2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Eklentiler

• Screenshot_20191209-160750~2.png
    Screenshot_20191209-160750~2.png
    573,2 KB · Görüntüleme: 21
Evde çorap harici ne giydiriyorsunuz? ev sıcak ama alt kattaki kaloriferi açmıyor yerler soğuk kalın çoraplardan mı alsam altı kaydırmazlı evde ayakkabı önermiyorlarmış

Ben corap ustune kokopatik giydiriyorm. Onun kis yaz versiyonlarj var bi bak istersen benzer markalarda vardir sanirim

Burnuna kesinlikle elletmiyor yikiyamiyorum burnunu. Sen nasil yapiyorsun yada diyorum sf iceren burun spreylerinden alayim daha pratik

Eczaneden 250 500 ml serum ve 2 siringa aldim. Kucagima tutup one dogru ceneyi tutup gonderiyorum. 2aylikken hasta olmustu oyle ogrendim. O zmndan beri rutin bu her gece yapiyoruz hasta degilsek hastaysak daha sik yapiyorum. Yumusayinca da burun aspratorle de cekiyorum. Agladiginda oluyo ama aglarsa 2 defa yaptigimi bildigi icin cokcok diretmiyor

Evde çorap harici ne giydiriyorsunuz? ev sıcak ama alt kattaki kaloriferi açmıyor yerler soğuk kalın çoraplardan mı alsam altı kaydırmazlı evde ayakkabı önermiyorlarmış
Kaymaz corap giydiriorm kalinlardan ama pandufta aldim ev ayakkabisi da aldim panduflarla cok dustu ev ayakkabisini yeni giymeye basladik corap ama bnce en guzeli

Belki diş geliyodur ya da atak haftasıdır. 2 hafta önce bizde öyleydik sonunda delirdim o derece kötü bi geceydi ve yine bahtsız benim kocamın gececi haftasıydı.. sonra biraz daha düzeldi ama yine de sürekli emmeden uyumuyor. Nasıl bıraktırıcaz gece emmelerini hiç bilmiyorum. 1 yaşına kadar emziremicem diye çok korkup ağlayan ben, artık gece emmeleri kabusa dönüşünce sus yağmur çok istedin Allah kabul etti diyorum ama insanoğlu nankör dilime söz geçiremiyorum 🙈

Bizim yatağımız büyüyen karyoladan. Ölçüsü şuan 80X130 büyüyünce 80X180 oluyo. Korkuluğuda 2 kademeli yukarı kaldırdığımda boynunun hizasına geliyo o yüzden sarkamıyo.
ben montessori alacaktım iyiki almamışız, şuan hem sürekli kendini atardı hemde odasını felaket ufaltırmış. Ben çok memnunum aldığımız yatağından 10-15 yaşına kadar bile kullanabilir

Aynen ben de öyle! çok istedim emzirmeyi, çok da seviyorum. Ama çok yoruluyorum çok bunalıyorum. Sabah kalkıp işe gidiyorum bir de o uykusuzlukla. Nankörlük değil biz de insanız yoruluyoruz ne yapalım.

Ohh çok sevindim canım istediğinde yesin şifa olsun kuzuya ☺
iştahları normal ya yusuf ege de çok iştahlıydı artık yemiyo eskisi gibi.
bizde iyiyiz canım dün fotoğraf çekimi yaptırdık, yernde durmadı çok yorulduk 😂 havalar soğudu evde pinekliyoruz artık
Yaaa gittiniz demek cekime? Nasil grcti? Buzim yarin. Vsr mi tavsiyelerin alırım bi dal 🤣

Şu gece emmesi ve uyku sorunu çoğumuzda var demekki 🙁 benim kızım da nezle atlattı, o sırada tıkandığı için çok sık uyandı ve sürekli emmek istedi, ben de öğretmenim, ertesi gün sabah erkenden okula gidiyorum ,çok zor oluyor gece uykusuz kalarak okula gitmek,ders anlatmak. Dün gece biraz daha iyiydi, 2 kez uyandı, inşallah düzelir artık, daha küçükken daha güzel uyuyordu ,aklı erdikçe meme bağımlılığıyla uyumak arttı 🙁

Ben de koko patikçilerdenim😊
Estagfirullah cnm olur mu akil ogretmek? Burda hepimizin birbirimizden ogrenecegi cok sey var, aksine memnun olurum tesekkur ederim tavsiyelerin icin. . Kefir haric diğerlerinde sikinti yok tatlim. Peybir alti suyu da pek kullanmadim, peyniri kendim yapamdigim icin. Normal peynir altu suyu veriyorsun kendin mi yapiyorsun peynirini?
😍 ben hala lor gibi yapıyorum canım, torbanım içim de ağırlıkları bekletince kalıp gibi oluyor .ben günlük pastörize süt alıyorum, onunla yapmak kolay geliyor bana.peynir altı suyunu da dondurucular atıyorum , ordan çıkarıp kullanıyorum.
[QUOTE="sPatz, post: 62013141, member: 138425"
Ahh ahhh ! işte bu biziz...kanayan yaram. eskiden bir kaç kez uyanırdı, bir haftadır kabus durumdayız. Bütün gece emiyor, asla derin uykuya dalmıyor.10-15 dakikada bir uyanıyor ve meme vermezsem ağlıyor. O kadar çaresizim ki, gece onunla beraber ağladım sabaha kadar. Bilmiyorum ne yapmalı, nasıl geçecek bu günler.
[/QUOTE]
Canım çok yorucu oluyor böyle olunca ama Atak dönemi diyorlar , yakın vakit geçer, öyle düşünn😍 bi ara biz de öyleydik şimdi düzeldi.

Ayy aynı dertten muzdaribiz alttaki yakmiyo ne kadar acsamda kombiyi yerler buz ust uste corap giydiyorum ama bu seferde yurumekte zorlaniyo :KK43:

Ahh ahhh ! işte bu biziz...kanayan yaram. eskiden bir kaç kez uyanırdı, bir haftadır kabus durumdayız. Bütün gece emiyor, asla derin uykuya dalmıyor.10-15 dakikada bir uyanıyor ve meme vermezsem ağlıyor. O kadar çaresizim ki, gece onunla beraber ağladım sabaha kadar. Bilmiyorum ne yapmalı, nasıl geçecek bu günler.
Memesiz uyumayı bir öğretebilsem... Diş sıkıntımız var o yüzden sabırla geçmesini bekliyorum

Çok şükür canım çok iyi. Kaşar, tereyağ, yoğurt hep açtık, kendi de yiyor 😍 Bi boş süt kaldı ama onu da zaten hemen vermeyi düşünmüyordum. 3 yaşa kadar sürermiş alerji, sonra inşallah onu da içer. Şu sıralar iştahı yok, hiçbir şey yemek istemiyor ama dönemseldir herhalde. Sonuçta istese yiyebilir ya, onu bilmek rahatlatıyor 🤭

Siz nasılsınız canım, Yusuf Ege neler yapıyor 💕
Biz atlatmışız kadar sevindim ya çok şükür darısı başımıza inşallah 🙏🏻

Aynen ben de öyle! çok istedim emzirmeyi, çok da seviyorum. Ama çok yoruluyorum çok bunalıyorum. Sabah kalkıp işe gidiyorum bir de o uykusuzlukla. Nankörlük değil biz de insanız yoruluyoruz ne yapalım.
bende seviyorum ama her dk emmek istiyo. Eğer çok emmiş olursa yemek yemiyo. Tüm gün kucağımda ayağa kalksın yatsın dönsün ama meme ağzında olsun istiyo. Bazen midem bulanıyo artık okdar emiyo ki. Allahtan ben evdeyim De Allah size kolaylıj versin hem çalışp hem gece defalarca kalkmak çok zor
Yaaa gittiniz demek cekime? Nasil grcti? Buzim yarin. Vsr mi tavsiyelerin alırım bi dal 🤣
Ay çok yoruldum ben ya. Yanına yedek atlet al kendin için ben şakır şakır terledim.
sevdiği ilgisini çekeceği oyuncağı varsa götür canım ama ilgilenir mi bilemedim. Bizimki hep başka konsepte kaçıp durdu. 2. Konsepti çok sevmiş çok pozu olsun istemiştim ama onda poz vermeyeceği tuttu ağladı zırladı. Hem acıkıp uykusunu tam alamamıştı sanırım o sıra iyice gerginleşti. Sonra çorbasını içip emme keyfiyapınxa biraz daha keyiflendi paşa. İnşallah uykusunu güzel almış karnı doymuş olur da çok zorlamaz seni. Allahtan yürümüyodu yürüse ne yapardık hiç bilmiyorum 🙈

bende seviyorum ama her dk emmek istiyo. Eğer çok emmiş olursa yemek yemiyo. Tüm gün kucağımda ayağa kalksın yatsın dönsün ama meme ağzında olsun istiyo. Bazen midem bulanıyo artık okdar emiyo ki. Allahtan ben evdeyim De Allah size kolaylıj versin hem çalışp hem gece defalarca kalkmak çok zor

Ay çok yoruldum ben ya. Yanına yedek atlet al kendin için ben şakır şakır terledim.
sevdiği ilgisini çekeceği oyuncağı varsa götür canım ama ilgilenir mi bilemedim. Bizimki hep başka konsepte kaçıp durdu. 2. Konsepti çok sevmiş çok pozu olsun istemiştim ama onda poz vermeyeceği tuttu ağladı zırladı. Hem acıkıp uykusunu tam alamamıştı sanırım o sıra iyice gerginleşti. Sonra çorbasını içip emme keyfiyapınxa biraz daha keyiflendi paşa. İnşallah uykusunu güzel almış karnı doymuş olur da çok zorlamaz seni. Allahtan yürümüyodu yürüse ne yapardık hiç bilmiyorum 🙈

Bizde cekimi ocaga erteledik. Simdiden gerildim zaten uykusunu aldigi saate denk getirip gitmek bile olay. Darisi basimiza insallah

X