- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Kıyamam canım ya, boşver takma hiçbir şeyi. Canın çıkmış ama yine de en çok sen oğlunla eğlen yarın... Kimseden de hayır yok böyle işlere girişince. İşine gücüne yardım etmezler de gelip eleştirirler anca. Boşver ağlamana değmezAy evet canım ya, doğum günleri kutlu olsun kuzularımızın, Allah bahtlarını ömürlerini güzel eylesin.
Aynı hastanede aynı katta olup birbirimizi göremeden geeeçip gittik o hastaneden inşallah bundan sonra görüşür görüştürürüz.
Gerçekten çabuk geçiyo ya ne ara geçti koca bir yıl..
Bu arada yarın doğum günü kutlamamız var ve ben öldüm halim yok. Eşim gececi faydası olmadı. Çok yorgunum. Ütüm ve yıkanması gereken banyom var. Kv sağolsun bişeye gram yardım etmedi. Bide utanmadan akşam 8 de gelip alt kattaki akrabasına doğum gününe gittiler. Bundan sonra yağmurlu havada öldüm su derse asla vermicem okdar çok sinirlendim ki oturdum ağladım. Bugün bi dünya iş olduğunu biliyolar da bi tıklatmadılar bile kapımı.
Evet ya... İlk gün ben ayaklarımı hissedemedim, yürüyemedim, sonra da aniden çıktık gece yanına gelemedim... Hamileyken yine görüştük de bebekler kucakta olunca bir yıldır görüşemedik. Biraz daha büyüdüler artık, inşallah görüşürüz