2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet benim bebeğime de çok huzursuzluk ve bacağına ağrı yapmıştı her 2 dozda da. 2 gün boyunca aşı yapılan bacağını oynatamadı, o tarafa yatamadı. İnşallah çabuk geçer.
İnşallah canım daha 1doz daha var. Onu da sağlıkla atlatırsak. Büyüdükçe anlıyorlar herşeyi çok zor aşı yaptırmak odaya girer girmez tanıyıp ağlamaya başlıyor kuzum

Arkadaşlar merhaba, kızım emerek uyuyor. Yakın zamanda işe başlayacağım 2 ay kadar sonra gibi. Babaannemiz bakacak, nasıl alıştırabilirim memesiz uyumaya. Uyku sorunumuz çoktu uyusunda nasıl uyursa diyerek önemsememiştim başından geçen varsa yol gösterebilirmi lütfen

Önce gündüzün başlayabilirsiniz uyku rutin ve yatakta yada kucak hafif pış pışla uyularak. Tabi bu konuda eşiniz yada bir yakından yardım alırsan iyi olur bizi yürüyen meme olark gördüklerinden sanırım pek uyumuyorlar. Benim kız benim dışımda herkes de kolayca uyuyor ama beni görünce meme geliyor mesela aklına o yüzden ilk 2 hafta biri olur yanınızda o uyutursa çok daha kolay olur bence

Canım çok sağol deneyeceğim bunu inşallah atlatırız bunuda. Yürüyen meme konusunda çok haklısın

İyi akşamlar herkeze acaba vitaminler hakkındaki düşünceleriniz neler balık yağı gibi doktorların verdiği vitaminler falan kullanilmalimı?

Kızlar merhaba eylülde işe başladım. Kızım 2 hafta sonra bir yaşına girecek. Bu hafta içinde üst dişlerini çıkardı ateşi çok yükseldi. Şükür dişler çıktı sanırım artuk iyi ama huyu berbat oldu sürekli ağlıyor beni görünce daha çok ağlıyor. Bağırarak ağlıyor yemek yemek isteniyor. İnanın şaşırdım kaldım sizde de benzer bi durum varmı ne yapabilirim?

Merhaba hanimlar kizim 11 aylik her yedigini geri cikario agzi ile ben kasigi sokuorm dili ile geri itip dokuo yemegi gecici bi surec dedm ama gecmek bilmior 3 aydir ne yaoacagimi sasirdim artk cildirmk uzereyim doktorumuzda kilo almadigini soyledi yemek yemedigi icin az yiyo az alio nolur bir akil verin basina gelenvar mi nasil bu huyunu unutturdunuz

Ac oturttur ve eline ver kendi yesin coke traf batiyo ama zamanla istahi da acilacaktir. Siz verdiginiz hatta zorla soktugunuz icin hoslanmiyo olabilir

Merak etmeyin baskalarinda oyle guzel uyuyolar ki teyzem doner sandalyede oturup ileri geri kucaginda kac kez uyudu bende meme illaki agzina bi gircek yoksa olmuyor. Garezleri bize

Ac oturttur ve eline ver kendi yesin coke traf batiyo ama zamanla istahi da acilacaktir. Siz verdiginiz hatta zorla soktugunuz icin hoslanmiyo olabilir
Dun 6saat hic birsey yemedi ac fazlasi ile zorlamiyorum asla kafasini verirdi onceden bitti die kalkardik masadan simdi ilk kasikta dili ile itio yemegi kalkioz masadan 15 dk snra baska bsey sunuorum gene aynisini yapiyor sasirdim kaldim eline ne verebilirim yemesi icin bizim yemeklerden bazen istio veriorum iki kasiktan snra gene aynisini yapiyor

Anne sütü veya formül süt alıyor mu canım?

Dis cikariyo olabilir mi acaba? Donem donem istahsiz oluyolar aslinda normal ama cok uzun suruyosa baska sikinti olabilir mi?? Bi muddet hep sevdiklerini deneseniz bide sizinle ayni sofraya otursa belki cani ceker. Benim kizim tek yemiyo mesela ben kizima yaptigimdan kendimede yapip sonra ekliyorm baharatini tuzunu ama birlikte yiyorz dogal olarak sulanmiyor. Hatta gecen misafirim vardi 1 kasik icti corbasindan yemedi ama sofra boyu bizim yedigimizi gorunce yarim kase corbayi icti istahi acildi. Birlikte deneyin bide

İyi geceler herkese .... aynı problem bizde de var 2 hafta öncesine kadar bie oturuşta nerdeyse bir büyük kase çorba yiyordu şimdi gün içinde yediklerinin toplamı bir kase yapıyor ... her gün yesin diye en az beş çeşit yapıyorum hangisinden yerse diye ama iki üç kaşık alıyor gerisi çöpe valla hayatımda ilk kez bu kadar yemek döktüm inşallah geçici bir süreçtir... bunun yanında uyku problemi yaşıyoruz çok gün içinde iki saat bile uyumuyor mesela bugün 3 de uyandı 11 de uyudu şu bir haftada 3 kilo verdim hamilelikten önceki kilomdan 4-5 kilo aşağıya düştüm neredeyse yorgunluk yemek yeme fırsatı bulamama bir haftadır mama sandalyesinde ayağa kalkmaya başladı mümkün değil kendi kendine bir saniye bile bırakamıyorum .. şu anda da atak dönemi sanırım üç gün önce ayağa kalmaya bugün de sıralamaya başladı ve şimdiye kadar ağzından tek anlamlı kelime çıkmamışken bugün ilk kez arka arkaya anne baba mama dedi çok net bir şekilde biz şoka girdik bütün yorgunluğum gitti az önce oldu bu ... çok değişik gelişimleri ya çok zor ama çok güzel Allah yardımcımız olsun

Kızlar selam uzun zamandır yazamıyordum bebekle uğraşıyorum bütün gün.
Sizin adetleriniz düzene girmiş miydi?
Benim 3-4 aydır düzenliydi. Bu ay 45 gündür olmuyor ve sabah mide bulantısıyla uyandım.
Spiral taktırmıştım ve ayrıca da dikkat ediyoruz ama yine de şüphe içimi kemiriyor. Test bile yapamayacak kadar çok korkuyorum

Ayy bu stres insanı bitiriyor dimi. Bende aylarca aynı şeyi yaşadım hep gecikti adetim gecikme oluncada sanırım psikolojik olarak belirtiler görüyoruz. Bir ara ben kesin hamileyim diye geziyordum ki o kadar çok belirtim vardı. Şimdi düzenim değişti 23 günde filan olmaya başladı adetim bi düzene girsede rahatlasak.
Belki seninkide psikolojiktir canım. Korkunun ecele faydası yok bir test yap bakalım. Umarım gerek kalmaz adet olursun

inşallah psikolojiktir ya dediğin gibi. Kökten bir çözüm de bulamadım ki bu işe hep böyle yaşanmaz valla

inşallah psikolojiktir ya dediğin gibi. Kökten bir çözüm de bulamadım ki bu işe hep böyle yaşanmaz valla
Kökten çözüm var mıdır ki? Tüplerini bağlatanlar bile hamile kalıyorlar hiç biri %100 çözüm değil malesef. Çift korunma bolca dua başka çaremiz yok sanırım

Korkutucu sahiden. Ama düzensizlik devam ediyordur ya, pek kafana takmamaya çalış. Hem spiralin de varmış. Ben daha 2 kez regl oldum, araları 2 aydı. Bakalım 3.yü ne zaman olcam. Emziriyorsun değil mi? Emzirdikçe düzensizlik olabiliyormuş.

6. Ayda adet görmeye başladım zaten. Sonra 32 günde bir falan oldu birkaç gün şaşıyordu arada. Neyse test aldım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…