Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 7.ayda nimenrix bir doz yaptırdık, 13.ayda da ikinci dozu yapılacak. Bexseroyu da 1 yaşından sonra yaptıracağız inşallahKizlar menenjit asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Doktorumuz 1 yas asonrasi bi doz nimenrix 3 bexero onerdi ama yapip yaptirmamakta cok kararsizim ozellikle bexeroyu
Bizde ilk doz Bexsero. 8.aydan yaptırdık 10gğn sonra ikinci dozu var ama ben bile doğru mu yapıyoruz diye düşünüyorumKizlar menenjit asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Doktorumuz 1 yas asonrasi bi doz nimenrix 3 bexero onerdi ama yapip yaptirmamakta cok kararsizim ozellikle bexeroyu
Kizlar menenjit asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Doktorumuz 1 yas asonrasi bi doz nimenrix 3 bexero onerdi ama yapip yaptirmamakta cok kararsizim ozellikle bexeroyu
Biz 7.ayda nimenrix bir doz yaptırdık, 13.ayda da ikinci dozu yapılacak. Bexseroyu da 1 yaşından sonra yaptıracağız inşallah
Bizde ilk doz Bexsero. 8.aydan yaptırdık 10gğn sonra ikinci dozu var ama ben bile doğru mu yapıyoruz diye düşünüyorum
Kizlar menenjit asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Doktorumuz 1 yas asonrasi bi doz nimenrix 3 bexero onerdi ama yapip yaptirmamakta cok kararsizim ozellikle bexeroyu
Bizim iki hafta oluyor atak başlayalı. Biraz sert geçiyor bu atak2 gecedir uyku yok bu 5 hafta sürecek atak haftası böyle mi olacak tecrübeli anneler?
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımm :)Sağolasın canım.evet 2.yolda Allah’ın izniyle bize de sürpriz oldu
Bizim dr ilk 6 ay mama fazla verme obez olmasın çok kg alıyo diye beni yiyodu. Maşallaah benim oğlumda çok iştahlı. Bunu dra söyleyince kendi doyana kadar yedir kafasını çevirip istemezse zorlama, daha azı dişleri çıkacak yürümeye başlayacak o zaman kg alımı duracak belki kg verecek şimdi ne kadar yiyosa kârdır dedi. Obez olur diye korkuyorum diyince zorla yedirmedipin ve günde 3 ana öğün besşemediğin sürece sorun olmaz dedi.Kesinlikle ya dert oldu bana, içime taş gibi oturdu. Nasıl engel olabilirimki yiyen çocuğa
şİ̇Çin bebeğni z nMerhaba kızlar.bişey sorucam.dün geceden beri çok kötüyüm.bir forumda okudumki doğumda oksijensiz kalan bebeklerde 5-6 ayindan itibaren kusurlar görülebiliyormuş.bir çok kişi benim bebeğim oturamiyo,yuruyemiyo,zihinsel engelli gibi yorumlar yazmiş.benim dogumumda zor geçtiği için oksijensiz kalmisti yavrum,bacaklarinda titreme vardi,iğne yapikdiktan sonra azaldi,şimdi nadiren oluyor.şimdilik gelişiminde bir sorun yok,beynini ayrintili ultrason yaptirmişdik,sonuç iyi çikmişti.ama çok korkuyorum sonradan bişey olursa diye bebeğime.Allahim bu nasil aci,Sen kimseyi evladiyla sinama Allahim.kizlar bu konuda bir bilginiz varmi,tanidiklarinizin filan başina sigelipte bebeği iyi olan varmi.çok korkuyorum,ona bişey olursa ölürüm ben ölürüm
Merhaba kızlar.bişey sorucam.dün geceden beri çok kötüyüm.bir forumda okudumki doğumda oksijensiz kalan bebeklerde 5-6 ayindan itibaren kusurlar görülebiliyormuş.bir çok kişi benim bebeğim oturamiyo,yuruyemiyo,zihinsel engelli gibi yorumlar yazmiş.benim dogumumda zor geçtiği için oksijensiz kalmisti yavrum,bacaklarinda titreme vardi,iğne yapikdiktan sonra azaldi,şimdi nadiren oluyor.şimdilik gelişiminde bir sorun yok,beynini ayrintili ultrason yaptirmişdik,sonuç iyi çikmişti.ama çok korkuyorum sonradan bişey olursa diye bebeğime.Allahim bu nasil aci,Sen kimseyi evladiyla sinama Allahim.kizlar bu konuda bir bilginiz varmi,tanidiklarinizin filan başina gelipte bebeği iyi olan varmi.çok korkuyorum,ona bişey olursa ölürüm ben ölürüm
şİ̇Çin bebeğni z n
Methaba kızlar oğlumun alti acayip pisik oldu kac gundur de gecmiyor 1 haftadır kipkirmizi ve pütürlü sivilceli gibi. Bepanten,kantaron yağı ve pudra denedim dönüşümlü olarak+evde oldugum müddetçe bezini değişirken altini yıkayıp yenisini oyle bağlıyorum ama bitürlü iyilestiremedim. Bez olarak sleepy ve temizlemek icin de pamuk kullanıyorum. Onerisi olan var mı? Dr.a mı götürsem canı yanıyor sanki bezini actirmak istemiyor
Teşekkür ederim canım bende simdi internetten baktim da görsellere falan bizimki mantara benziyor gibi. Insallah geçer biran önce. Götüruyum en iyisi doktora.Mantar olmuş olabilir canım götür istersen. Benim oğlum da mandalina yediğinde kanayacak kadar pişik oldu. Yediği birşey dokunmuş olabilir..
Can8m ayni puturlu durum birkac gundur bizde de var. Doktorumuz burda degil, gidip gitmemekte kararsizim. Altini actirmak istemiyor bizimki de. Ara ara nedensiz ağlıyor acidandir diye dusunuyorum. Ne yapmaliyim bilemedim, hala evimizden uzaktayız ve tekimMethaba kızlar oğlumun alti acayip pisik oldu kac gundur de gecmiyor 1 haftadır kipkirmizi ve pütürlü sivilceli gibi. Bepanten,kantaron yağı ve pudra denedim dönüşümlü olarak+evde oldugum müddetçe bezini değişirken altini yıkayıp yenisini oyle bağlıyorum ama bitürlü iyilestiremedim. Bez olarak sleepy ve temizlemek icin de pamuk kullanıyorum. Onerisi olan var mı? Dr.a mı götürsem canı yanıyor sanki bezini actirmak istemiyor
Canım sirkeli su daha bizim bebişler için erken olabilir daha çok tahriş etme aman diyim.Teşekkür ederim canım bende simdi internetten baktim da görsellere falan bizimki mantara benziyor gibi. Insallah geçer biran önce. Götüruyum en iyisi doktora.
Sirkeli suyla temizlesem ise yarar mı acaba diye düşünüyorum ama iyice zarar verirsem daha kötü olur.
Başka bi doktora götüremez misin canım yazık canı yanıyodur kaşınıyodur. Allah kolaylık versinCan8m ayni puturlu durum birkac gundur bizde de var. Doktorumuz burda degil, gidip gitmemekte kararsizim. Altini actirmak istemiyor bizimki de. Ara ara nedensiz ağlıyor acidandir diye dusunuyorum. Ne yapmaliyim bilemedim, hala evimizden uzaktayız ve tekim
Canim ekim annelerine de yazmistim hametan iyi geldi dediler dene istersen. Pudra yerine de nisasta sürmüş bi arkadaşCan8m ayni puturlu durum birkac gundur bizde de var. Doktorumuz burda degil, gidip gitmemekte kararsizim. Altini actirmak istemiyor bizimki de. Ara ara nedensiz ağlıyor acidandir diye dusunuyorum. Ne yapmaliyim bilemedim, hala evimizden uzaktayız ve tekim
Bizim kızın isilik ve pişiklerine de becutan baby almond cream iyi geldi ama anlattığınız kadar kötü değildi canım. Çok geçmiş olsun hepinizeCanim ekim annelerine de yazmistim hametan iyi geldi dediler dene istersen. Pudra yerine de nisasta sürmüş bi arkadaş
Ben de araştırıyorum ama çok kararsızım. Geçen sene owli bebe'nin kundaklısından almıştım, onun kolları çıkıp , kolsuz ve ayaklı tulum olabiliyor, şimdilik onu kullanıyorum ama sanırım biraz daha kalın bir şeye ihtiyacım olacak. Emin de değilim , oğlum çok terliyor. Fikirlerimizi paylaşalım lütfen.Kızlar uyku tulumu kullanıyor musunuz hangisi daha kullanisli ve hangi markalar terletmiyor