Aynen mide bulandırmaktan başka bir şey degilBu durumda hemşireler hiç çocuk doğurmasın. Her türlü hastalıkla iç içeler malum
Çevresinde gıcık olduğu bir asker/öğretmen varsa onlar gelmesin diye yalan söylemiş olabilir, benden demesiAynen mide bulandırmaktan başka bir şey degil
Sesli güldüm ya.Çevresinde gıcık olduğu bir asker/öğretmen varsa onlar gelmesin diye yalan söylemiş olabilir, benden demesi
Kocama dedim bugün geldin yrndan itibaren kendine kalacak yer bul hayirdır naptim dedi durumu anlattım ne alakaymis dedi yrn yine gelecek anlaşılan :)Sesli güldüm ya.Zayıf noktamızı buldular vuruyorlar
İzindesin muafsin yırttın
LezzetliCipetpet ya betuse çok geçmiş olsun çok narin çok hep bu ali Haydar olmadı diye bence :))
Ben tek zibin giydiriorum sifir kollu cnm uzerine muslin atiorm bnm evim cok sicak cunku genelde uzerini hep acar hic bsey ortmeden uyur camlarimizda üstten açıktır cok sukursimdiye kadar bi sikinti olmadiArkadaşlar merhaba. Havalar çok sıcak bebeklerinizi nasıl giydirip uyutuyorsunuz? Gece özellikle. Benim bebeğim tek atlet olsa da terliyor. Bir de klima var ama sağlıklı olur mu bebek için? Odasında klima yok.
Yanına calpol alsaydın canım. Hiç vakit geçirmeden ver ateş düşürücüyü. İnşallah çok kolay geçer canım, Allah yardımcınız olsun. Şimdiden geçmiş olsun paşaya♥
Aşıyı yaptırmadık canım Ayşe hoca biraz ağır bi aşı ateş ve huysuzluk yapıyo dedi. Eşim gecede bu hafta cesaret edemedim tek başıma bişey olursa diye cuma günü yaptırıcam sabahtan gerekirse işe gitmeyecek. Ateş neyse gerekrse işten çıkar gelir ama çok huysuzlankrsa tek başıma başa çıkamam diye cesaret edemedim.canım ya sorma eşim devamlı Betülll Ali Haydar kardeşin gelsin mi, hadi Ali Haydarım gelsin, ne zaman Ali Haydar geliyor diye konuşup duruyor. Hala bitmedi yani Ali Haydar ismi. Bir de Ali Haydar da yetmiyor, 3 kardeşi daha olacakmış, onlara da isim bulmuş bi de
Bende aynısından aldım n11.comda indirim vardı rengi farketmez dersen 900 lira kırmızısı ... yorumları okudum herkes çok memnun ben de çok beğendimmSağol canım. Kraft rotate fix 360 isofixli markası
Bende aynı şekilde kızımla seminere gidiyorum ne kadar uzak kalacağız insanlardan ...Seminerlere gidiyorum hatta yusufu da götürürüyorum canım inşallah bir şey olmaz
Ben de lacivertini 880e aldımBende aynısından aldım n11.comda indirim vardı rengi farketmez dersen 900 lira kırmızısı ... yorumları okudum herkes çok memnun ben de çok beğendimm
Kahvaltı öğününde bebe bisküvisi kullanıyor musunuz? Yumurta alerjimiz olduğu için doktor türkiyede tek sütsüz, yumurtasız, glutensiz tek bisküvinin aller free adlı bisküvi olduğunu söyledi ama bunun içinde de şeker var.
Sizin kullandığınız bisküvilerde şeker var mı?
Evde kendin yapabilirsin hamuruna kaynatip pure yaptigin gun kuru hurma eklersen tatli da olur. Ben kahvaltida bebe biskuvisi olayini hic anlayamadigim icin oyle bi ise girismedim. Kendim kahvaltida biskuvi yemiorum cocuk neden yesin mantigiyla bakiorum olaya o yuzden ben tam bugday unundan ekmwk.yaptim.kahvaltiya koftesinede kurutup cektirip o ekmekten koyucam ama boyle kuru meyveli ara ogun olarak ilerleyen aylarinda yaparim ogluma oyle yapiyordum
Evde kendin yapabilirsin hamuruna kaynatip pure yaptigin gun kuru hurma eklersen tatli da olur. Ben kahvaltida bebe biskuvisi olayini hic anlayamadigim icin oyle bi ise girismedim. Kendim kahvaltida biskuvi yemiorum cocuk neden yesin mantigiyla bakiorum olaya o yuzden ben tam bugday unundan ekmwk.yaptim.kahvaltiya koftesinede kurutup cektirip o ekmekten koyucam ama boyle kuru meyveli ara ogun olarak ilerleyen aylarinda yaparim ogluma oyle yapiyordum.Kahvaltı öğününde bebe bisküvisi kullanıyor musunuz? Yumurta alerjimiz olduğu için doktor türkiyede tek sütsüz, yumurtasız, glutensiz tek bisküvinin aller free adlı bisküvi olduğunu söyledi ama bunun içinde de şeker var.
Sizin kullandığınız bisküvilerde şeker var mı?
Ben tek zibin giydiriorum sifir kollu cnm uzerine muslin atiorm bnm evim cok sicak cunku genelde uzerini hep acar hic bsey ortmeden uyur camlarimizda üstten açıktır cok sukursimdiye kadar bi sikinti olmadi
benim bebeğim de üstünü açıp duruyor. Teşekkürler canım. Terli oluyor mu senin bebeğin de?Ben tek zibin giydiriorum sifir kollu cnm uzerine muslin atiorm bnm evim cok sicak cunku genelde uzerini hep acar hic bsey ortmeden uyur camlarimizda üstten açıktır cok sukursimdiye kadar bi sikinti olmadi
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah en acil durumlardan birisidir.İyi geceler kızlar deri testinde ve kan testinde negatif çıkan yumurtayı doktorumunun önerisiyle denedim sarışından yarım çay kaşığı verdim en fazla beş dakika sonra kızarmaya başladı ürtiker gibi değil bacak karın bez bölgesi, yüzü kıpkırmızı oldu acillik olduk evde tektim kabus gibi bir gün yaşadım .... deride ve kanda pozitif çıkan süt alerjisi kim bilir ne düzeyde diye düşünür oldum ... Allah yardımcımız olsun
Canim gecen gun cocuk cerrahina randevumuz vardi koray icin bahsetmistim ya gigsunde onunda cukur var diye tekrar siz burda konusunca gostermek istedim bakti hic biseyi yok annesi normal dedi.sende cok takilma canim sıkıntı yokmus yaniKızlar bu arada herkes gitti mi bilmiyorum ama bizi doktorumuz kardiyolojiye yönlendirmişti. Çarşambaya randevu aldık gideceğiz bakalım.
Bir de kızımın doğduğunda göğsünün ortasında bir çukur vardı, kilo aldıkça görünürlüğü azaldı sanki ama ben hala fark ediyorum. Bunu kardiyolojiye sorsam olur mu dersiniz? Bir şey olsa kendi doktoru yönlendirirdi diyorum ama bir yandan da kafamın bir kenarında duruyor
DARIsı başımıza inşallah yolculuklar çok zor oluyordu bana bakalım napıcakBen de lacivertini 880e aldımçok memnunum gerçekten. Önceden devamlı kucak istiyordu arabada, devamlı ağlıyordu filan. Şimdi çok şükür kemeri bağlı, koltuğunda gidiyor. Hala bazen ağlıyor ama mümkün mertebe dikkatini dağıtabiliyorum
İnşallah canımmCanım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah en acil durumlardan birisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?