2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sağol canım bizim belirtiler 40 derece ve düşmeyen bir ateş öksürük halsizlik burun akıntısı başını yerden kaldiramiyordu ve istahsizlik bu hastalığın halk dilindeki adı domuz gribi bence daha ilerlemeden doktora git salgın var
Cok gecmis olsun cnm bizim belirtiler boyle deil doktorumuzla gorustuk ates halsizlik yok ise getirmene gerek yok nezle olmustur dedi saolun
Yüksek ve ilaca dirençli ateş
Halsizlik ağlama
Öksürük hapşırık kusma
Cok gecmis olsn allah bidha yasatmasin kimseye walla hastalik zor kizimda bu belirtiler yok

Yaa çok tatlıymış:)
Kizlar kadar suslu degiliz tabii 😊😊
Ya maşallah ona ne kadar duru, saf. Ömürleri güzel olsun 🥰

Çok coolsun Kutay’cığımm. Çok geçmiş olsun kozmocum koray için zor bi yıl oldu bu sene..
yusuf egenin kilo 3-4 aydır aynı. 10 kilo civarında seyrediyo. Hatta son gittiğimizde kilosuna bakmadı doktor bilmiyorum şuan kaç ama kilo almadı. Kıpır kıpır 2 dk durmuyo sadece uyurken biraz daha hareketsiz o da yatağının sınırları içinde yeterince dönüyor yine de 😂
Canim ya yurumeye basladimi ege bizim ki de ole hic durmuyor bi dakika yerinde abiyide yoruyor dusun yani
Evet canim koray nazli bi cocuk zaten herseydr oglusumu buluyor malesef bu son olsun insallah

Cok gecmis olsun cnm bizim belirtiler boyle deil doktorumuzla gorustuk ates halsizlik yok ise getirmene gerek yok nezle olmustur dedi saolun

Cok gecmis olsn allah bidha yasatmasin kimseye walla hastalik zor kizimda bu belirtiler yok
Evet bizimde dusmeyen ates kusma halsizlik istahsizlik cok kotuydu bu domuz gribi

Kizlar kadar suslu degiliz tabii 😊😊
Canim ya yurumeye basladimi ege bizim ki de ole hic durmuyor bi dakika yerinde abiyide yoruyor dusun yani
Evet canim koray nazli bi cocuk zaten herseydr oglusumu buluyor malesef bu son olsun insallah
Evet canım 1 aydır falan yürüyo. Pire gibi zıpzıp ordan oraya 😂
Allah beterinden saklasın sadaka falan verin kuzum. İnşallah son olur dedğin gibi

Evet canım 1 aydır falan yürüyo. Pire gibi zıpzıp ordan oraya 😂
Allah beterinden saklasın sadaka falan verin kuzum. İnşallah son olur dedğin gibi
Ya yerim ben onu canim cok sevindim en guzel halleri simdi kutay varya jet gibi gidiyor geliyor ole hizli ki masallah tirmanmadigi yer yok simdi kendi besigine bcikma provalari yapiyor bakalim nezaman basarcak tabi arada dusuyorda gum gum birde abisiyle poliscilik oynuyor elinde silah herkesi vuruyor ah ah ah diye onu vuruncada kendini yere atiyor olu taklidi yapiyor hep abinin isleri ama dunden beride yere yatiyor horlama takliti yapiyor abj anne bak uyuyorum diyor horlamaya basliyor aviden gormus heralde oda tam essek oldu anlicagin

5-6 kişiden cevap gelmiş
Bi senden olumlu
Bünyeden bünyeye değişir tabiki ama işte bi umut arıyoruz
Günde kaç tane içtin?
Humana günde 3-4 yazıyordu içtim içtim pes etmeden 3. Kutuda pes yani

Bende esim gidince sutum kesilmisti 40gunluktu kizim. Mami power diye bi icecek icmistim bim yada a101e gelmisti o donem. Yarisini yatmadan iciyordum. 1 haftada duzeldi. Hazir iceceklerin cogu seker kilo aldiriyor bos yere. Aslinda evde rezene, dereotu, hurma, incir,helva bolbol yemeye calis. Ama en onemlisi stres cidden cok etkiliyor. Ben o ruh halinden cikinca normale donduk mama fln verdik o donem sonra gecti gitti. Bol yesil yaprakli sebze ve bol su tuketmeye calis. Sutun kalitesini yedigin seyler miktarini da ictigin sivi seyler belirliyormus

Bende esim gidince sutum kesilmisti 40gunluktu kizim. Mami power diye bi icecek icmistim bim yada a101e gelmisti o donem. Yarisini yatmadan iciyordum. 1 haftada duzeldi. Hazir iceceklerin cogu seker kilo aldiriyor bos yere. Aslinda evde rezene, dereotu, hurma, incir,helva bolbol yemeye calis. Ama en onemlisi stres cidden cok etkiliyor. Ben o ruh halinden cikinca normale donduk mama fln verdik o donem sonra gecti gitti. Bol yesil yaprakli sebze ve bol su tuketmeye calis. Sutun kalitesini yedigin seyler miktarini da ictigin sivi seyler belirliyormus
Evett canım çok sağol

S Spizella Kozmogirl17 Kozmogirl17 LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet
yaaa cok hos olmus resimleriniz bizde 13bucuk aylikken cektirdik cikti aradan cok sukur:KK76: guzel anilar oldu

Benim kizimda yurumuyor bugun ilk kez kanepe tepesinde siraladi. Ilham geldi sabah sabah:KK70: emeklemede tazi gibi saniyeler icinde evi turluyo hergun ev supur sil cok zor yaa. Emeklemiyo diye uzulmeyin direkt yuruseler mikemmel olur:işsiz:

S Spizella Kozmogirl17 Kozmogirl17 LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet
yaaa cok hos olmus resimleriniz bizde 13bucuk aylikken cektirdik cikti aradan cok sukur:KK76: guzel anilar oldu

Benim kizimda yurumuyor bugun ilk kez kanepe tepesinde siraladi. Ilham geldi sabah sabah:KK70: emeklemede tazi gibi saniyeler icinde evi turluyo hergun ev supur sil cok zor yaa. Emeklemiyo diye uzulmeyin direkt yuruseler mikemmel olur:işsiz:
Teşekkürler canım, sizin fotoğraflar da çok güzel olmuştur eminim. Çok yoruldunuz mu çekilirken 🤭

Teşekkürler canım, sizin fotoğraflar da çok güzel olmuştur eminim. Çok yoruldunuz mu çekilirken 🤭

Buda benim kizim. Yorulmak ne kelime tek gitmistim. Ilk konseptte yabanciladi cok guzel poz yakalayamadim bide o kadar oyuncagi gorunce gordugunu istedi. Sonra ki 2 konsepti 15dk bir emerek gecirdik ofke yatisinca dogru cekim😁 en son pasta patlatmaydi onda ugrasmadik cok eglendi pozlari kendi verdi😂😂

Eklentiler

• NAIM6148.JPG
    NAIM6148.JPG
    105,9 KB · Görüntüleme: 68
Buda benim kizim. Yorulmak ne kelime tek gitmistim. Ilk konseptte yabanciladi cok guzel poz yakalayamadim bide o kadar oyuncagi gorunce gordugunu istedi. Sonra ki 2 konsepti 15dk bir emerek gecirdik ofke yatisinca dogru cekim😁 en son pasta patlatmaydi onda ugrasmadik cok eglendi pozlari kendi verdi😂😂
Hahah ya çok şeker 😍😍😍

Masallah canim cok minnos yaaa ne guzel anilar iste

Hasta olan bebişlere tez zamanda şifa versin Allah. 1 haftadır bakamamıştım sayfaya diş sıkıntısı tavan yaptı. Köpek dişleri kabardı ucu beyaz beyaz. Yemek yemiyor evdeki tartıya göre 1 haftada 200gr.verdi maalesef. Sağlıklı olsun da buna şükür
Ayy o dis sıkıntisi bizide tirmalıyor gece gunduz uyku yok cocugumada banada

Kızlar bebişler şuan kaç aylık oldu .. boy kiloları nasıl.. ben çoktandır kontrole götürmedim. yaşından sonra. önceden her ay takıp yapıyordum ama şimdi artık sıkıntısı yoksa götürmüyorum. sizde durumlar nasıl nelr yapıyorsunuz ekstra yaptığınız birşeyler varmı. biz şuan 14 aylığız tam net olmamakla birlikte sanırım 10 kilo falan boyda galiba 81-82 civarı

Kızlar bebişler şuan kaç aylık oldu .. boy kiloları nasıl.. ben çoktandır kontrole götürmedim. yaşından sonra. önceden her ay takıp yapıyordum ama şimdi artık sıkıntısı yoksa götürmüyorum. sizde durumlar nasıl nelr yapıyorsunuz ekstra yaptığınız birşeyler varmı. biz şuan 14 aylığız tam net olmamakla birlikte sanırım 10 kilo falan boyda galiba 81-82 civarı
Biz minyon takılıyoruz.😄
14 aylık kilo 9, boy 76cm 🙈
Sizinki bayağı uzunmuş
Metabolizma ve genetik ama yapacak bir şey yok, benimkinin iştahı fena değil aslında ama kilo almıyor, her gün dolu dolu 2 kere kaka yapıyor, ama ayda anca 100-200g alıyor 🙈 kilo alsın diye pirinç unu ,muahllebi ,bulamaç, püre gibi şeyler yedirmiyorum ama, bizim yediklerimizin minik porsiyonlarından yiyor

X