- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 37
Kıyamam ya çok geçmiş olsun canım. Bazen olacağı varsa oluyor işte. Rabbim şifa versin inşallahAnlamadım da hasta olduğunu ateşlendi hafif oksuruyordu ishal de oldu diş çıkıyor ondandir dedim çocuk son günlerde yediğini kusmaya başlayınca doktora koştuk. O da dedi niye bu kadar beklediniz ben çok üzgünüm
Canım cok geçmiş olsun rabbim bian once sifasini versin atlatsin yavru sende uzulme bilemezdin sonucta suan hepimiz herseyi dişe yorar olduk insallah biran once toparlanirAnlamadım da hasta olduğunu ateşlendi hafif oksuruyordu ishal de oldu diş çıkıyor ondandir dedim çocuk son günlerde yediğini kusmaya başlayınca doktora koştuk. O da dedi niye bu kadar beklediniz ben çok üzgünüm
Cocugu dusurdum die kizdi bnde ona kizdim walla sanki isteyerek yapmisim gibi
Anlamadım da hasta olduğunu ateşlendi hafif oksuruyordu ishal de oldu diş çıkıyor ondandir dedim çocuk son günlerde yediğini kusmaya başlayınca doktora koştuk. O da dedi niye bu kadar beklediniz ben çok üzgünüm
Evet canım doktor iğrençmiş gerçekten ... insan bir açıklama yapar zaten alerji konusunda iyice gerildik... birşey verince sürekli vücut kontrol kızarıklık var mı diyeYaa evet yaptırdık ama doktor o kadar kötüydü ki hiçbir şey açıklamadı ben zaten biliyorum alerjisi olduğunu seviyesi nasıl yüksek mi kakada mukus olmuyor sadece derisi kızarıyor ek gıdada nr yapabilirim diyeti ne zaman acayim dedim hiç yeme 1 yasina kadar dedi Allah razı olsun ben onu bilmiyordum zaten. Sonuçta süt=9×6 yazıyordu sadece onu gördüm
Sebze olarak enginar ve semizotu verebilirsin kiyma ve soğan koyabilirsin yaptığın çorbalara. Benimki artık 8 aylik 3 gün once verdim kiraz. Muz ve armut verebilirsin. Kahvaltiya avakado verebilirsinAlerjik anneleeerr duyun sesimiiiii
7. ayda kahvaltıyı mi dahil ediyoruz artık günde 2 öğün mu olacak yani öyleyse alerjik bebeğime kahvaltıda ne verebilirim ki labne peynir lor peynir veremem süt ve süt ürünlerine alerjisi var kahvaltıyı nasıl yapıyor alerjik bebekler yumurta sarısı mi veriliyor kafamda deli sorularbir se öğlen sebze püresi veriyorum ama hep aynı şey bana gına geldi patetes kabak havuç veriyorum bezelye deneyeceğim bir de. Başka ne yapabilirim ki, meyvelerden kayısı karpuz elma verdim kiraz verilir mi fikri olan var mı
Ben de daha başlamadım kahvaltıya. Deri testinde yumurta negatif çıktı ama yine de korkuyorum. Bebe bisküvisi yapacağım evde ilk çocuğumda da yapmıştım. Onu rondodan geçireceğim. Sonra ıhlamur yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı bisküviyi karıştırıp yediririm. Aynı bisküviden yarım çay kaşığı keçiboynuzu pekmezine ekleyip yedirebilirim. Böylece hem tatlı hem tuzlu birşeyler tadar.Alerjik anneleeerr duyun sesimiiiii
7. ayda kahvaltıyı mi dahil ediyoruz artık günde 2 öğün mu olacak yani öyleyse alerjik bebeğime kahvaltıda ne verebilirim ki labne peynir lor peynir veremem süt ve süt ürünlerine alerjisi var kahvaltıyı nasıl yapıyor alerjik bebekler yumurta sarısı mi veriliyor kafamda deli sorularbir se öğlen sebze püresi veriyorum ama hep aynı şey bana gına geldi patetes kabak havuç veriyorum bezelye deneyeceğim bir de. Başka ne yapabilirim ki, meyvelerden kayısı karpuz elma verdim kiraz verilir mi fikri olan var mı
Tam napılır bilmiyorum ama ben şu 7 ayda şunu öğrendim; düzen bozulunca panik yapma kabul etSevgili anneler ne olur bir akıl verin kızım 1 hafta sonra 7aylık olacak dünden beri gülerek çığlık atmaya, gece uykusu çok olsa bile bağırmaya başladı. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum. Memede ve kucakta uyuyor uyku eğitimi vermem lazım derken ona bile razı oldum.
2diş çıkardığı kadar huysuzlanmadı ama dişleri çok kaşınıyor yolda sanırım bir diş daha. Gece bende kanguru ile uyuttum sadece yarım saat uyudu. Kıyamam ben onlara dertlerini anlayamıyorlar ki.Tam napılır bilmiyorum ama ben şu 7 ayda şunu öğrendim; düzen bozulunca panik yapma kabul etçünkü her gün büyüyorlar huylu değişiyor, ki biz bile bazen uyuyamıyoruz, yada böyle huysuz oluyoruz. Çığlık atmayı sanırım seslerini denemek için yapıyorlar benim kız da yapıyor bazen. Bence siz rahat olun belki sıkıntısı vardır bu ara Memede uysuun, sonra yavaş yavaş gündüz ve gece için ayrı ayrı uyku rutin i oluşturun, öyle yavaş yavaş deneyin özellikle eşinizle birlikte yaparsanız daha kolay olur. Ama mutlaka siz rqhatlayın siz stres yaptıkça hissediyor, siz sarılın bol bol gerçekten geçiyor hepsi.benim kızda bir haftadır bana kök söktürdü bgn ise kendisi tek başına yatakta uyudu Ben gün içinde en azbir saat gibi kanguru ile yürüyüşe çıkarıyorum yakın temas halinde olduğu için hoşuna gidiyor.
İyi olmanıza sevindim canım. Tamamen iyileşir inşallah tez zamanda.Benim bebek iki gündür baba ve dada diyor . Tabi babanın mutluluğu tavan.
Bakan biziz odullenen baba
Aynı problem bizde de var 12 saatte 1 saat ancak uyuyor çıldırmak üzereyim sadece kucağımdaki atlaya atlaya uyutabiliyorum inşallah atak flndır yaklaşık 2 haftadır durum aynı ağlamak istiyorum çok yoruldumSevgili anneler ne olur bir akıl verin kızım 1 hafta sonra 7aylık olacak dünden beri gülerek çığlık atmaya, gece uykusu çok olsa bile bağırmaya başladı. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum. Memede ve kucakta uyuyor uyku eğitimi vermem lazım derken ona bile razı oldum.
Sanırım burda bni etiketlemek istedin :)) iyiyiz cok sukur cnm biz gribide atlattik dusme olayinida suan sicaktan isilikle ugrasioruz dis cok zor bnm kizim 3.ayindan beri cekio hep dis dio doktor ama gelen giden yok kopek disler bayagi sis gecen ay 4u birden gelecek gibi duruo demisti ama hala gelmedi atak donumindeyiz huzursuxlugumuz var ek gida bizde cok sor ilerlio kizim pek bsey yemio bi yogurdu sewdi bnde herseyin icine yemedigi zmn yogurt ekliorum yesin dieSelam kızlar nasilsiniz? Giremiyorum 1 haftadir. Dis yokderken alttan 2 tane birden geliyor ve haliyle sikintimiz cok. Ates, huysuzluk, huzursuzluk, istahsizlik,uykusuzluk hepsi var. Bugun de asimizi yaptirdik. Mahvoldum resmen. Kucağımdan inmedigi gibi susumuyor da. Simdi uyuttum size bakayım dedim. Ek gida simdilik pek istahi olmasa da ara vermeden devam ediyorum. Yemese de atlamiyorum. Hergun mutlaka,sebze meyve yogurt veriyorum. En cok yogurdu sevdi. Yumurta araliklarla veriyorum. Cok da sevmedi zaten. Yarin kontrolumuz var.
Su asi atesini kolaylikla,atlatmak tek dilegim agladikca icim gidiyor cunku ve mecalim kalmadi benim de. Butun kemiklerim agriyor. Uykusuzluktan mahvoldum.
Nevvreste cok gecmis olsun.
birumutt siz nasil oldunuz?
aydingelini senin pasa nasil?
Evet cnm uykusuzluktan cift goruyorum artik. Gece acillik olduk ateşten. Simdi iyi çok şükür babasina gazlayip uyumayi dusunuyorum bugun durursa tabi. Insalah tez,zamanda kolayca cikarir seninki de disleri.Sanırım burda bni etiketlemek istedin :)) iyiyiz cok sukur cnm biz gribide atlattik dusme olayinida suan sicaktan isilikle ugrasioruz dis cok zor bnm kizim 3.ayindan beri cekio hep dis dio doktor ama gelen giden yok kopek disler bayagi sis gecen ay 4u birden gelecek gibi duruo demisti ama hala gelmedi atak donumindeyiz huzursuxlugumuz var ek gida bizde cok sor ilerlio kizim pek bsey yemio bi yogurdu sewdi bnde herseyin icine yemedigi zmn yogurt ekliorum yesin die
2 hafta mı ben 2 günde bittim zaten öncesinden de çok uyumazdı ama bu sefer başka. Gece erken yatırıp sadece bir veya iki kez uyanan bebekleriduyunca kendimden şüphe eder oldumAynı problem bizde de var 12 saatte 1 saat ancak uyuyor çıldırmak üzereyim sadece kucağımdaki atlaya atlaya uyutabiliyorum inşallah atak flndır yaklaşık 2 haftadır durum aynı ağlamak istiyorum çok yoruldum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?