- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kolay anlatırsınız 4 tüp kan alındı. Bexsero son dozla nimenrix kaldı bizimdeBizimde diğer hafta menenjit aşımız var. Sanırım o zaman kan alınır tahlil yapılır bize de
Hadi geçmiş olsun, tüm sonuçları iyi çıksın inşallah.İnşallah kolay anlatırsınız 4 tüp kan alındı. Bexsero son dozla nimenrix kaldı bizimde
Amin inşallah . Bende aynı dertten muzdaribim çok huzursuz oluyor kızım. Hastanede herkes hasta öksürük hapşırık kış aylarında hastaneye gitmek bebekle çok zor. Allah korusun bütün yavrularıHadi geçmiş olsun, tüm sonuçları iyi çıksın inşallah.
Bizimki de çok ağlamıştı kan alınırken.hem ağlama hem korku oluyor çocuklarda.
Bizim de nimenrix ve bexero kaldı 1 doz. Nimenrix değil de bexsero korkutuyor beni Ateş değil ama ağrı ve huysuzluğu çok oluyor bexserodan sonra.
İnşallah gönlüne göre bulursun canım, benimkine babaannesi bakacak bende başlayacağım yakında. Babaannesi bakacak olmasa aynı sıkıntıları yaşardım Seninle. Rabbim gönlüne göre birini çıkarır inşallah bebeğinin şansınaSelam kızlar nasılsınız uzuun zamandır yazmadım buraya koşturmakla geçiyor hayatım inşallah herkes iyidir.
Icim daraldı ne zamandır oğluma bakıcı arıyorum bulamadım işe baslayanlariniz vardır kim bakıyor evlatlarınıza. Bisürü yere ilan verdim butun tanıdıklarıma sordum ama yok artık sıkıntıdan ağlıycam o seviyeye geldim. Bebek kresine vermeyi düşünüyorum ama hem çok küçük birde kış ayındayız arabamız yok getir götür hasta olur hemde çok pahalı 2000 lira civarı fiyatlar gerçi bakıcılar da hemen hemen aynı rakamları istiyor napacagimi şaşırdım artık yaaa.
Kim bakiyor bu kan tahlilletine bize bakilmadiSiringayla aliniyo pit pit damlatiyolar tupe. Cok aglicak buyuk ihtimal ama acidigi icin degil elini tuttuklari icin. Tum degerler depo herseye bakiliyor
Bizde bugun nimenrixi olduk normalde bexsero ile ayni anda yapacakti ikisi agir geliyor bu ay son nimenrix bidhaki ay son bexsero yapilacak ve asilarimiz tamamlanmis olacak ozel olanlar cok sukurBizimde diğer hafta menenjit aşımız var. Sanırım o zaman kan alınır tahlil yapılır bize de
4 tüp mü niye okadar fazla ki acaba bizden de mi okadar alınacak.İnşallah kolay anlatırsınız 4 tüp kan alındı. Bexsero son dozla nimenrix kaldı bizimde
Nerede oturuyosun canım inşallah bian önce bi çözğm bulursun. ÜCretiyle bakacak konu komşu falan da mı yokSelam kızlar nasılsınız uzuun zamandır yazmadım buraya koşturmakla geçiyor hayatım inşallah herkes iyidir.
Icim daraldı ne zamandır oğluma bakıcı arıyorum bulamadım işe baslayanlariniz vardır kim bakıyor evlatlarınıza. Bisürü yere ilan verdim butun tanıdıklarıma sordum ama yok artık sıkıntıdan ağlıycam o seviyeye geldim. Bebek kresine vermeyi düşünüyorum ama hem çok küçük birde kış ayındayız arabamız yok getir götür hasta olur hemde çok pahalı 2000 lira civarı fiyatlar gerçi bakıcılar da hemen hemen aynı rakamları istiyor napacagimi şaşırdım artık yaaa.
Nen arada geceleri veriyorum canım biberonu uykudayken alıyo ama gündüzleri asla içmiyo. Sütü gündüzleri de içmiyo ne bardaktan ne biberondan.Kızlar İnek sütüne başlamadık henüz doktorumuz başla diyor diğer doktor önermiyor kafam çok karıştı.doktorlar neden bu kadar zıt görüşlere sahipler ya. Ne yapacağımı bilmiyorum Eğer verecek olursam, 6 aydan beri biberon kullanmıyoruz sizce biberona tekrar mı alıştırmalıyım başka nasıl veririm onu da bilmiyorum gerçi.
Darısı bize inşallah ya, sizinde gününüz güzel geçer ağrı sızı olmadan inşallahBizde bugun nimenrixi olduk normalde bexsero ile ayni anda yapacakti ikisi agir geliyor bu ay son nimenrix bidhaki ay son bexsero yapilacak ve asilarimiz tamamlanmis olacak ozel olanlar cok sukur
Ben 2 sefer içirdim çay bardağıyla. Zaten artık suluk yada biverin kullanmıyorum. 1 yaştan sonra içebiliyor normalde doktor niye önermiyor kiKızlar İnek sütüne başlamadık henüz doktorumuz başla diyor diğer doktor önermiyor kafam çok karıştı.doktorlar neden bu kadar zıt görüşlere sahipler ya. Ne yapacağımı bilmiyorum Eğer verecek olursam, 6 aydan beri biberon kullanmıyoruz sizce biberona tekrar mı alıştırmalıyım başka nasıl veririm onu da bilmiyorum gerçi.
Insallah canim simdilik birsey yok bu nimenrix zten kolay geçiyor bexsero zor4 tüp mü niye okadar fazla ki acaba bizden de mi okadar alınacak.
amin inşallah canım bu zamana kadar aşılar bizi okadar çok zorlamadı inşallah yine hafif atlatırız
Nerede oturuyosun canım inşallah bian önce bi çözğm bulursun. ÜCretiyle bakacak konu komşu falan da mı yok
Nen arada geceleri veriyorum canım biberonu uykudayken alıyo ama gündüzleri asla içmiyo. Sütü gündüzleri de içmiyo ne bardaktan ne biberondan.
doktorlar hep birbirleriyle zıt görüşteler eğer sen vermek istiyosan ver bence, sonuçta kansızlık yapıyo falan diyolar ama fazlası yapıyo, geri dönelemeyecek hasarlar vermiyo inek sütü . Biberona alışırmı hiç bilmem bebekten bebeğe değişir bence
Darısı bize inşallah ya, sizinde gününüz güzel geçer ağrı sızı olmadan inşallah
Istanbul Maltepede oturuyorum. Ben ise başlayalı 8 ay oldu zaten karşı komşum bakıyordu 6 ay bakti sonra yarim gün temizlik işine gidicem tüm gun bakamam deyip birakti. Apar topar memleketten gorumcemi getirttik 2 aydır o bakiyor ve 2 aydır da bakıcı arıyorum bulamadım. Eve gelip bakmak istemiyorlar bende küçücük çocuğu başkasının evine verip baktırmak istemiyorum devir kötü nasıl güvenicem. Karşı komsu da kendi evinde bakiyordu ama onu en azindan tanıyordum.4 tüp mü niye okadar fazla ki acaba bizden de mi okadar alınacak.
amin inşallah canım bu zamana kadar aşılar bizi okadar çok zorlamadı inşallah yine hafif atlatırız
Nerede oturuyosun canım inşallah bian önce bi çözğm bulursun. ÜCretiyle bakacak konu komşu falan da mı yok
Nen arada geceleri veriyorum canım biberonu uykudayken alıyo ama gündüzleri asla içmiyo. Sütü gündüzleri de içmiyo ne bardaktan ne biberondan.
doktorlar hep birbirleriyle zıt görüşteler eğer sen vermek istiyosan ver bence, sonuçta kansızlık yapıyo falan diyolar ama fazlası yapıyo, geri dönelemeyecek hasarlar vermiyo inek sütü . Biberona alışırmı hiç bilmem bebekten bebeğe değişir bence
Takip eden doktor. Bazı sağlık ocaklarında da isteyen olmuş 9.ay daKim bakiyor bu kan tahlilletine bize bakilmadi
Tiroid böbrek karaciğer hemogram alerji değerlerine bakmışlar4 tüp mü niye okadar fazla ki acaba bizden de mi okadar alınacak.
Haklısın canım deneyeceğim, biberona tekrar alıştırmak mantıksız olur mu diye sormak istedim sizlere de, bu aşamadan sonra bıraktırma açısından. Çok teşekkür ederim bu arada cevabın için.Nen arada geceleri veriyorum canım biberonu uykudayken alıyo ama gündüzleri asla içmiyo. Sütü gündüzleri de içmiyo ne bardaktan ne biberondan.
İşte hormonlarla ineğin süt verme süresi uzatılıyor gerek yok falan dedi. İlla içecek zaten de bana kafa karışıklığı kalmış oldu sorarak.Ben 2 sefer içirdim çay bardağıyla. Zaten artık suluk yada biverin kullanmıyorum. 1 yaştan sonra içebiliyor normalde doktor niye önermiyor ki
Bizden doktorumuz istemedi kontrolde dha once 9 ay da yapilmisti saglik ocaginda kndi doktorumuzda 6 ay da yapmisti sormalimiyim acabaTakip eden doktor. Bazı sağlık ocaklarında da isteyen olmuş 9.ay da