Yaa arkadaşlar bi de bebeğinin halen 2 dişi olan var mı??? Bizim kızın iki alt dişi var hala sadece. Başka dişi yok
Bziim hiç yok biz napalim yarinn 15 aylık olacağız.
Geçmiş olsun bu arada canım.
Herkes hastalıktan kırılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa arkadaşlar bi de bebeğinin halen 2 dişi olan var mı??? Bizim kızın iki alt dişi var hala sadece. Başka dişi yok
Sağlıklı doğumlar dilerim iyi cesaret etmişsin valla ikinciye :)Merhaba kızlar nasılsınız yazmıyorum ama takip ediyorum bebekler neler yapıyor biliyorsunuz 2 ciye hamileyim az kaldı 2 ay sonra oda artık aramızda olucak inşallah benim kızım da 7 aylıkken başladı çıkarmaya dişleri şimdi toplam 10 tane dişi var ilk 6 dişi şükür sorunsuz hep çıkardı hiç anlamıyordum ama sonra 4 dişi bu yılbasından bir Ay önce basladı yeni yıldan bir iki hafta sonra tamamladı ama bunlar baya çektirdi ateş vs iştahsızlık şükür onlar cıkınca düzeldi sandım diğerleri cıkıncada hiç fark etmem hep böyle gider ama öyle olmadı arka dişler geniş olunca o 4 diş baya çekti bizden bu kadar daha yürümüyor hiç emeklemedi de :) anca kenarlardan tutunup yürüyor duvar kenarları kapı kenarları nerden tutunup kalktıysa oradan yürüyor elimizi bırakıp kendi yürümüyor :) 14 aylık işte suan bakalım inşallah 15 aylıkta yürür şubatta banada doğum günü hediyesi olur yürümesi :)
Aaa deme :) ben de en gerideki bizimkidir diyordum.Bziim hiç yok biz napalim yarinn 15 aylık olacağız.
Geçmiş olsun bu arada canım.
Herkes hastalıktan kırılıyor
Bana da normal dedi de, sorun çok uzun sürede ve zor çıkarması 2.5 aydır üst dişler şiş ama önler değil yanlar çıkacakmış önce. O da bi garipÇok geçmiş olsun canım öncelikle. Ablamın da Yusuf ve Salih ikisi birden influenza oldu aynı anda, yardıma da gidemedik. Allah şifalar versin tüm hastalara..
Betülün de 4gün önce üst dişi çıktı, toplam 3 dişi var artık. Bir ay önce gittiğimizde iki dişi varken doktor normal demişti
Bizde de çok uzun sürede çıkıyor. Çıkacağı son bir hafta özellikle işkence gibi devamlı ağlıyor, hiç kıyamıyorum Betülde önce alttan ön iki, sonra üst önden bir tane çıktı. Çıkan da çok yavaş uzuyor. Yani alttaki ikili aralıkla çıktı, hala ikinci olan birincinin boyuna gelmedi, sanki tek diş varmış gibi görünüyor. Ama son kan tahlillerinde d vitamini kalsiyum filan da baktı doktoru, her şeyi yerli yerindeBana da normal dedi de, sorun çok uzun sürede ve zor çıkarması 2.5 aydır üst dişler şiş ama önler değil yanlar çıkacakmış önce. O da bi garip
çok geçmiş olsun benim kızımda bu gribe yakalandı çok zor iki çocuk daha büyüttüm böyle bir şey görmedim başı yerden kalkmıyor iştah sıfır sürekli ağlıyor sizede bu grip için olan bir şurup var sadece 5 gün kullanılacak onu verdimi çok zor bulduk salgın olduğu için her yerde tükenmiş umarım tez vakitte atlatırız bu arada benim kızımda hala 8 kilo doktor çok zayıf iyilestikten sonra kilosu için getir dediSelam herkese
Kızım influenza oldu. Çok zor bir grip
5 gündür mahvolduk ailece
Herkes salgına dikkat etsin. Umarım kimseye uğramaz
Süpriz oldu ikincisi ama yine fazla fark koymak istemiyordum beraber büyümeleri için sadece bir kaç ay erken oldu haha inşallah yürür bakalım :)Sağlıklı doğumlar dilerim iyi cesaret etmişsin valla ikinciye :)
Yürür inşallah demek emeklemeden yürüyecek.
çok geçmiş olsun benim kızımda bu gribe yakalandı çok zor iki çocuk daha büyüttüm böyle bir şey görmedim başı yerden kalkmıyor iştah sıfır sürekli ağlıyor sizede bu grip için olan bir şurup var sadece 5 gün kullanılacak onu verdimi çok zor bulduk salgın olduğu için her yerde tükenmiş umarım tez vakitte atlatırız bu arada benim kızımda hala 8 kilo doktor çok zayıf iyilestikten sonra kilosu için getir dedi
bu mamayi niçin kullanıyorsun doktor mu verdi benim şuan ne mama nede süt içiyorEvt şuruptan verdi Ankara'da kolay buldum sorun olmadı o açıdan
4. Gün bugün biraz daha iyi
Benim kızım da 7950 olmuştu ama 400 gr vermiş hastalık sürecinde.
Infatrini mama takviyesi içiriyorum 2 aydır
çok geçmiş olsun çok zor biz hala atlatamadik Rabbim tüm bebislerimize şifa versinO lanet grip bnm kızımıda gelip buldu çok zorlu 4 gün geçirdik şükür şimdi ii. Dişe gelince bizimde 1bucuk sayılır :) acelesi yyok nasıl olsa çıkacak.
Persentil eğrisine baktı kilosu eğride %3 ün altına düşmüş. Yani zayıfbu mamayi niçin kullanıyorsun doktor mu verdi benim şuan ne mama nede süt içiyor
Selam,,, promalt işe yaradı mı? Humanayı denem kaç kutu olmadı. Bi de bunu deneyeceğim. İşe yaradı ise kaç günde etkisi oldu acaba?Promalt dene istersen canım
anladım canım teşekkürler inşallah faydasını görürsün bende bu hastalığı atlatsin hayırlısıyla bende goturucem gerçekten çok zayıflar allah beterinden korusun boyu nasıl bizim boyuda kısaPersentil eğrisine baktı kilosu eğride %3 ün altına düşmüş. Yani zayıf
12 aylıkken 7300 gramdı.
Gelişim geriliği teşhisi koyup mamalara rapor çıkarttı. Günde 1.5 tane içiriyorum. Ayrıca emiyor ve ek gıda alıyor
anladım canım teşekkürler inşallah faydasını görürsün bende bu hastalığı atlatsin hayırlısıyla bende goturucem gerçekten çok zayıflar allah beterinden korusun boyu nasıl bizim boyuda kısa
2 gün falan içince etkisi oluyor. Ben yatmadan önce içiyordum gece.aydingelini selam promalt ne kadar sürede etki etti acaba
sizin boyu iyi maşallah bizim 1 yaş kontrolünde 71 cmBoyu 74 cm
Seninkinin nasıl?
Selam herkese
Kızım influenza oldu. Çok zor bir grip
5 gündür mahvolduk ailece
Herkes salgına dikkat etsin. Umarım kimseye uğramaz
Kızlar benimki de oldu influenza ya şimdi geldik acilden. Ateşi düşmüyor bi türlü. 4 5 gün çekeceğiz demek allah yardımcısı olsun bizim de bebişlerimizin de.O lanet grip bnm kızımıda gelip buldu çok zorlu 4 gün geçirdik şükür şimdi ii. Dişe gelince bizimde 1bucuk sayılır :) acelesi yyok nasıl olsa çıkacak.