Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde 10 ay 10 gunluguz yeni patladi dislerimizHala hiç diş çıkarmayan bebemiz var mı? Benimki 10 ay 7 günlük hala dişimiz yok.
Sentetik malzemeler özellikle bebekler için önerilmiyor. Sırf pamuk sıcak tutmaz ben woolnat uyku tulumu aldım. 3yıl rahat giyer bence pahalı ama üşüyüp hasta olmasın da. Evet emerek uyuduğu için terliyor ama ne zaman baksam sırtı sıcakKızlar uyku tulumu kullanıyor musunuz hangisi daha kullanisli ve hangi markalar terletmiyor
Woolnat aldım çok memnunum sıfır ter pahalı ama 1-2 yaşı 4 yaşında bile giyer devasa büyük kaliplariKızlar uyku tulumu kullanıyor musunuz hangisi daha kullanisli ve hangi markalar terletmiyor
11 aylık olacak neredeyse bizde de dış yok.Dr yürüyor dışı napacaksin eninde sonunda çıkar dedi :)Hala hiç diş çıkarmayan bebemiz var mı? Benimki 10 ay 7 günlük hala dişimiz yok.
Bende woolnat almak istiyorum ama kendi sitelerinde 1-2 yaş kolsuz tek katlı erkek bebek için olan yok ve ayrıca birtürlü iletişim kuramadım siz nasıl ve nereden aldınızWoolnat aldım çok memnunum sıfır ter pahalı ama 1-2 yaşı 4 yaşında bile giyer devasa büyük kaliplari
Kendi sitelerinden aldım Lacivert aldım kızıma sanırım şimdi stok güncellemeleri varmış ekimde duzelicekmis bugün instada hikayelerinde paylaşmışlardi.orada bir cep tlf var arayıp yazın hemen dönüyorlar yani bende öyle oldu 2 hafta oldu bende alaliBende woolnat almak istiyorum ama kendi sitelerinde 1-2 yaş kolsuz tek katlı erkek bebek için olan yok ve ayrıca birtürlü iletişim kuramadım siz nasıl ve nereden aldınız
çok teşekkürler sanırım stok güncelleme olacağı için dönüş yapmıyorlar Ekim’de tekrar irtibata geçeyim öyleyseKendi sitelerinden aldım Lacivert aldım kızıma sanırım şimdi stok güncellemeleri varmış ekimde duzelicekmis bugün instada hikayelerinde paylaşmışlardi.orada bir cep tlf var arayıp yazın hemen dönüyorlar yani bende öyle oldu 2 hafta oldu bende alali
Benimki 15 gün sonra yaşını dolduracak hala diş yok. Etleri kabarik gibi ama daha hic çıkmadı.Hala hiç diş çıkarmayan bebemiz var mı? Benimki 10 ay 7 günlük hala dişimiz yok.
Taze fasulye yada etli kiymali turlu yapıp pilav üstü versen yemez mi. Belki pilavla karisibca yer. Ben dun bulgur tavuk taze fasulye minikdograyip pilav gibi pisirdim baya severek yedi birde oyle dene istersen. Kahvaltida da mücver , muhlama ve minik dogranmis patatesi biraz yag biraz su koyarak pisirip altini kapatinca kasar peyniri rendeleyebilirsin bizimki onları severek yiyor yumurta bizde de alerji yaptı oyuzden vermiyorum.Ek gıda kabusum oldu. Yumurta, kuruyemiş alerjisinden kahvaltılarımız çok yavan, het sabah ne yedireceğimi düşünüyorum kara kara. Meyveler ve yoğurt konusu iyi olsa da yemekler konusunda da çok çekiyorum. Bulgur,pirinç pilavı yiyor son 2 haftadır. Sebze hiç yemiyor ben de kendi yaptığım Tarhana çorbasını veriyorum sık sık. Domates, un çorbası içerdi onları da bıraktı.
Banyo ve havalandirma sonrasinda azaliyor canim sonra tekrar cijiyor cok degil ama insan endiseleniyor iste. Hameten denicem tesekkurler kuzumCanim ekim annelerine de yazmistim hametan iyi geldi dediler dene istersen. Pudra yerine de nisasta sürmüş bi arkadaş
Banyo ve havalandirma sonrasinda azaliyor canim sonra tekrar cijiyor cok degil ama insan endisleeniyorcisteCanim ekim annelerine de yazmistim hametan iyi geldi dediler dene istersen. Pudra yerine de nisasta sürmüş bi arkadaş
Dun niyetlendik ama ben rahatsizlandim. Azaliyor da allah tan. Banyo ve havalandirma sonrasi azaliyor gibi. Gozlemdeyim artarsa goturucem cnm.kendimi de toparlarsam tabiBaşka bi doktora götüremez misin canım yazık canı yanıyodur kaşınıyodur. Allah kolaylık versin
Bizimki 1 haftadır hic azalmıyordu bugun doktora getirdim tahmin ettigim gibi mantarmış. Aslinda ben nekadar ozenirsem ozeniyim cocuk hareketli olduğundan gündüz bakicisi tam duzgun temizlemiyor simdiye kadar havalandirmayla yikamayla duzeltmistim kizarikligi ama busefer gecmedi mantara çevirdi. Doktor krem yazdı ama eczaneden esim aldı ne yazdığını görmedim inşallah geçer çabucak. buarada pudra mi kullaniyorsun ter bezeleri kapanmış dedi. Normalde kullanmiyorum ama kizariklik gecmeyince belki o iyi gelir diye kullanmıştım 2-3sefer.Banyo ve havalandirma sonrasinda azaliyor canim sonra tekrar cijiyor cok degil ama insan endiseleniyor iste. Hameten denicem tesekkurler kuzum
Hala hiç diş çıkarmayan bebemiz var mı? Benimki 10 ay 7 günlük hala dişimiz yok.