2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Labne hangisini yediriyorsun?
Eşim kerem almış ben de niye Pınar almadın dedim ama hangisi daha iyidir bilmiyorum.

Ventolin ve cortair buhar verdik. Iğne 6 gün bacaktan yapıldı. Şurup ne verdi sana doktor?

Labne yi nasıl yediriyorsunuz yumurtayla karıştırıp mi sade mi ?
Bir de hangi labneyi daha çok seviyor bebekler ?
Yardımcı olursaniz sevinirim
Benim bildiğim genelde evde yapıyorlar bebek için labne yi.biz de süt alerjisi olduğu için henüz denemedim ama tarif vardır nette yada birazdan yazarım ben sana. Sade de yedirebilirsin, karıştırabilirsin yumurtayla, omlet yapabilirsin, pankek yapabilirsin. .

Labne hangisini yediriyorsun?
Eşim kerem almış ben de niye Pınar almadın dedim ama hangisi daha iyidir bilmiyorum.

Ventolin ve cortair buhar verdik. Iğne 6 gün bacaktan yapıldı. Şurup ne verdi sana doktor?
30 aylık yazmısım 20 olacaktı. Biz de aynı nebulleri kullanıyoruz.Ventolim 4 saatte 1 1.5 ml artı 1.5 ml serum. Diğeri sabah aksam 1 tane. İğne cefamed gunde 1 tane. Surup da klamer verdi ama içiremiyoruz cok acı. Muadil sordum macrol dedi ama o da aynı. Siz ne kullanıyorsunuz iğne ve surup olarak

Şurup vermedi doktor ignemiz aynı. Altı gün kullandık bitti. Her gün 1 tane bacaktan.

Biz iki asiyi birden vurulduk odadan cikmadan ates dusurucu verildi butun gece ates cok fzla yukselmedi sabah 11 de ates dusurucu verdim ve 1 de ates 39 dereceydi dusurmedi cok sukur snra dustu ama suan yeniden cikio anlamadm gitti

Canım dikkat et ateşe. Islak havlu sarabilirsin boyun ve koltuk altına. 1 saat öyle dursun. Düşer inşallah. Çok geçmiş olsun

Allah yardimciniz olsun,bir daha yasatmasin .Oyy yavrum yaaa nasil cani ýanmissstir kiyamam.

Canim kac aylik oldunuz siz masallah ozendim valla labneli ekmekler falan neguzel nasil gecis yaptiniz bu sekilde yemege birde sebzeleridemi pure yapmiyorsun direk mi veriyorsun.

Doktor oyle demisti olmaz diye bisey yok olur illaki ama daha kolay atlatir diyordu

Doktor oyle demisti olmaz diye bisey yok olur illaki ama daha kolay atlatir diyordu
Allah korusun inşallah olmaz canım ama olursa da hafif geçirmesi çok önemli aslında. Arada keşke yaptırsaymışız yine de dedim... Bir de dizanteriyle birlikte olması çok ağırlaştırdı bizim tabloyu

Allah yavrularımızı korusun. Hastalık, dert vermesin. Bu arada maşallah subhanallah çok da tatlı oğluşun ya

Çok haklısın canım, onu hiç düşünmemiştim... Size de çok geçmiş olsun. Alerji zaten başlı başına çok çok zor... İnsan yaşadığını biliyor işte. Allah korusun, dermansız dert vermesin ya bu bile ne kadar zordu. Hastane odalarında bekleyenlere şifalar versin...

Ben yazmayı unutmuşum kızlar. Dün gece kızım elindeki 3.damar yolunu da sökünce doktorumuz bizi eve çıkarttı. Demişti zaten 4.bir damar yolu açtırtmayacağım, çocuk çok yoruldu diye. Gece saat 12gibiydi eve geldik. İlaçlar yazdı, tedaviye evde devam edeceğiz.

Dualarınız için çok teşekkür ederiz

Çok çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…