2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
LezzetliCipetpet ya betuse çok geçmiş olsun çok narin çok hep bu ali Haydar olmadı diye bence :))
canım ya sorma eşim devamlı Betülll Ali Haydar kardeşin gelsin mi, hadi Ali Haydarım gelsin, ne zaman Ali Haydar geliyor diye konuşup duruyor. Hala bitmedi yani Ali Haydar ismi. Bir de Ali Haydar da yetmiyor, 3 kardeşi daha olacakmış, onlara da isim bulmuş bi de

Arkadaşlar merhaba. Havalar çok sıcak bebeklerinizi nasıl giydirip uyutuyorsunuz? Gece özellikle. Benim bebeğim tek atlet olsa da terliyor. Bir de klima var ama sağlıklı olur mu bebek için? Odasında klima yok.
Ben tek zibin giydiriorum sifir kollu cnm uzerine muslin atiorm bnm evim cok sicak cunku genelde uzerini hep acar hic bsey ortmeden uyur camlarimizda üstten açıktır cok sukursimdiye kadar bi sikinti olmadi

Yanına calpol alsaydın canım. Hiç vakit geçirmeden ver ateş düşürücüyü. İnşallah çok kolay geçer canım, Allah yardımcınız olsun. Şimdiden geçmiş olsun paşaya♥
Aşıyı yaptırmadık canım Ayşe hoca biraz ağır bi aşı ateş ve huysuzluk yapıyo dedi. Eşim gecede bu hafta cesaret edemedim tek başıma bişey olursa diye cuma günü yaptırıcam sabahtan gerekirse işe gitmeyecek. Ateş neyse gerekrse işten çıkar gelir ama çok huysuzlankrsa tek başıma başa çıkamam diye cesaret edemedim.
Ahahaha eşine çok güldüm hemde 3 kardeş daha hee benim eşim zirvede bırakmayı düşünüyo ama ben 2. Kardeşi istiyorum :) bu bize yeter allah bereket versin diyo

8400 gr 71 cm olmuş paşa. Bu ayda 600 gr alması çok iyi anlaşılan boğazlı bi bebek dedi. Evet evet hatta fazla vermemeye çalışıyorum dedim. Bu aylarda yiyosa istediği kadar ver annesi azı dişler gelip yürümeye başlayınca yemeyecek bu günleri çok arıyacaksın dedi. Ama obez olma ihtimalinden korkuyorum dedim yok zorlamadan istediği kadar ver sebze meyvesini arttır maşallahı var dedi.
Kan verdik test için zaten önümüzdeki ay alınacak şimdi alalım bakalım kan değeri falan ne durumda dedi. Cuma günü sonuçlarını da gösterip aşımızı olcaz inşallah :)

Bende aynısından aldım n11.comda indirim vardı rengi farketmez dersen 900 lira kırmızısı ... yorumları okudum herkes çok memnun ben de çok beğendimm
Ben de lacivertini 880e aldım çok memnunum gerçekten. Önceden devamlı kucak istiyordu arabada, devamlı ağlıyordu filan. Şimdi çok şükür kemeri bağlı, koltuğunda gidiyor. Hala bazen ağlıyor ama mümkün mertebe dikkatini dağıtabiliyorum

Kahvaltı öğününde bebe bisküvisi kullanıyor musunuz? Yumurta alerjimiz olduğu için doktor türkiyede tek sütsüz, yumurtasız, glutensiz tek bisküvinin aller free adlı bisküvi olduğunu söyledi ama bunun içinde de şeker var.
Sizin kullandığınız bisküvilerde şeker var mı?

Evde kendin yapabilirsin hamuruna kaynatip pure yaptigin gun kuru hurma eklersen tatli da olur. Ben kahvaltida bebe biskuvisi olayini hic anlayamadigim icin oyle bi ise girismedim. Kendim kahvaltida biskuvi yemiorum cocuk neden yesin mantigiyla bakiorum olaya o yuzden ben tam bugday unundan ekmwk.yaptim.kahvaltiya koftesinede kurutup cektirip o ekmekten koyucam ama boyle kuru meyveli ara ogun olarak ilerleyen aylarinda yaparim ogluma oyle yapiyordum.

Ben tek zibin giydiriorum sifir kollu cnm uzerine muslin atiorm bnm evim cok sicak cunku genelde uzerini hep acar hic bsey ortmeden uyur camlarimizda üstten açıktır cok sukursimdiye kadar bi sikinti olmadi
benim bebeğim de üstünü açıp duruyor. Teşekkürler canım. Terli oluyor mu senin bebeğin de?

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah en acil durumlardan birisidir.

Canim gecen gun cocuk cerrahina randevumuz vardi koray icin bahsetmistim ya gigsunde onunda cukur var diye tekrar siz burda konusunca gostermek istedim bakti hic biseyi yok annesi normal dedi.sende cok takilma canim sıkıntı yokmus yani

DARIsı başımıza inşallah yolculuklar çok zor oluyordu bana bakalım napıcak Olmadı onu kucağıma alıp oto koltuğuna ben otururum :))))) çok sevdim Çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…