2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet cnm uykusuzluktan cift goruyorum artik. Gece acillik olduk ateşten. Simdi iyi çok şükür babasina gazlayip uyumayi dusunuyorum bugun durursa tabi. Insalah tez,zamanda kolayca cikarir seninki de disleri.
Kaca cikti atesi cok gecmis olsun cnm dinlen tabi imkanin warsa bizim imkan yok esim calistigi icin

Kızımın elinde kolunda isilik var sıcak ve terden. Büyükler pudra veya pişik kremi sür diyor ama eli sürekli ağzında süremem ki. Özellikle bilek boğumu. Ne yapabilirim?
Bizde ayni durumdayiz canim boynunun alti omuz kisimlari hep kafa onde oldugu icin bide uzerine pisikte oldu 4 gundur ne surdu isem gecmio hergun dus aldiriorum ama yok gecmio her kremi denedim

2 hafta mı ben 2 günde bittim zaten öncesinden de çok uyumazdı ama bu sefer başka. Gece erken yatırıp sadece bir veya iki kez uyanan bebekleriduyunca kendimden şüphe eder oldum
Benim kizim da 2 haftadır saat başı uyanır oldu. Normalde 9da uyur, 4te bi kere emmek için kalkar, gözü kapalı emer uyumaya devam eder,sabah da 8de uyanırdı. Nolduysa 2 haftadır çok fena. Saatte bir uyanıyor ve ağzına meme girmeden uyumaya devam etmiyor. Tahminim sıcaktan rahatsız oluyor, yatağından aldığımda kafası, sırtı ter içinde oluyor. Bir de diş çıkarma dönemi de olunca iyice huzursuz oluyorlar sanırım

Ah canım ya hepsi birleşince yavrucuğında hali kalmıyodur. Napsın annesi tek sığınakları biziz. İnşallah kolayca atlatırsınız hepsini.
Biz de iyiyiz teyzesi çok şükür. Alttaki 2. Dişimiz sertleşmeye başladı 1-2 haftaya onun sıkıntısını çekeriz gibi geliyor. Kabızdık allaha şükür o da bitti. Yuvarlanıp gidiyoruz biz :)

Evet cnm uykusuzluktan cift goruyorum artik. Gece acillik olduk ateşten. Simdi iyi çok şükür babasina gazlayip uyumayi dusunuyorum bugun durursa tabi. Insalah tez,zamanda kolayca cikarir seninki de disleri.
Ya kıyamam kaç oldu ki ateşi. İmkanın varsa biraz uyu dinlen kendine gel bari canım
Çok terliyorlar devamlı üst mu degistiriyorsunuz arkasına mendil mi koyuyorsunuz ?
Ben geceleri sırtına yumuşak ağız bezi koyuyorum çok terlerse onu değiştiriyorum

2 hafta mı ben 2 günde bittim zaten öncesinden de çok uyumazdı ama bu sefer başka. Gece erken yatırıp sadece bir veya iki kez uyanan bebekleriduyunca kendimden şüphe eder oldum
Benim kızım öyleydi şimdi iki saat aralıksız uyumuşsam mutlu oluyorum inşallah en kısa sürede uyku düzenimizi oluştururuz

Desteksiz oturmaya başladı mi bebekler?

benim ki taş çatlasa 1 dakika duruyor sonra yamulup kendini yere bırakıyor kafasını yani. Donmede çok iyi her yere gidiyor dönerek. Yakında emekleyecek gibi ama önce desteksiz oturması gerekiyormuş

Bebeğe çorba yapıyorum kızlar. 1 avuç kuzu kıymayı suda 10 dk haşladım, yarım kabak,yarım patates, yarım havuç, 1 çay kaşığı irmik koydum, biraz da su ekledim. Pişince nasıl yedireyim?çatalla ezmek yeterli olur mu? Blender yada tel süzgeç kullanmam gerekir mi? Ilk defa çorba yapıyorum. Kabak patates havucu buharda pişirip çatalla eziyordum öyle yiyordu

Benimkide aynı anlattığın gibi. Belki 1 dk bile oturmuyodur desteksiz

Ya kıyamam kaç oldu ki ateşi. İmkanın varsa biraz uyu dinlen kendine gel bari canım

Ben geceleri sırtına yumuşak ağız bezi koyuyorum çok terlerse onu değiştiriyorum
Cok sagol canim uyuduk hep beraber cok sukur iyiyiz suan. 38.5 tu atesi bizim olctugumuz ama gozleri sabitledi kendini saldi kucagimda cok halsizdi hemen kostuk acile.asi, dis, ve hafif bogaz enfeksiyobu da varmis. Sakin opturmeyin bebeklerinizi diye de uyardi. Allah im tum bebekleri korusun. Acil bebek cocuk doluydu. Salgin varmis

Kaca cikti atesi cok gecmis olsun cnm dinlen tabi imkanin warsa bizim imkan yok esim calistigi icin
38.6 yi gorduk en son. Ama gozleri savitledi, kendini saldi flan cok korktuk. Kaptigimiz gibi acile. Cok sukur dustu. Evet dinlendim sayilir ama ne kadar olursa memede surekli. Yeter ki iyi olsun da varsın uykusuz kalayim. Bu tempoyla hasta olmaktan korkuyorum. Brn tek bakiyorum, aileler uzakta. Esimde durmuyor bebeğim ama mutlaka destegi oluyor. Senin var mi destek olan biri?

Bnm de yok canim ben kndim bakiprum esim calisio isten gelince 1 saat ya goruo kizi ya gormuo aksam uykusuna yatio kizim ama ben boyle rahatim biri olunca strese giriorum cok gecmis olsun allah bidha gostermesin cnm

Hep salgın var ya her hastane bebek dolu. Allahım hepsini korusun. Zaten aşılar bebeklerde bi enfeksiyon olduğunda daha çok ateş yaparmış öyle demişti bizim hemşiremiz. Tekrarlanaz inşallah
Bendede destek olan yok canım. Kv zaten geldiğinde kucağında taşımaktan başka bişey yapmıyo çocuğun her yeri ağrıyo. Kucak seven çocuk kucak istemiyo kaç gün düşün. Yüzünü değil sesini duyasım gelmiyo kadının. Eşimde anca işten gelince bazen 1 saat anca görüyo aynı Birumuttur yasamak gibi uykuya geçiyo. Çünkü eve gelip yemek yememiz falan 8 buçuk 9 oluyo. Böyle böyle geçiyo günler çok şükür

Ayy bizimkide herseye karisio istemiorum aman bole dha rahat iyiki dinlememisim ne kndi annemi ne kv deyi kizimi dinledim oyle rahatımki herkes cok sanslisin bebek konusunda diolar ama bnm sayemde bole oldugunu dha idrak bile edemiolar bnde cok takilmiorum he diyip geciorum artk

Valla ya. Ben hele ilk 40 gün kvle kaldım bunalımdan çıkamadm düşün. Öyle çok karıştığı falan yoktu ama kadına eskiden kalan kinim var içimden atamıyorum. Bide erkek torun istemiyorm kız seviyorm ben deyip şimdi Yusuf egeyi sevdikçe deliriyorum hni erkek sevmiyodun diye

Ayy bnmki de 40 gun kaldi bnmle ama biz tartistik bnmle kaldigi yoktu sabah cocugu yikiodu gidiodu taa aksam 9 da geliodu o lohusalikla cildirdim esim bni umursamiodu annesi surekli ikgi istiodu en son patladm kırdım kirildim amann suan kafam cok rahat karisan yok eden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…