• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar kızımın deri altına serum sızmış. Kolu şişti ve sertleşti. Çok şükür hemen fark ettik eşimle bir terslik olduğunu. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Çook geçmiş olsun canım şimdi nasıl Betüş ? Benim annemin koluna da aynısı olmuştu kendi kendine geçiyor canım müdahale etmediler Hendek neredeyse bir serum deri altına sızmıştı çok şişmişti kolu 3-4 Güne geçti

Ben demir ilacı kullanmiyorum onun etkisi falan olabilir mi acaba. Kac aydir kaşınıyor ama hala yok diş.
Resimdeki oğlun mu çok tatlı maşallah. Kolunda catal iyneyle bisey mi var eger oyleyse takma istersen hareketlendiler ya ognenin ucu falan açılıp vucuduna batabilir Allah göstermesin.
Allah razi olsun canimm ☺️ Evet nazarlik takili her zaman takmiyorum zaten o günlüktü 😊 kan ilaciyla alakasi oldugunu sanmıyorum bebekten bebege degisiyor kimisi erken yuruyor kimisi erken konusuyor

Kızlar kızımın deri altına serum sızmış. Kolu şişti ve sertleşti. Çok şükür hemen fark ettik eşimle bir terslik olduğunu. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Kuzum geçmiş olsun öncelikle. Ben hemşireyim o yüzden sık karşılaşılan bi durum. Endişe etme damar yolu hareket etmiştir büyük ihtimalle. Eğer şisse alkollü pamuk isteyin biraz üzerinde durdurun sık sık değiştirin ve kolunu biraz yüksekte tutarsanız çabuk iner inşallah

Kuzum geçmiş olsun öncelikle. Ben hemşireyim o yüzden sık karşılaşılan bi durum. Endişe etme damar yolu hareket etmiştir büyük ihtimalle. Eğer şisse alkollü pamuk isteyin biraz üzerinde durdurun sık sık değiştirin ve kolunu biraz yüksekte tutarsanız çabuk iner inşallah
Allah razı olsun canım. Çok şükür hemen farkettim, o kadar şişmedi.

Susuzluktan damarları gitmiş yavrumun, damar bulamıyorlar. Her yeri delik deşik oldu teyzesi 😔 perişan oldu... Çok dua bekliyoruz...

Size de Allah tekrarını yaşatmasın canım. Çok sağol. Ben dediklerini yediremiyorum, kızımın iştahı tamamen gitti neredeyse son bir aydır hasta yavrum.

Maflor plus kullanıyoruz probiyotik olarak. Su bile içmek istemiyor artık ağlıyor.. İnşallah iyileştikten sonra yeriz patates muz..

Ilk önce iştahı yerine gelecek bu iyilestiginin göstergesi sıvı ı kaybı olmaması lazım hastanede olmanız bu konuda daha iyi en azından serum onu tedavi ediyor.
Canım benim eşimin başına geldi ama 2 güne normale döndü vücudu.

Bebeğim yataktan düştü. Olmaz dediğim oldu uyuyakaldim o da yanimda kivraniyordu düştü birden dönüp de yanında yastık da vardı yine de düştü. Çok korktum. Şimdi takipteyim o an ağladı ama kucağıma alınca sakinledi. Şimdi dönüyor oynuyor keyfi yerinde. Alni hafif morardi.

Bebeğim yataktan düştü. Olmaz dediğim oldu uyuyakaldim o da yanimda kivraniyordu düştü birden dönüp de yanında yastık da vardı yine de düştü. Çok korktum. Şimdi takipteyim o an ağladı ama kucağıma alınca sakinledi. Şimdi dönüyor oynuyor keyfi yerinde. Alni hafif morardi.
Düşmeyen bebek yok sanırım canım Allaha emanetler.
Bende dün benim sıpamı yanıma aldım, uyku saati değildi emmek istedi uyudu o sırada. Yatak başlığına ayakları gelcek şekilde ters yatırdm bende kıvrıldım yanına yan tarafında yastık vardı. Bi ara dalmışım bi uyandım yanımda yok :KK35: taa yatağın ucuna gitmiş, birkez daha ittirse kendini yataktan çıplak parkeye düşecek. Bidaha yanımda yatmak yok dedim:KK12:

Geçmiş olsun canım. Ben yer yatağı yaptım valla düşürürüm diye korkudan. Simdi uyaniyor ses cikartmadan emekleyerek mutfağa kadar gidiyor. Iş yaparken bi bakiyorum uyuyan cocuk yanimda bitivermiş. Yer yatağı büyük kurtarıcı tavsiye ederim.

Canım cok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş. Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah. Bi sadaka verin belayi kazayı hastalığı def eder.

Tekrar ateşi çıktı canım iki gün önce. İshal devam ediyordu zaten. İki gün önce kusma da oldu, ishal şiddetlendi. Rota bastırıyormuş bu sefer de. Evde geçirmeye çalışıyorduk, doktorla haberleşerek ama bugün hiç çiş yapmadı. 20saat oldu. Doktor da geri çağırdı..
Canim allah sifa versin ne bu kizimizin ustunde kotu enerji donup dolasiyor nazar degiyordur canim benim mavis gozlulere cabuk deger derler nazar

Canım biz de 8 ayı geçtik.4.aydan beri dış bekliyoruz ama çıkmadı
Ya bizde yeni patlattik 7.5 ayligiz abide ayni ayda patlatmisti benim cocuklarim bole demekki ama tekrar ayni dis surecine girmek cok zor geldi ustelik digerinin disleri daha tamamlanmamisti.ayni anda dis cikariyor benimkiler buyugumde en arkadakilerle bogusuyor su sira .

Arkadaşlar bebeginize kan ve devit d ilaclari veriyor musunuz ben bazen veriyorum bazen unutuyorum. Affiniza sığınarak bebegimin ilaçlardan sonra kaka fotoğrafını paylaşmak istiyorum sizinkilerde böyle mi yapıyor
20190629_075920.jpg

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet canım rota virüsü nerden bulasmisti bebeğine sormayı unuttum?
Bilmiyoruz canım. Havadan bile bulaşıyormuş. Aşırı bulaşıcı bir hastalıkmış. Öyle çocuğu parka, sokağa, avmye götürmüyorum. Zaten avm yasağımız var alerjiden ötürü. Aynı anda hem dizanteri hem rota oldu kuzum. Elhamdulillah geçecek ama dizanteri iyileşti, bu da geçecek..

Nevvreste Nevvreste Canım uyarmadan kaka resmi koymasaydın keşke, istersen sil, sorana özelden atarsın. Genelde emzirirken bakıyoruz sayfaya, midesi bulanan olabilir..

Ama için rahat olsun, kan ilacı(demir) kullanan bebeklerin kakası bu şekil olur. Bir sıkıntı yoktur yani, olması gereken bu
Haklısın canım . Bilsem önceden deyip öyle koyardım affiniza sığınarak dedim ama :cry::KK42:

Benim için sorun yok, ben bu hastalıklar yüzünden ne korkunç bezler değiştim 😔😔

Gülüm ben çok yipratmistim kendimi şimdi bakıyorum hepsi geride kalmış pisman oluyorum hatırlayınca . Sen kendini yıpratma ve güçlü ol hastane de bakılan çocuk daha çabuk toparlanıyor mümkün olduğunca orada kal. Iştahi yerine gelene kadar çıkma hastaneden. Zaten doktor bize hep iştahı açıldı mi diye soruyordu açılınca evde tedavi edebiliyorsunuz bu hastalığın tedavisi iyi beslemek .

Back