2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar zorlanarak sıvı olmayan kaka yaptı, kakasında kan var bi kaç noktada. Dün elma yedi ilk kez
Bundan kaynaklı mıdır yoksa zorlandığı için midir nasıl ayırt edebilirim
Ben verdiğin ek gıdanın içine biraz zeytinyağı koy bence , kaka yapmasını kolaylaştırır. Bu arada takip et vücutda bir şey var mı, huzursuzluk var mı diye.elmanın yapma ihtimali zayıf çünkü

Bence zorlandigi icindir. Benimki de elma yediginde kipkirmizi olmustu buyuk insan gibi ikinmaya calismisti resmen. E o kadar zorlaninca dedigin gibi hafif kanli cikmisti
Elma kakada kan yapmaz sanırım yaa bence zorlandığı için olmuştur o

Zeytinyağı koyuyorum ama biraz daha fazla koyayım
Bence de zorlanınca oldu
Yaa valla süt alırken ne güzeldi
Şimdi koku da oluyor kakalarında öff :)

Zeytinyağı koyuyorum ama biraz daha fazla koyayım
Bence de zorlanınca oldu
Yaa valla süt alırken ne güzeldi
Şimdi koku da oluyor kakalarında öff :)
Ya evet valla ne kokuyor bizimkinde de ince kırmızı kahve çizgiler oldu muz yemişti, kan mı yoksa muzun lifleri mi anlayamadım, sizce nedir kızlar?

Ya evet valla ne kokuyor bizimkinde de ince kırmızı kahve çizgiler oldu muz yemişti, kan mı yoksa muzun lifleri mi anlayamadım, sizce nedir kızlar?
Muzun lifleri canim endişelenme. Doktorumuza,resim cekip attik hatta. Ek gidada lifli besinlerde normal miş.
Bizimllkiler siyah ip gibiydi. Hatta esimle biz onlari kurt sanip korktuk kakayi derin incelemeye almistik hareketcediyor mu o ince seyler diye

Haha ben de düşündüm kurt ihtimalini

Kızlar zorlanarak sıvı olmayan kaka yaptı, kakasında kan var bi kaç noktada. Dün elma yedi ilk kez
Bundan kaynaklı mıdır yoksa zorlandığı için midir nasıl ayırt edebilirim
Elma hus agaci soyundan ve kesinlikle alerjen. aslinda pismis verdigin icin riski daha az aslinda kakada gordugun kan parlak kirmizi ise makattan gelen zorlanma kanidir. Koyu kirmizi siyaha yakin ise bagirsaktan gelen kandir. Nasildi sizinki. Kaka katilasmissa su alimini artirabilirsin. Havalar isindi terle atiolar suyu. Miktari artirmak.lazim

Kızlar günaydın
Emzirme sütyeni ya da atleti dışında normal destekli sütyen kullanan var mı aranızda ben çok sıkıldım bu emzirme iç çamaşırlarından. Normal sütyen taksam emzirmek icin atleti de yukarı kadar açmak gerekecek nasıl yapıyorsunuz yaa göğüslerimin sarkık gibi durmasını istemiyorum artık en azından destekli takayım sa toparlasınlar biraz

Ben emzirme sutyeni yada pentinin sporcu sütyeninden kullanıyorum. Ama emzirme aletini hiç sevmedim ben , esnek kumaşlı normal atletlerden aldım ( özellikle süwen iikiler çok güzel) hiç yukarı çekmeden, üstten memenin altına indirip sadece o memeyi açıyorum esnek olduğu için sıkıntı olmuyor.

Suweni duymuştum evet öyle çok mantıklı o zaman yaa ben de zoraki kullanıyorum bi alternatif bulamadigim için iyi oldu söylediğin bir bakayım ben dee

Bana sıcaktan gibi geldi ana tabi her ihtimale karşı doktorası gidin. Benim ki de bir ara böyle olmuştu sakin şampuan ve bebe yağı kullanıyordum bıraktım. Bildiğin zeytinyağli sabunla yıkadım vücudunu. Bir de sudocrem sür benim Nebile çok iyi gelmişti. Geçmiş olsun canım

Bakalım bizim süreç nasıl devam edecek şu an diyetimi bozmakta hayal gibi geliyor
2. Gün yumurta denememizde vucudunda hafif gorunumlu kirmiziliklar cikti. Allahtan 1 saate kalmadan gecti kendliginden. Yogurt yumurta alerjimiz var simdilik. Ben kahvaltida ne yedircem diye kara kara dusunuyorum. Bir hafta sonra 7 aylik olacak. Cok zor bi durum ya
[/QUOTE]
Kendine mi deniyorsun bebeğine mi ? Canım çok güzel tarifler var alerjik bebekler için hiç kendini üzme çok güzel besleyeceğiz onları ve en kısa zamanda inşallah alerjiden eser kalmayacak
[/QUOTE]
Emmiyor canim benim kizim 1 aydir memeyi birakti malesef. Mama+meme besleniyordu 6. Ayini doldurnca birakti. Ek gida denemelerinde kizima deniyorum. Alerjik bebekler icn yemek kitabi aldim ama simdilik tek tek denedigm icin karisim yapmiyorum. Üzülüyorum boyle olunca da insallah hemen atlatirlar. Bir sey yedirecegim zaman yuregm agzimda oluyor hergun

İnsallah canim diger disleri kolay ciksin :)

Kizlar alerjik bebekler icn mama kullanan var mi? Varsa ne sekilde nasil temin ediyoruz bilgisi olan yazabilir mi? Bu doktor beni öldurecek gerek yok diyip duruyor alerjisi varsa nasil gerek yok anlamiyorum

@aydinge canim hayirli olsun disiniz. Inci gibi olsun insallah. Ayni belirtiler bizde de var nefes alamıyorum 1 dk bile birakmiyor beni. Gece cok sık uyaniyor. Kucagimdan inmiyor. Atak haftasi da bir yandan. Baktim az once dis de yok. Hayirlisi bakalim
Emerken acitiyor muydu peki göğsünü.

kızlar merhaba bebeğim 6 buçuk aylık oldu desteksiz oturtunca kafası öne doğru gidiyor sağa yatıyor sola yatır 4 4 buçuk aylıkken daha rahat oturuyordu destekli oturup kalıyordu şimdi sürekli hareketli kafasını çok hızlı hareket ettiriyor hiç oturamayacak mi acaba diye üzülüyorum

Bizde ayni şeyi düşünüyoruz ama sanırım biraz zamana ihtiyaçları var oturunca kafasını ayaklarına kapatıyor yada yan yatıyor desteksiz dönmeye de bu hafta başladı yapamıyor diye üzülüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…