Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migrosta ve nette kefirhanemdi sanırım en güvenilir maya o nerde yasiyorsun? Ek gıdaya basladigimizan beri kefir mayalayip iciriyorum kızımaKızlar doktorumuz ısrarla minnoş kızıma kefir içirmemi öneriyor ama henüz yapmak nasip olmadı aramizda yapan varmı mayayı nerden alabiliriz migros ta metroda falan toz maya gördüm onlarla yapsam olurmu ki
Teşekkür ederim canım izmitte yaşıyorum migrosa bakayım bugünMigrosta ve nette kefirhanemdi sanırım en güvenilir maya o nerde yasiyorsun? Ek gıdaya basladigimizan beri kefir mayalayip iciriyorum kızıma
BİZde de uyku öyle acaba diyeti açtığımız için huzursuzluk ve gaz sancısı olabilir bizde de dıştaki görünür bişe yok amaKızlaarr merhabalar iyi haftasonları hepinize
Uzun aradan sonra buradayım umarım herkes iyidir bebisler sağlıcakla büyümeye devam ediyordur. benim tosbik de büyüyor emekliyor kendi kendine tutunup atağa kalkabiliyor, şimdilerde koltuğa yatağa tutunup yavaş yavaş yürümeye başladı 6. Disimizi çıkaralı 15 gün oluyor. Uyku konusunda sıkıntılıyız sürekli ağlayarak uyanıyor ve verimli bir uyku uyumuyor nedenini hala bulamadım gaz sıkışması yaşadığını düşünüyorum ama kayinvalideme göre 11 aylık bebekte gaz olmazmış sütüm mü yetmiyor acaba diyorum öyle olsa gündüzleri de ağlardı diyorum filan en büyük problemimiz bu aralar uykusuzluk maalesef. Bir de süt alerjimiz vardı sanırım atlattık şükürler olsun 20 güne yakındır süt ürünleri tüketiyorum ve bir problem olmuyor, içten bir zararı olur mu ben dışarıdan gözlemlemesem de ondan emin değilim randevu aldım alerji testi yaptırıp emin olayım icim rahat etsin dedim. Bıngıldak açıklığı cok fazla var hala kapanmadı bu sebeple saçlarını kestiremiyorum kıvır kıvır dağınık stilimizle hayatımıza devam ediyoruz okula da başladım ders saatim az Allahtan sadece öğlene kadar yaptırdım programı 5 gün sabah gidiyorum 12de okuldan çıkıyorum cok ayrı da kalmıyoruz bu şekilde ❤
Bizden şimdilik bu kadar
BİZde de uyku öyle acaba diyeti açtığımız için huzursuzluk ve gaz sancısı olabilir bizde de dıştaki görünür bişe yok ama
Atlantis oyuncakta cok guzeller var canimEve salıncak almak istiyorum tavsiye eder misiniz? Dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Canım bize pasha baby nin ki hediye geldi. Emniyet ve korumali. Tam Yatar pozisyonu da var cogu zaman onda ututup yatagina aliyoruz. Ayrica sirti ayarlanabiliyor farkli konumlari var yani. Cok sevdi benimki. 4. Ayindan beri kontrollu yatıyorum. Gorunce deliriyor, sallanmayi cok seviyor benim bebegim. Biraz yer kaplıyor ama acilip kapanabiliyor, balkondaydı simdi iceri aldik. Mama sandalyesi olarak bile kullanilabilirEve salıncak almak istiyorum tavsiye eder misiniz? Dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Havalar soğumaya başladı bebişler büyüyor sallanmayı da seviyorlar aklıma başka bir şey gelmedi. İnceleyeyim teşekkür ederimCanım bize pasha baby nin ki hediye geldi. Emniyet ve korumali. Tam Yatar pozisyonu da var cogu zaman onda ututup yatagina aliyoruz. Ayrica sirti ayarlanabiliyor farkli konumlari var yani. Cok sevdi benimki. 4. Ayindan beri kontrollu yatıyorum. Gorunce deliriyor, sallanmayi cok seviyor benim bebegim. Biraz yer kaplıyor ama acilip kapanabiliyor, balkondaydı simdi iceri aldik. Mama sandalyesi olarak bile kullanilabilir
Hemen bakıyorum teşekkür ederimAtlantis oyuncakta cok guzeller var canim
Eskiden tavanda kancalar varmış onlara takarlarmış salıncakları dayımların oturduğu evde vardı. O zamanlar tavanlarda daha yüksekmiş tabii. Yazını görünce o geldi aklıma.Doğal gaz borusuna takmayın o geldi aklıma canım
Eskiden tavanda kancalar varmış onlara takarlarmış salıncakları dayımların oturduğu evde vardı. O zamanlar tavanlarda daha yüksekmiş tabii. Yazını görünce o geldi aklıma.
Ben de öyle düşünüyorum aslina bakarsan canım dışarıdan fark etmesem de içeriden zarar mi veriyor acaba diyorum 4 ekimde randevum var soracağım doktora bakalım ne diyecekBİZde de uyku öyle acaba diyeti açtığımız için huzursuzluk ve gaz sancısı olabilir bizde de dıştaki görünür bişe yok ama
Canım bizim 2 gündür 39 civarında seyreden ateşimiz eşlik etti duruma azı dişlerimiz şişmiş çok huysuz huzursuz halsiz ağlayasım var öteki dişlerde hiç ateş yapmamıştı ama bu azılar bizi mahvetti inşallah çok uzun sürmez perişan oldu yavrum diyet açmaya bir süre ara vericem en son peynirli börekte kaldım .. buraya da yazar mısın ne söylediğini valla benim dr ne rahat aç diyor diyeti biz kıyamıyoruz senden alışacak diyor kademe kademe gitmeye çalışıyorum yoğurt peynir yemeye hala cesaretim Yok iyilik mi yapıyorum kötülük mü bilmiyorum ama (Ben de öyle düşünüyorum aslina bakarsan canım dışarıdan fark etmesem de içeriden zarar mi veriyor acaba diyorum 4 ekimde randevum var soracağım doktora bakalım ne diyecek
Haklısın canım belirtileri değişti ama doktorum ısrarla 2 aydır aç diyor ben tam olarak cesaret edemiyorum böle böle alışacak diyor bebeğe katı diyet anneye değil diyor ufak belirtileri görme diyor ama ben pişmişten ötele gidemedim henüz .. drlar çok farklı düşüncelere sahip bu konuda kime güvenwceğiz bilmiyğromBizde de oyle, aleejik belirtileri degisti, huzursuzluk ve gece surejli aglayarak uyanma belirtisi artik. Doktor yasaklasi diyet acmayi 1 yasa kadar.
Geçmiş olsun canım, inşallah tez elden çıkarır azıları da biter sıkıntınız..Canım bizim 2 gündür 39 civarında seyreden ateşimiz eşlik etti duruma azı dişlerimiz şişmiş çok huysuz huzursuz halsiz ağlayasım var öteki dişlerde hiç ateş yapmamıştı ama bu azılar bizi mahvetti inşallah çok uzun sürmez perişan oldu yavrum diyet açmaya bir süre ara vericem en son peynirli börekte kaldım .. buraya da yazar mısın ne söylediğini valla benim dr ne rahat aç diyor diyeti biz kıyamıyoruz senden alışacak diyor kademe kademe gitmeye çalışıyorum yoğurt peynir yemeye hala cesaretim Yok iyilik mi yapıyorum kötülük mü bilmiyorum ama (