Labne peynir verdik bi kaç gündür kahvaltıda bir çay kaşığı çok sevdi kahvaltıda ihlamur verebilirsin demişti dr. Birde ev yapımı lor peynirGüzel anneler merhabalar
Biz 7 aylık olduk. Ek gıda da 7 ay için artık neler yapabilirim?. Yarın sabah ilk kez haşlanmış yumurta vermeyi düşünüyorum. İnşallah severlerBaşka neler yapabilirim ? 1 ay boyunca yoğurt, sebze ve meyve püreleri verdim. Sizler neler yapacaksınız, veya yapıyorsunuz. Bu arada nette ikiannebirmutfak adında site gördüm. Güzel ay ay tarifler var. YouTube de Videolar var. Sizde bakmak isterseniz eğer. Bu büyüme süreçlerinde ek gıda da strese girdiğim kadar başka bişeyde girmedim
Cocugu dusurdum die kizdi bnde ona kizdim walla sanki isteyerek yapmisim gibiOnun stresiyle eşinle tartışmasıydın iyiydi
Çok geçmiş olsun canım yaBebeğim zatürre oldu dua edin bize bu 2. Oluşu iğne tedavisi görüyoruz. 5 gün yapılacak.
Çok geçmiş olsun canım...Bebeğim zatürre oldu dua edin bize bu 2. Oluşu iğne tedavisi görüyoruz. 5 gün yapılacak.
Çok üzüldüm canım.. Tez zamanda iyileşir inşallah evladın..Anlamadım da hasta olduğunu ateşlendi hafif oksuruyordu ishal de oldu diş çıkıyor ondandir dedim çocuk son günlerde yediğini kusmaya başlayınca doktora koştuk. O da dedi niye bu kadar beklediniz ben çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun, kısa sürede iyileşir inşallahAnlamadım da hasta olduğunu ateşlendi hafif oksuruyordu ishal de oldu diş çıkıyor ondandir dedim çocuk son günlerde yediğini kusmaya başlayınca doktora koştuk. O da dedi niye bu kadar beklediniz ben çok üzgünüm
Geçmiş olsun kuzuya bir an önce atlatır inşallahBebeğim zatürre oldu dua edin bize bu 2. Oluşu iğne tedavisi görüyoruz. 5 gün yapılacak.
Aynı kısır döngü bende de oldu, hep aynı sebzeleri vermekten sıkıldım, güzel yememeye başladı bir de sebze püresini, ara verdim ben de 3 gün vermedim sebze. Şimdi kabak püresi vereceğim, bakalım bugün yiyecek mi. Taze fasulye, semizotu falan var ama onlar +8, meyvelerden de ben de elma armut kayısı verdim. Karpuz , kavun da +8. Yarın 7 Aylık oluyor. Kuzu kıyma, yumurta sarısı, labne, lor başlayacağım yine 3 gün kuralına dikkat ederek.Alerjik anneleeerr duyun sesimiiiii
7. ayda kahvaltıyı mi dahil ediyoruz artık günde 2 öğün mu olacak yani öyleyse alerjik bebeğime kahvaltıda ne verebilirim ki labne peynir lor peynir veremem süt ve süt ürünlerine alerjisi var kahvaltıyı nasıl yapıyor alerjik bebekler yumurta sarısı mi veriliyor kafamda deli sorularbir se öğlen sebze püresi veriyorum ama hep aynı şey bana gına geldi patetes kabak havuç veriyorum bezelye deneyeceğim bir de. Başka ne yapabilirim ki, meyvelerden kayısı karpuz elma verdim kiraz verilir mi fikri olan var mı
Çok geçmiş olsun canım dualarımız sizinleBebeğim zatürre oldu dua edin bize bu 2. Oluşu iğne tedavisi görüyoruz. 5 gün yapılacak.
Canım ben tam yulaf ununu suyla pişirip ılıyınca içine meyve pürelerini koyuyorum her gün sebze vermiyorm bazen sebze bazen bu muhallebi hatta bazen içine biraz pekmez koyuyorum ... meyveyi her gün veriyorum ama .. karpuz alerjen diye korkuyorum vermeye şimdiye kadar elma, armut, muz, kayısı verdim meyvelerden.. mesela dün de kabakla birlikten yulaf unundan yapılmış tel şehriyeyi haşladım az zeytin yağı ekledim bir kase yedi bugün aynısını yaptım yemediAlerjik anneleeerr duyun sesimiiiii
7. ayda kahvaltıyı mi dahil ediyoruz artık günde 2 öğün mu olacak yani öyleyse alerjik bebeğime kahvaltıda ne verebilirim ki labne peynir lor peynir veremem süt ve süt ürünlerine alerjisi var kahvaltıyı nasıl yapıyor alerjik bebekler yumurta sarısı mi veriliyor kafamda deli sorularbir se öğlen sebze püresi veriyorum ama hep aynı şey bana gına geldi patetes kabak havuç veriyorum bezelye deneyeceğim bir de. Başka ne yapabilirim ki, meyvelerden kayısı karpuz elma verdim kiraz verilir mi fikri olan var mı
Deri testi yaptırmış mıydınız siz sanki öle hatılıtorım kaç mm çıktı sonuç ?Alerjik anneleeerr duyun sesimiiiii
Bana drum yumurta sarısına çok dikkatli bir şekilde başla dedi önce ben yiyeceğim bir hafta fln sütte de deri testinde de yumurtaya ne Sarışına ne beyazına alerjisi olmadı ama yine de korkuyor insan ... beyazı zaten 1 yaşından sonra veriliyorAlerjik anneleeerr duyun sesimiiiii
Bir de makarnavitmadan sütsüz yoğurtsuz tarhana aldım sırayla onları çeviriyorum ben bile kendime çorba yapıyorum ondan çok güzel tarhana nohut ve buğdaydan yapılmış tavsiye ederimAlerjik anneleeerr duyun sesimiiiii
Taze fasulye de verebilirsin canım. Pırasa bulabilirsen pırasa brokoliAlerjik anneleeerr duyun sesimiiiii
Benim sıpa karpuz kavun yiyor. Doktora söyledim kavun değil de karpuz yiyosa verebilirsin ozaman dedi. Arada bir karpuz aldığımızda veriyorum benAynı kısır döngü bende de oldu, hep aynı sebzeleri vermekten sıkıldım, güzel yememeye başladı bir de sebze püresini, ara verdim ben de 3 gün vermedim sebze. Şimdi kabak püresi vereceğim, bakalım bugün yiyecek mi. Taze fasulye, semizotu falan var ama onlar +8, meyvelerden de ben de elma armut kayısı verdim. Karpuz , kavun da +8. Yarın 7 Aylık oluyor. Kuzu kıyma, yumurta sarısı, labne, lor başlayacağım yine 3 gün kuralına dikkat ederek.
Yaa evet yaptırdık ama doktor o kadar kötüydü ki hiçbir şey açıklamadı ben zaten biliyorum alerjisi olduğunu seviyesi nasıl yüksek mi kakada mukus olmuyor sadece derisi kızarıyor ek gıdada nr yapabilirim diyeti ne zaman acayim dedim hiç yeme 1 yasina kadar dedi Allah razı olsun ben onu bilmiyordum zaten. Sonuçta süt=9×6 yazıyordu sadece onu gördümDeri testi yaptırmış mıydınız siz sanki öle hatılıtorım kaç mm çıktı sonuç ?
Makarnavitmadan almayı düşünüyorum evet bir bakayım tekrar sitesine, bir de bizimki hala alttan gazını çıkarmakta zorlanıyor nohut daha da gaz yapar mıBir de makarnavitmadan sütsüz yoğurtsuz tarhana aldım sırayla onları çeviriyorum ben bile kendime çorba yapıyorum ondan çok güzel tarhana nohut ve buğdaydan yapılmış tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?