• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladım canım geçmiş olsun çok ... doktorum gıda paneli adında bir kan testi olduğunu ve neye alerjisi var herşeyin %95 doğru çıkacağını söyledi fakat şunu anladım ki çocuk doktorları alerji konusunda çok yetersiz şöyle ki alerjik çocuğu olan anne onlardan daha bilgili ... Allah yardımcımız olsun zor süreç ...
[/QUOTE]

Çocuk hastanesinde alerji uzmanına gittim diyet yaptığımı söyledim ve bana neden bu kadar şeye diye yapıyorsun dedi. Keyfimden diyecektim ya sabır dedim sustum.yahu çocuğun neye alerjisi olduğunu bile çözemedim nasıl yiyeyim.Özel hastanede takibimizi yapan çocuk doktoru daha çok bilgili alerji konusunda. Geçen ay Alerji konferansındaydı. Söylediği şeyler şöyle; alerji konusunda tek doktor annedir test yapılır çıktıysa kesin var diyemeyiz çıkmadıysa kesin yok diyemeyiz dedi. Şuan olabilir ama 1 ay sonra geçebilir. Anne yiyecek ya da çocuğa verecek tepki olursa bir süre vermeyecek tek çözüm budur diyor. Araştırdığım kadarıyla da tek çözüm bu. Ek gıda için de aynısını söyledi 3 gün kuralıyla git ve verdiğin şey alerji yaparsa verme bu çocuk böyle büyüyecek.diyet işi artık beni bitirmiş durumda sabrım tükendi ve ben 7 aylık olunca bozmayı düşünüyorum.

Ahh birde önümüz bayram ben Antepliyim ve evim baklavacıların ortasında valla gözümde tütüyor o tatlılar, yuvarlamalar, hakiki Maraş dondurması offf offf:kızgın::kızgın: :KK48:
[/QUOTE]
Bakalım bizim süreç nasıl devam edecek şu an diyetimi bozmakta hayal gibi geliyor 🤦🏻‍♀️

Kızlar ya çok saçma birşey soracağım size hala göğüs pedi kullanıyormusunuz. Bu ikinci çocuk ama ben unutmuşum ilkinde ne kadar kullandığımı. Havalar çok ısındı ve o ped yakıyor insanı hala sızma da oluyor göğüsten. Daha ne kadar gider acaba böyle.
Ben kullaniyorum canim ilk bebegim benimde ne zman goguslerde sut akmasi kesilir inan okadar merak ediyorum ki

Spiral ile artabilir ve uzayabilir dedi doktor inşallah senin gibi olurum:)

Spirale dikkat bence. Etrafimda bir suru. Spiral cocugu var :))
Kızım ilk enginarla tanıştı çok sevdi ve bir sıkıntı yaşamadık şimdilik blw ile başladık bizde 2.günü bitirdik 193.gunluk

Hayirli olsun baslangiciniz insallah guzel guzel devam eder. Aslinda enginar 6. Ay sebzesi ancak cok fazla duydum pisik ve karin agrisi yaptigini. O yuzden denememeye karar verdim simdilik

Anladım canım geçmiş olsun çok ... doktorum gıda paneli adında bir kan testi olduğunu ve neye alerjisi var herşeyin %95 doğru çıkacağını söyledi fakat şunu anladım ki çocuk doktorları alerji konusunda çok yetersiz şöyle ki alerjik çocuğu olan anne onlardan daha bilgili ... Allah yardımcımız olsun zor süreç ...

Çocuk hastanesinde alerji uzmanına gittim diyet yaptığımı söyledim ve bana neden bu kadar şeye diye yapıyorsun dedi. Keyfimden diyecektim ya sabır dedim sustum.yahu çocuğun neye alerjisi olduğunu bile çözemedim nasıl yiyeyim.Özel hastanede takibimizi yapan çocuk doktoru daha çok bilgili alerji konusunda. Geçen ay Alerji konferansındaydı. Söylediği şeyler şöyle; alerji konusunda tek doktor annedir test yapılır çıktıysa kesin var diyemeyiz çıkmadıysa kesin yok diyemeyiz dedi. Şuan olabilir ama 1 ay sonra geçebilir. Anne yiyecek ya da çocuğa verecek tepki olursa bir süre vermeyecek tek çözüm budur diyor. Araştırdığım kadarıyla da tek çözüm bu. Ek gıda için de aynısını söyledi 3 gün kuralıyla git ve verdiğin şey alerji yaparsa verme bu çocuk böyle büyüyecek.diyet işi artık beni bitirmiş durumda sabrım tükendi ve ben 7 aylık olunca bozmayı düşünüyorum.

Ahh birde önümüz bayram ben Antepliyim ve evim baklavacıların ortasında valla gözümde tütüyor o tatlılar, yuvarlamalar, hakiki Maraş dondurması offf offf:kızgın::kızgın: :KK48:
[/QUOTE]
Bakalım bizim süreç nasıl devam edecek şu an diyetimi bozmakta hayal gibi geliyor 🤦🏻‍♀️
[/QUOTE]
2. Gün yumurta denememizde vucudunda hafif gorunumlu kirmiziliklar cikti. Allahtan 1 saate kalmadan gecti kendliginden. Yogurt yumurta alerjimiz var simdilik. Ben kahvaltida ne yedircem diye kara kara dusunuyorum. Bir hafta sonra 7 aylik olacak. Cok zor bi durum ya :(

Teşekkür ederiz canımm :)
Hayırlı olsun canım 💕
Teşekkürler kuzumm :)
Gozunuz aydin canim. Nasildi ilk dis cikarken neler yasadiniz ? Ates ishal huzursuzluk oldu mu? Benim gözm korkuyor bunlardan.
Teşekkür ederiz canım. Ya 3-4 gündür felaket huzursuzluğu vardı beni görmeyince ağlıyo, kucaktan inince ağlıyodu hatta katılacak dereceye geliyodu. Bende ataktan falan sandım. Yusuf ege de ishal olmadı ama ateş yaptı biraz, bide grip olcak sandım ben öksürük burun akıntısı hapşırık vardı 2 gündür. Dün gece ablamdaydık sürekli kucakta bile ağladı, gece defalarca uyandı çok kötü ağlayarak sonunda saat4 te yanıma aldım. Sabahta alıştırma bardağından su verirken çıt çıt sesini duydum :) hiç ihtimal vermiyodum dişe. Aşırı korkulacak gibi değildi ama felaket huzursuz ve gece sık uyanması oldu. İnşallah sizinki kolayca çıkar anlamazsın bile

Buharda biraz pişirip yumuşattım çatalla ezip verdim
Ben rende almadım
Doktor posasıyla vereceksin rendeleyince kalan suyu değil posalı kısmı ver demişti
Bana cam rende yap, posa ve suyunu beraber ver demişti doktor ama daha vermedim.

Havuçlu patatesli sebze çorbası veriyoruz biz de her gün, çok sevdiler. Taze bezelye aldım biraz, yarın çorbasına bezelye ekleyip öyle vereceğiz inşallah onu da severler

Kızlar cuma gününden beri bebeğimin özellikle karın bölgesinde kızarıklık oluyor ama ürtiker gibi değil pütürlü pütürtlü şimdi de kollarda var birazcık sabah uyandığında bişe yook gibi gün içerisinde kızarıyor uyumadan önce en şiddetlisi oluyor sonra sönüyor sıcaktan fln mı diye düşündüm ama foto ekliyorum bilgisi ya da fikri olan bakabilir mi ? Başka hiçbir şey yok ama ateş fln

Eklentiler

• IMG_7723.JPG
    IMG_7723.JPG
    93,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_7724.JPG
    IMG_7724.JPG
    81,6 KB · Görüntüleme: 52

[/QUOTE]
2. Gün yumurta denememizde vucudunda hafif gorunumlu kirmiziliklar cikti. Allahtan 1 saate kalmadan gecti kendliginden. Yogurt yumurta alerjimiz var simdilik. Ben kahvaltida ne yedircem diye kara kara dusunuyorum. Bir hafta sonra 7 aylik olacak. Cok zor bi durum ya :(
[/QUOTE]
Kendine mi deniyorsun bebeğine mi ? Canım çok güzel tarifler var alerjik bebekler için hiç kendini üzme çok güzel besleyeceğiz onları ve en kısa zamanda inşallah alerjiden eser kalmayacak 🙏🏻🙏🏻

Kızlar zorlanarak sıvı olmayan kaka yaptı, kakasında kan var bi kaç noktada. Dün elma yedi ilk kez
Bundan kaynaklı mıdır yoksa zorlandığı için midir nasıl ayırt edebilirim

Kızlar zorlanarak sıvı olmayan kaka yaptı, kakasında kan var bi kaç noktada. Dün elma yedi ilk kez
Bundan kaynaklı mıdır yoksa zorlandığı için midir nasıl ayırt edebilirim

Bence zorlandigi icindir. Benimki de elma yediginde kipkirmizi olmustu buyuk insan gibi ikinmaya calismisti resmen. E o kadar zorlaninca dedigin gibi hafif kanli cikmisti

Back