- 9 Nisan 2018
- 1.425
- 3.806
- 133
Ben verdiğin ek gıdanın içine biraz zeytinyağı koy bence , kaka yapmasını kolaylaştırır. Bu arada takip et vücutda bir şey var mı, huzursuzluk var mı diye.elmanın yapma ihtimali zayıf çünküKızlar zorlanarak sıvı olmayan kaka yaptı, kakasında kan var bi kaç noktada. Dün elma yedi ilk kez
Bundan kaynaklı mıdır yoksa zorlandığı için midir nasıl ayırt edebilirim
Bence zorlandigi icindir. Benimki de elma yediginde kipkirmizi olmustu buyuk insan gibi ikinmaya calismisti resmen. E o kadar zorlaninca dedigin gibi hafif kanli cikmisti
Elma kakada kan yapmaz sanırım yaa bence zorlandığı için olmuştur o
Ben verdiğin ek gıdanın içine biraz zeytinyağı koy bence , kaka yapmasını kolaylaştırır. Bu arada takip et vücutda bir şey var mı, huzursuzluk var mı diye.elmanın yapma ihtimali zayıf çünkü
Ya evet valla ne kokuyorZeytinyağı koyuyorum ama biraz daha fazla koyayım
Bence de zorlanınca oldu
Yaa valla süt alırken ne güzeldi
Şimdi koku da oluyor kakalarında öff :)
Muzun lifleri canim endişelenme. Doktorumuza,resim cekip attik hatta. Ek gidada lifli besinlerde normal miş.Ya evet valla ne kokuyorbizimkinde de ince kırmızı kahve çizgiler oldu muz yemişti, kan mı yoksa muzun lifleri mi anlayamadım, sizce nedir kızlar?
HahaMuzun lifleri canim endişelenme. Doktorumuza,resim cekip attik hatta. Ek gidada lifli besinlerde normal miş.
Bizimllkiler siyah ip gibiydi. Hatta esimle biz onlari kurt sanip korktuk kakayi derin incelemeye almistik hareketcediyor mu o ince seyler diye
Elma hus agaci soyundan ve kesinlikle alerjen. aslinda pismis verdigin icin riski daha az aslinda kakada gordugun kan parlak kirmizi ise makattan gelen zorlanma kanidir. Koyu kirmizi siyaha yakin ise bagirsaktan gelen kandir. Nasildi sizinki. Kaka katilasmissa su alimini artirabilirsin. Havalar isindi terle atiolar suyu. Miktari artirmak.lazimKızlar zorlanarak sıvı olmayan kaka yaptı, kakasında kan var bi kaç noktada. Dün elma yedi ilk kez
Bundan kaynaklı mıdır yoksa zorlandığı için midir nasıl ayırt edebilirim
Ben emzirme sutyeni yada pentinin sporcu sütyeninden kullanıyorum. Ama emzirme aletini hiç sevmedim ben , esnek kumaşlı normal atletlerden aldım ( özellikle süwen iikiler çok güzel) hiç yukarı çekmeden, üstten memenin altına indirip sadece o memeyi açıyorum esnek olduğu için sıkıntı olmuyor.Kızlar günaydın
Emzirme sütyeni ya da atleti dışında normal destekli sütyen kullanan var mı aranızda ben çok sıkıldım bu emzirme iç çamaşırlarından. Normal sütyen taksam emzirmek icin atleti de yukarı kadar açmak gerekecek nasıl yapıyorsunuz yaa göğüslerimin sarkık gibi durmasını istemiyorum artık en azından destekli takayım sa toparlasınlar biraz
Suweni duymuştum evet öyle çok mantıklı o zaman yaa ben de zoraki kullanıyorum bi alternatif bulamadigim için iyi oldu söylediğin bir bakayım ben deeBen emzirme sutyeni yada pentinin sporcu sütyeninden kullanıyorum. Ama emzirme aletini hiç sevmedim ben , esnek kumaşlı normal atletlerden aldım ( özellikle süwen iikiler çok güzel) hiç yukarı çekmeden, üstten memenin altına indirip sadece o memeyi açıyorum esnek olduğu için sıkıntı olmuyor.
Ben AVENT yeni modeli aldım hiç akıtmıyo ve tutacakları silikon çok güzelHangi Alıştırma bardağını kullanıyorsunuz bir sürü marka var
Teşekkür ederimBen AVENT yeni modeli aldım hiç akıtmıyo ve tutacakları silikon çok güzel
Bana sıcaktan gibi geldi ana tabi her ihtimale karşı doktorası gidin. Benim ki de bir ara böyle olmuştu sakin şampuan ve bebe yağı kullanıyordum bıraktım. Bildiğin zeytinyağli sabunla yıkadım vücudunu. Bir de sudocrem sür benim Nebile çok iyi gelmişti. Geçmiş olsun canımKızlar cuma gününden beri bebeğimin özellikle karın bölgesinde kızarıklık oluyor ama ürtiker gibi değil pütürlü pütürtlü şimdi de kollarda var birazcık sabah uyandığında bişe yook gibi gün içerisinde kızarıyor uyumadan önce en şiddetlisi oluyor sonra sönüyor sıcaktan fln mı diye düşündüm ama foto ekliyorum bilgisi ya da fikri olan bakabilir mi ? Başka hiçbir şey yok ama ateş fln
Darısı başımızaMerhaba teyzoşlarr, bugün bizim dişimiz çıktı
2. Gün yumurta denememizde vucudunda hafif gorunumlu kirmiziliklar cikti. Allahtan 1 saate kalmadan gecti kendliginden. Yogurt yumurta alerjimiz var simdilik. Ben kahvaltida ne yedircem diye kara kara dusunuyorum. Bir hafta sonra 7 aylik olacak. Cok zor bi durum yaBakalım bizim süreç nasıl devam edecek şu an diyetimi bozmakta hayal gibi geliyor
İnsallah canim diger disleri kolay ciksin :)Teşekkür ederiz canımm :)
Teşekkürler kuzumm :)
Teşekkür ederiz canım. Ya 3-4 gündür felaket huzursuzluğu vardı beni görmeyince ağlıyo, kucaktan inince ağlıyodu hatta katılacak dereceye geliyodu. Bende ataktan falan sandım. Yusuf ege de ishal olmadı ama ateş yaptı biraz, bide grip olcak sandım ben öksürük burun akıntısı hapşırık vardı 2 gündür. Dün gece ablamdaydık sürekli kucakta bile ağladı, gece defalarca uyandı çok kötü ağlayarak sonunda saat4 te yanıma aldım. Sabahta alıştırma bardağından su verirken çıt çıt sesini duydum :) hiç ihtimal vermiyodum dişe. Aşırı korkulacak gibi değildi ama felaket huzursuz ve gece sık uyanması oldu. İnşallah sizinki kolayca çıkar anlamazsın bile
Bizde ayni şeyi düşünüyoruz ama sanırım biraz zamana ihtiyaçları var oturunca kafasını ayaklarına kapatıyor yada yan yatıyor desteksiz dönmeye de bu hafta başladı yapamıyor diye üzülüyordumkızlar merhaba bebeğim 6 buçuk aylık oldu desteksiz oturtunca kafası öne doğru gidiyor sağa yatıyor sola yatır 4 4 buçuk aylıkken daha rahat oturuyordu destekli oturup kalıyordu şimdi sürekli hareketli kafasını çok hızlı hareket ettiriyor hiç oturamayacak mi acaba diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?