2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Rota ve dizanteri pozitif çıktı canım. İki gündür hastanedeyiz.. Çok teşekkür ederim ❤
Kızlar biz yine hastaneye gidiyoruz. Yatış verecekmiş doktorumuz..
Allah şifa versin canım bu son olsun inşallah.

Size de çok geçmiş olsun.

Canım zaten hiçbir şey yiyemiyor ki. Bir ay kadar önce alerjiden rahatsızlandı, o zamanadan beri çorbayı da bıraktı. Meyve de yemiyor. Bi Yumurta sarısı yiyordu ishalden önce, onu da ishalken veremeyeceğim için ben vermiyorum..

Anne sutu mu alıyor mama mi canım onları da mi yemiyor?

Inşallah emmeye tekrar başlar anne sütu en güzel koruyucu. Iyilesmesine en güzel destek.
Iyilesecek annesi merak etme en fazla 3 gün sonra bol bol edecek seni.
Sen üzülme sutune yansimasin sağ dolaba at.
Biz kendimizi tek sanmistik bu hastalığa yakalandığında bir de baktik hastane rota viruslu hasta çocuk la dolmuş çoğu iyi oldu gitti sonra biz gittik. Bunun aşısını yapılanlar da hastanede tedavi görüyorlar. Bir daha da olmaz inşallah.
Bunun hastalığına yakalanmak aşidan bile daha etkili koruyuculuk sagliyormus ileriki zamanlarında.
Emiyor ama zaten dün emmeyi de reddettiği için bu kadar kötü oldu sanırım. Doğru düzgün emse bu raddeye gelmezdimdiye düşünüyorum... Daha zor günleri bile atlatmıştık çünkü evde...

Ben de ilerleyen zamanda aynı şekilde risk var diye biliyorum canım. Aşı olanların hastalanmasının sebebi de oymuş ama dediğin gibi aşı olanlar gibi daha hafif atlatabiliyormuş. İnşallah tekrarını size bize kimseye yaşatmaz Rabbim...

Elhamdulillah düne nazaran daha iyi kuzum. Allah dermansız dert vermesin kimseye. İsmini bile bilmediğimiz, söyleyemediğimiz ne hastalıklar var ya..

Allah razı olsun canım. Çok şükür hemen farkettim, o kadar şişmedi.

Susuzluktan damarları gitmiş yavrumun, damar bulamıyorlar. Her yeri delik deşik oldu teyzesi perişan oldu... Çok dua bekliyoruz...
Kuzum benim ya rabbim şifa versin tez zamanda inşallah. Kıyamam. Gerçekten nazar değdi heralde güzelliğe ya.

Ben cok onceden ferrum housman veriyordum evet rengi bu şekildeydi ve cok ağır kokuyordu bayadır vermiyorum. Kan degeerine de baktırdım gerek yokmuş vermeme iyi ki de vermemişim

Ben cok onceden ferrum housman veriyordum evet rengi bu şekildeydi ve cok ağır kokuyordu bayadır vermiyorum. Kan degeerine de baktırdım gerek yokmuş vermeme iyi ki de vermemişim
Ben De kan değeri düşük olmasa vermem kan değeri 9 çıktı sınırın altında mecbur vericem

LezzetliCipetpet kusma ve ishal hala devam ediyor mu? İnşallah sağlıkla evinize dönersiniz en kısa zamanda
İshal devam ediyor ama kusma yok çok şükür. Bir de öksürük vardı, onun için de ventolin ve budecort verildi havayla. Bu tarz viral durumlarda eşlik eder dedi. Neyse işte öyle geçiyor inşallah bir aksilik olmazsa yarın çıkacağız

Benimkide 27 ekim dogumlu yerde döne döne gidiyor istedigi yere onun disinda emeklemek yok elinden tutunca adim atmak yerine ziplaya ziplaya gitmeye calisiyor. Diger herseyimz ayni. Hic durmuyor hep kucak istiyor.

LezzetliCipetpet canım taburcu olmuşsunuz hastaneden. Bizde şimdi aşı için geldik, gelmişken yanınıza uğrayacaktım. Çıkmanıza çokk sevindim inşallah tekrarlamaz betüş kuşu iyi olur
Yaptırdınız mı canım aşıyı? Hadi çok geçmiş olsun şifa olsun inşallah, çıkmasın ateşi

Allah razı olsun canım. Dün akşama doğru kızım tutup çay diye çıkarttı elinden damar yolunu.. Ayşe Hanım da artık daha fazla yoramam, bi daha deldirmem çocuğu dedi bizi taburcu etti. Evde hava vermeye devam ediyoruz öksürük için

Bu arada aşırı bulaşıcıymış rota. Hemşireler bile görsen nasıl dikkat ediyorlardı. Özellikle de 5yaş altı çocuklar için çok tehlikeli, sakın görüştürme kuzenleriyle demişti Ayşe Hanım.. Yani sizin için de tehlikeli olurdu canım, Allah esirgesin oğluşunu, kıyamam ben güzel yüzlü Yusuf Ege paşaya inşallah kuzular iyileştiğinde bir gün ayarlayıp görüşelim ablam da bu Cuma aşıya gitmeyi düşünüyordu

Arkadaşlar şimdi bebisime çorba yapıyorum size de tarif vericem. Sizlerde her gün ne pisirdiginizi yazsanız fikir olur hepimize.

Kıymalı kabak çorbası

1 tatlı kaşığı kıyma
1 dış sarımsak
ufak boy soğan .
1 yemek kaşığı tel sehriye.
Yarım kabak.
1 bardak su.

1 yemek kaşığı zeytinyağı ile kıyma ve soğan sarimsak kavruluyor diğer malzemeler de içine koyulup sıcak suyla pişiriliyor afiyet olsun
Benim çorba şimdi ocakta pisiyor.
Içine ince bulgur ya daha ırmik de ilave edilebilir. Kabak yerine patates de kullanılabilir Tercih size kalmis.

Canım bir yazıda okumuştum ben, kıyma ve soğanı kavurma yerine suda öldürmeyi öneriyorlar. Ben kıymayı suda haşlıyorum, mesela en son yedireceğim zaman yağ koyuyorum içine. O da aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…