bir grip
5 gündür mahvolduk ailece
Herkes salgına dikkat etsin. Umarım kimseye uğramaz
çok geçmiş olsun benim kızımda bu gribe yakalandı çok zor iki çocuk daha büyüttüm böyle bir şey görmedim başı yerden kalkmıyor iştah sıfır sürekli ağlıyor sizede bu grip için olan bir şurup var sadece 5 gün kullanılacak onu verdimi çok zor bulduk salgın olduğu için her yerde tükenmiş umarım tez vakitte atlatırız bu arada benim kızımda hala 8 kilo doktor çok zayıf iyilestikten sonra kilosu için getir dedi

Evt şuruptan verdi Ankara'da kolay buldum sorun olmadı o açıdan
4. Gün bugün biraz daha iyi
Benim kızım da 7950 olmuştu ama 400 gr vermiş hastalık sürecinde.
Infatrini mama takviyesi içiriyorum 2 aydır

Evt şuruptan verdi Ankara'da kolay buldum sorun olmadı o açıdan
4. Gün bugün biraz daha iyi
Benim kızım da 7950 olmuştu ama 400 gr vermiş hastalık sürecinde.
Infatrini mama takviyesi içiriyorum 2 aydır
bu mamayi niçin kullanıyorsun doktor mu verdi benim şuan ne mama nede süt içiyor

bu mamayi niçin kullanıyorsun doktor mu verdi benim şuan ne mama nede süt içiyor
Persentil eğrisine baktı kilosu eğride %3 ün altına düşmüş. Yani zayıf
12 aylıkken 7300 gramdı.
Gelişim geriliği teşhisi koyup mamalara rapor çıkarttı. Günde 1.5 tane içiriyorum. Ayrıca emiyor ve ek gıda alıyor

anladım canım teşekkürler inşallah faydasını görürsün bende bu hastalığı atlatsin hayırlısıyla bende goturucem gerçekten çok zayıflar allah beterinden korusun boyu nasıl bizim boyuda kısa

Selam herkese
Kızım influenza oldu. Çok zor bir grip
5 gündür mahvolduk ailece
Herkes salgına dikkat etsin. Umarım kimseye uğramaz
O lanet grip bnm kızımıda gelip buldu çok zorlu 4 gün geçirdik şükür şimdi ii. Dişe gelince bizimde 1bucuk sayılır :) acelesi yyok nasıl olsa çıkacak.
Kızlar benimki de oldu influenza ya şimdi geldik acilden. Ateşi düşmüyor bi türlü. 4 5 gün çekeceğiz demek allah yardımcısı olsun bizim de bebişlerimizin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…