2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Cidden çok zormuş cnm. Bizim geç netleşti alerjimiz 1 aydır fln diyet yapıyorum. Zorlanıyorum uzan zamandır diyet yapanların önünde saygıyla eğiliyorum

Sizede çok çok geçmiş olsun Rabbim beterlerinden saklasın cnm. Biran önce toparlanacak inşallah

Arkadaşlar bir konu da pek bir şey anlamıyorum size sorucam.

Benim bebek zatürre tedavisi gördüğü ve bittiği halde öksürük devam ediyor diye doktor alerjik olabilir diye alerji damlası verdi.
Ben uzun zamandır süt alerjisi olabilir mi acaba diye çok aklıma geldi. Ama kalsa kan vücutta kizarma olmadığı için değildir dedim.
Test yapılmadı. Ne alerjisi var ki bu bebekte bu ilacı hep mi kullanicam akl çok karıştı.
Bir yardım lütfen?

İyi geceler kızlar deri testinde ve kan testinde negatif çıkan yumurtayı doktorumunun önerisiyle denedim sarışından yarım çay kaşığı verdim en fazla beş dakika sonra kızarmaya başladı ürtiker gibi değil bacak karın bez bölgesi, yüzü kıpkırmızı oldu acillik olduk evde tektim kabus gibi bir gün yaşadım .... deride ve kanda pozitif çıkan süt alerjisi kim bilir ne düzeyde diye düşünür oldum ... Allah yardımcımız olsun

1 hafta hiçbir ilaç kullanmayacak. Sonrasında cocuk alerji bölümüne randevu alıp alerji testi yaptırmanız gerekiyor. Bize boyle soyledıler

Mutlaka kakada kan, deride kızarıklık falan gibi bir belirti vermeyebilir alerji. Eğer sık tekrarlayan solunum enfeksiyonları olursa, alerji olabilir diye düşünüyor doktorlar. Bizim kız boğaz enfeksiyonu oldu,ateşi bile çıkmadı ama kulağa sıçradı, bu yüzden doktor alerji damlası verdi, her boğaz enfeksiyonunda bitene kadar kullanacağız dedi. Damlanın adı zaditendi, ama ben içinde paraben ,glikoz gibi şeyler olduğu için kullanmadım, 3 gün verdim sadece. Doktor bitene kadar kullanın demişti ama ben çok ileri derecede bir alerji durumu olmadığı için kullanmadım. Eğer tekrarlarsa ,çok zorunlu kalırsam kullanırım mecburen

Çok sevindim canım inşallah daha çabuk toparlanır betüş hanım. Birdaha hastalık hastane yüzü görmez inşallah hiç bi bebişimiz.

Bizde şimdi rutin kontrolümüze gidiyoruz menenjit aşısının ilk dozunu yaptırmayı planlıyorum. Şansıma aşılarımız hep eşimin gececi olduğu haftaya denk geliyo
İnşallah sorunsuz atlatırız

Yanına calpol alsaydın canım. Hiç vakit geçirmeden ver ateş düşürücüyü. İnşallah çok kolay geçer canım, Allah yardımcınız olsun. Şimdiden geçmiş olsun paşaya

Menenjit konusunda kafamız karıştı. İşinde uzman bir profesöre götürdük kontrole ama menenjit aşı planı nimenrix 9 ve13. Ayda
Bexsero 8 ve. 1.0 ayda dedi. Diğer yandan arkadaşa doktoru öğretmenlerden askerlerden uzak durun demiş salgın için

Yanlış hatırlamıyorsam bize nimerix 3.ve 5 ayda bexsero da 5.ve 7.ayda yapıldı. Dr 1 yaşına kadar aşınız yok başka dedi

Aşı bizim de kafamızı çok karıştırıyor. Aile hekimimiz 13. Ayda tek doz yaptırın. B türevi menenjit için sağlık bakanlığı bir seminer vermedi ki vurulması gerekirse de 2. Yaştan sonra vurulabilir dedi. Ama iki ayrı özel doktor 12. Aydan önce 2 doz 12. Aydan sonra 3 doz dedi. Biri bexsero biri de menactra markası.

Arkadaşlar merhaba. Havalar çok sıcak bebeklerinizi nasıl giydirip uyutuyorsunuz? Gece özellikle. Benim bebeğim tek atlet olsa da terliyor. Bir de klima var ama sağlıklı olur mu bebek için? Odasında klima yok.

Asker ne alakaymış kocamı bu akşam itibari ile kovayı :)

Biz rotayı da yaptırmamıştık o konuda da bir sürü şey anlatmış doktorları. 5 yaşındadır evde steril ortamda tutun dese şaşmayacağım. Menenjit aşısı ne kadar kişisel olmuş doktordan Doktora değişmiş yazık biz annelere. Bexsero da havale geçiren bile var dedi. Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…