2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aydingelini aydingelini selam promalt ne kadar sürede etki etti acaba
Valla canım ben onu hergün içtim 3 ay boyunca falan ama öyle aman aman bi faydasını görmedim. Kilo almam haricinde.
jokerde satılanlar daha iyiymiş istersen onu dene. Birde dereotu ıhlamur tahin ve helvası daha çok süt yapıyo bence. He birde süt için kafaya takmamak çok daha önemliymiş tecrübe ile sabit

Selam herkese
Kızım influenza oldu. Çok zor bir grip :KK43:
5 gündür mahvolduk ailece
Herkes salgına dikkat etsin. Umarım kimseye uğramaz

O lanet grip bnm kızımıda gelip buldu çok zorlu 4 gün geçirdik şükür şimdi ii. Dişe gelince bizimde 1bucuk sayılır :) acelesi yyok nasıl olsa çıkacak.
çok geçmiş olsun çok zor biz hala atlatamadik Rabbim tüm bebislerimize şifa versin
Kızlar benimki de oldu influenza ya :KK43: şimdi geldik acilden. Ateşi düşmüyor bi türlü. 4 5 gün çekeceğiz demek :KK43: allah yardımcısı olsun bizim de bebişlerimizin de.
Yaa kızlar çok geçmiş olsun hepinizin kuzusuna. Rabbim beterinden korusun 😞 inşallah çabuk atlatırsınız iyice salgın arttı

Merhaba kızlar nasılsınız yazmıyorum ama takip ediyorum bebekler neler yapıyor biliyorsunuz 2 ciye hamileyim az kaldı 2 ay sonra oda artık aramızda olucak inşallah benim kızım da 7 aylıkken başladı çıkarmaya dişleri şimdi toplam 10 tane dişi var ilk 6 dişi şükür sorunsuz hep çıkardı hiç anlamıyordum ama sonra 4 dişi bu yılbasından bir Ay önce basladı yeni yıldan bir iki hafta sonra tamamladı ama bunlar baya çektirdi ateş vs iştahsızlık şükür onlar cıkınca düzeldi sandım diğerleri cıkıncada hiç fark etmem hep böyle gider ama öyle olmadı arka dişler geniş olunca o 4 diş baya çekti bizden bu kadar daha yürümüyor hiç emeklemedi de :) anca kenarlardan tutunup yürüyor duvar kenarları kapı kenarları nerden tutunup kalktıysa oradan yürüyor elimizi bırakıp kendi yürümüyor :) 14 aylık işte suan bakalım inşallah 15 aylıkta yürür şubatta banada doğum günü hediyesi olur yürümesi :)
Oy maşallah canım demek ikincisinin gelmesine de birşey kalmadı. Allah kolaylık versin sağlıcakla kucağına al inşallah

Valla canım ben onu hergün içtim 3 ay boyunca falan ama öyle aman aman bi faydasını görmedim. Kilo almam haricinde.
jokerde satılanlar daha iyiymiş istersen onu dene. Birde dereotu ıhlamur tahin ve helvası daha çok süt yapıyo bence. He birde süt için kafaya takmamak çok daha önemliymiş tecrübe ile sabit
Püf be neyse joker de aklımda bu olmazsa joker 🤦🏻‍♀️

2 gün falan içince etkisi oluyor. Ben yatmadan önce içiyordum gece.
Her gün düzenli kullandım tam 8 ay sanırım
5-6 kişiden cevap gelmiş
Bi senden olumlu
Bünyeden bünyeye değişir tabiki ama işte bi umut arıyoruz
Günde kaç tane içtin?
Humana günde 3-4 yazıyordu içtim içtim pes etmeden 3. Kutuda pes yani

5-6 kişiden cevap gelmiş
Bi senden olumlu
Bünyeden bünyeye değişir tabiki ama işte bi umut arıyoruz
Günde kaç tane içtin?
Humana günde 3-4 yazıyordu içtim içtim pes etmeden 3. Kutuda pes yani
Günde 1 tane zaten çok şekerli. diğer türlü şeker komasına girer insan fazla içerse.
Bilmem ki ben faydasını gördüm ama dediğim gibi her allahın günü içtim kasa kasa aldık eve. Bi ara bittiğinde 10 gün içmedim 10 gün sonra aldığımızda gece o kadar çok sütüm akmış ki uyurken sırıksıklam olmuştu üstüm başım.

Geçen alkolsüz bira aldım sırf malt yani. O da etki ediyor ama içimi daha zor ve pahalı.

Günde 1 tane zaten çok şekerli. diğer türlü şeker komasına girer insan fazla içerse.
Bilmem ki ben faydasını gördüm ama dediğim gibi her allahın günü içtim kasa kasa aldık eve. Bi ara bittiğinde 10 gün içmedim 10 gün sonra aldığımızda gece o kadar çok sütüm akmış ki uyurken sırıksıklam olmuştu üstüm başım.

Geçen alkolsüz bira aldım sırf malt yani. O da etki ediyor ama içimi daha zor ve pahalı.
Sağol süper yaa
Gelsin sütler:eğlence:

X