• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz rotayı da yaptırmamıştık o konuda da bir sürü şey anlatmış doktorları. 5 yaşındadır evde steril ortamda tutun dese şaşmayacağım. Menenjit aşısı ne kadar kişisel olmuş doktordan Doktora değişmiş yazık biz annelere. Bexsero da havale geçiren bile var dedi. Kafamda deli sorular
Havale mi Allah korusun, nasıl korktum şu an ya. Of nasıl olacak ne yapacağız bilmiyorum kafam karıştı

Aşıyı yaptırmadık canım Ayşe hoca biraz ağır bi aşı ateş ve huysuzluk yapıyo dedi. Eşim gecede bu hafta cesaret edemedim tek başıma bişey olursa diye cuma günü yaptırıcam sabahtan gerekirse işe gitmeyecek. Ateş neyse gerekrse işten çıkar gelir ama çok huysuzlankrsa tek başıma başa çıkamam diye cesaret edemedim.
Ahahaha eşine çok güldüm hemde 3 kardeş daha hee :KK48: benim eşim zirvede bırakmayı düşünüyo ama ben 2. Kardeşi istiyorum :) bu bize yeter allah bereket versin diyo:KK47:

8400 gr 71 cm olmuş paşa. Bu ayda 600 gr alması çok iyi anlaşılan boğazlı bi bebek dedi. Evet evet hatta fazla vermemeye çalışıyorum dedim. Bu aylarda yiyosa istediği kadar ver annesi azı dişler gelip yürümeye başlayınca yemeyecek bu günleri çok arıyacaksın dedi. Ama obez olma ihtimalinden korkuyorum dedim yok zorlamadan istediği kadar ver sebze meyvesini arttır maşallahı var dedi.
Kan verdik test için zaten önümüzdeki ay alınacak şimdi alalım bakalım kan değeri falan ne durumda dedi. Cuma günü sonuçlarını da gösterip aşımızı olcaz inşallah :)
Maşallah subhanallah canım, paşa kocaman olmuş ya ♥️

İyi yapmışsınız canım, aşıdan sonraki gün yalnız kalmaman çok isabetli olmuş. İnşallah en iyi şekilde atlatacaksınız 😍

Canim gecen gun cocuk cerrahina randevumuz vardi koray icin bahsetmistim ya gigsunde onunda cukur var diye tekrar siz burda konusunca gostermek istedim bakti hic biseyi yok annesi normal dedi.sende cok takilma canim sıkıntı yokmus yani
Biz de çocuk kardiyolojiye gittik canım geçti hafta. Sıkıntı olmadığını, yapısal olduğunu söyledi. Sadece çok ciddi durumlarda müdahale ediyorlarmış. Bizimki için bu ne ki, hiç korkmayın dedi

Çok şükür, sizde de sıkıntı olmamasına çok sevindim ❤️

Maşallah subhanallah canım, paşa kocaman olmuş ya ♥️

İyi yapmışsınız canım, aşıdan sonraki gün yalnız kalmaman çok isabetli olmuş. İnşallah en iyi şekilde atlatacaksınız 😍

Biz de çocuk kardiyolojiye gittik canım geçti hafta. Sıkıntı olmadığını, yapısal olduğunu söyledi. Sadece çok ciddi durumlarda müdahale ediyorlarmış. Bizimki için bu ne ki, hiç korkmayın dedi

Çok şükür, sizde de sıkıntı olmamasına çok sevindim ❤️
Aaa iyi bari canim ya ben bebekkende sormustum sorun yok demisti cocuk doktorumuzda siz konusunca bende tekrar sorim dedim nasilsa kontrolumuz vardiye iyi oldu aklimda kalmadı sagolun sizinde iyi olmaniza sevindim

Menenjitte önce nimenrix sonraki ay Bexsero yu yaptırdınız yoksa Bexsero ile mi başladınız? Çok soru sordum bu aşılarla ilgili :110: :110::kızgın:

Kardiyoloji kontrolü ilk bir yıl mutlaka yapılması gerekiyormuş. Göz içinde aynı şeyi söyledi. Göz doktoruna giden var mı?

Kardiyoloji kontrolü ilk bir yıl mutlaka yapılması gerekiyormuş. Göz içinde aynı şeyi söyledi. Göz doktoruna giden var mı?

Sağlık ocağı göz muayenesini söyledi ama kendi doktorumuz yönlendirmedi. Ben de biraz büyüdükten sonra (özellikle okul öncesi) götürmek istiyorum, babası da ben de gözlük kullanıyoruz çünkü. Genetik bir faktör olabilir.

Bu arada aşıyla ilgili biz önce nimenrix i yaptırdık.

Sağlık ocağı göz muayenesini söyledi ama kendi doktorumuz yönlendirmedi. Ben de biraz büyüdükten sonra (özellikle okul öncesi) götürmek istiyorum, babası da ben de gözlük kullanıyoruz çünkü. Genetik bir faktör olabilir.

Bu arada aşıyla ilgili biz önce nimenrix i yaptırdık.
Aa ayşe hoca size söylemedi mi kuzum ilk 9 ay göz ve kardiyoloji bir kez de olsa görmeli dedi bize geçen kontrolde

Menenjitte önce nimenrix sonraki ay Bexsero yu yaptırdınız yoksa Bexsero ile mi başladınız? Çok soru sordum bu aşılarla ilgili :110: :110::kızgın:
3.ay nimerix 5.ay yem nimeti hen bexesero yapıldı bizim.göz ve kardiyoloji için de şu an gerek yok dedi Dr ben kontrol ediyorum kalpte üfürüm falan yok, ben eğer anne baba da genetik bir göz rahatsızlığı yoksa bir yaşına yakın gönderiyorum göze dedi.

3.ay nimerix 5.ay yem nimeti hen bexesero yapıldı bizim.göz ve kardiyoloji için de şu an gerek yok dedi Dr ben kontrol ediyorum kalpte üfürüm falan yok, ben eğer anne baba da genetik bir göz rahatsızlığı yoksa bir yaşına yakın gönderiyorum göze dedi.
Nimenrix 9. AY yapalım demişti yarına aldırdım 2ay daha erken olsun en azından.

9.ay mı demişti Dr unuz, Dr unuz ne diyorsa o bence ama bazen o kadar farklı şeyler söylüyorlar ki insan şaşırıyor
Normalde 13. Aymış standart ama Suriyelilerir ve göçler aşı takvimini bozdu dedi. Bizim de psikolojimiz bozuldu. Aynı ilde 3 arkadaşım var hemen hemen aynı zamanda doğum yapan hepsinin uygulaması farklı. Ek gıda da bisküvi ver diyen var pekmez ver diyen var verme diyen var. Tahıllar mutlaka alınmalı diyen var aman uzak durun diyen.
Artık aklımız hangisine yatıyorsa o keşke içime sinen bir doktor bulabilsem

UOTE="Kozmogirl17, post: 60314846, member: 882390"]
Canim kac aylik oldunuz siz masallah ozendim valla labneli ekmekler falan neguzel nasil gecis yaptiniz bu sekilde yemege birde sebzeleridemi pure yapmiyorsun direk mi veriyorsun.
[/QUOTE]
8 kasim dogumlu minik minik veriorum labneli ekmegi. Sebze artik yemek seklinde yapiyorum. Oncesinde buharda haslayip catalla ezdim. Bizt yapmadim.

Nimenrix yıllardır yapılır güvenli dedi ama Bexsero yeniymiş. Ama 3 aylık yaptıranda var. Ne bileyim ya devlet aşı takvimine alsa içimizrahatlasa

Bexsero turkiyede yeni bir asi avrupa da yillardir asi takviminde normalde 4 dozmus biz ingiltere gibi 3 doz yapiyoruz dedi doktorumuz. Biz 3 aylikken yaptirdik cunku esim sudandan gelecekti risk almak istemedik.

Canim kac aylik oldunuz siz masallah ozendim valla labneli ekmekler falan neguzel nasil gecis yaptiniz bu sekilde yemege birde sebzeleridemi pure yapmiyorsun direk mi veriyorsun.
8 kasim dogumlu minik minik veriorum labneli ekmegi. Sebze artik yemek seklinde yapiyorum. Oncesinde buharda haslayip catalla ezdim. Bizt yapmadim.

Bexsero turkiyede yeni bir asi avrupa da yillardir asi takviminde normalde 4 dozmus biz ingiltere gibi 3 doz yapiyoruz dedi doktorumuz. Biz 3 aylikken yaptirdik cunku esim sudandan gelecekti risk almak istemedik.
[/QUOTE]
Bizler elimizden geleni yapıyoruz bütün kuzucukları Allah korusun

[/QUOTE]
Ya ben agzina kati vaziyette ne versem oguruyor hep bizt yapiyorum ben buyuk oglumdada oyle yaptim ama nasil gecis yaptim onu hatirlamiyorum aksam kavun tuttum agzina bi parca kopartti zorlandi baya yutarken bi parcada disari tukurdu kotkuyorum valla gecenlerde sehriye corbasi yaptim ezmeden direk yedirdim yedi bi guzel ikinciye yine verdim yiyemedi ogurdu anlamadim umarim gec kalmamisimdir kati gidaya gecerken bide benimki baya cok yiyor sabah guzelce kahvaltisini yapiyor sonra koca bi kase yogurt yiyor pesine meyvesini goturuyor pesine de sebze puresi ama bunlar baya bi dolu dolu bi kase oluyor anne sutu almiyor formul mama aliyor.bide disimiz cikiyor dun patladi ilk dis bu aralar baya mizmiz oldu.Herkes kıymaya gectimi bu arada ben daha cesaret edemiyorum da

Back