2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bnm kuzum geçmiş olsun yavrum annesi en ii sen bilirsin ama bende alerjigim böyle kizardiginda ılık suyla yıkarsan kaşıntıya ii geliyor aklında olsun.malesef deneme yanılma gıda alerjisi inş yaşında hepsi gececek

CANIm alerji ben immunoloji iki bölümden ayrı her ay Kontrole gidiyoruz bir de onun dışında kendi drmuz her ay neredeyse kan tahlillerine bakılıyor ama yine de aklıma bulunsun sadece kilo alamama şikayetiniz mi vardı? Başka bir tepki veriyor mu idrar Yolu enfeksiyonu?

Bizim kızımız idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinde sebepsiz ateşi çıkıyor ve düşmüyordu canım. Bir de iştahsızlık, kusma, ishal yapıyor.

Kızlar selamin aleykum dogum gunlerimiz yaklasiyor varmi hazirliklar organizasyon mu tutacaksiniz yoksa kendiniz mi hazirlayacaksiniz susleme malzemelerini nerden bulabilirim ikisi arasinda kararsiz kaldim
Hep bi denizkizi hayalim vardi, kismetse konseptimiz bu olacak, evde kendi aramizda aile büyükleriyle felan kutlayacagiz kismetse. Disarda biryerde yapmak ya da organizasyon tutmak gibi bi düşüncem yok şimdilik, biraz buyuk olsaydi belki ama ztn suan cok kucukler anlayamazlar ilerde belki. yaz olsaydi cardakta felan yapmak istiyordum ama kismet degilmis :)

Bizim kızımız idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinde sebepsiz ateşi çıkıyor ve düşmüyordu canım. Bir de iştahsızlık, kusma, ishal yapıyor.
Gecen hafta yakalandım idrar yolu enfeksiyonuna, once heryerim agridi disardan geldik ondan sandim, sonra usume, yuksek ates, iştahsızlık mide bulantisi. Hepsi gitti bulanti ve iştahsızlık kaldi. Ne yedigimden tat aliyorum ne de canim istiyor. Biz boyleysek Allah bebeklerin cocuklarin yardimcisi olsun, gecmis olsun sizede canim

Oyy kuzuma cok geçmiş olsun canim. Allah yardımcınız olsun

Bizim iyileşeli çok zaman geçti çok şükür, tekrarlanmadı.

Sana da çok geçmiş olsun canım

İlginç ki benim kızımda ne ateş ne iştahsızlık oldu, gündüzleri keyfi de yerindeydi, huysuzluk yoktu.sadece geceleri sık uyanmaya başladı ama süt alerjisi olduğu için ona bağladık hep.sonra bizim Dr umuz un özel muhaynanesi var , hastaneye makat çatlağı muayenesi için gittik dedim ki gitmişken Dr dan bir test istiyeyim öyle tesadüf eseri tespit ettik yani.

Demek böyle belirti vermeden de oluyormuş.. Allah tekrarı göstermesin canım.. Çok dikkatli olmak lazım ya.. Bizimkinde hem enfeksiyon hem kan yani eritrosit vardı, sizde var mıydı canım?

Demek böyle belirti vermeden de oluyormuş.. Allah tekrarı göstermesin canım.. Çok dikkatli olmak lazım ya.. Bizimkinde hem enfeksiyon hem kan yani eritrosit vardı, sizde var mıydı canım?
Allah tüm çocuklara sağlık versin canım.enfeksiyon vardı kan yoktu, kültür testinde Klebsiella Pneumoniae diye bir bakteri çıktı çok dirençli bir bakteriymiş 10 gün antibiyotik kullandık 3 Ay da koruma için başka bir ilaç verdi Dr. Yazında olmuştu bu 2.oldu o yüzden sebebi araştırmak için ilaçlı bir film çekilecek, mesaneden böbreğe kaçak var mı diye

Oy kuzum benim inşallah yoktur annesi. Rabbim hastalıklarını göstermesin

Bexsero nun 2.dozunda iğne yeri çok sert başına gelen var mı? Doktora ulaşamadım
Benim ilk dozda aynı şey başıma gelmişti, bir kaç gün içinde geçti. Doktora sormadım, internette araştırdım bir kaç böyle yorum okudum. Aşı yerinde sertleşme olabiliyormuş, kasa denk gelince oluyor sanırım. Yine de doktora ulaşabilirsen için daha rahat eder.

Aslında ilk dozda söylemişti ama birden panik oldum. Takipte kalacağım değişiklik olursa haber vereceğim. İnşallah geçsin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…