Hepinizi tek tek etiketleyemedim ama teşekkürler hepinize bir yandan alerji bir yandan yemek üretmeye çalışmaktan çok yoruldum daha önce vermiş olmama rağmen bugin kahvaltısına bir çay kaşığı ceviz ekledim sonuç
(( hippin pirinçli ve beş tahıllısını bir kaç kez verdim meyveyle pek beğenmedi ama içine hurma koymamıştım her gün bir tane hurma veriyorum bol kalsiyum varmış içinde en çok severek yediği şey diyebilirim ... bir de öyle deneneyim bakalım belki vermeyi başarırım... kuzu kıyma anında kızarttı saniyeler içerisinde sadece parmağımı yalatmıştım deneme amaçlı ... kayınvalidem kendisi tarhana yaptı içinde nohut, soğan , buğday, domates , kırmızı biber var onu severek yiyordu bu aralar ondan da soğudu maalesef ... şükür tavuk bişe yapmadı geçen haftadan beri veriyorum suyuna çorba fln yapıp, bakliyat veriyorum yine dokunmadı... bu hafta balık denerim diyordum bugünkü ceviz faciası yine hevesimi köreltti yeni birşey deneme korkulu rüyam oldu tek şansım anında tepki veriyor olması ... bu resim bu sabah cevizden... çok teşekkür ederim tarifleriniz için inşallah kilo aldırabilirim