• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende tüp bebek annesi oluyorum inşallah. Dün 5+6 da kalp atışını duyduk çok şükür. Karından muayene oldum. Asıl kontrolüm kalp atışı için haftaya,,haftaya tekrar çağırdı doktorum. Bende belirti yok sadece aç kalamıyorum elim ayağım tutmuyor bu belirti midir acaba bilmiyorum :/ 2 embriyo transferi oldu 2 kese bekliyorduk değerim yüksek çıkmıştı ama tek kese görünüyor sonradan görünme ihtimali var mı bir fikri bilgisi olan var mı acaba?

Evet cnm sormama bile gerek kalmadı ultrasonda 6+2 çıktı sata göre 7+5 aslinda ama yani benim hesabım doğru dediğim gibi geç döllenme doktorda söyledi doğum 22 Kasım gibi oluyo o zmn dedi
Benim de tam gününde döllenme olmuş ,sen bana geç döllenme demiştin ya ben de sordum onu doktora ,normalmiş tam haftasındayım yani.

Bende tüp bebek annesi oluyorum inşallah. Dün 5+6 da kalp atışını duyduk çok şükür. Karından muayene oldum. Asıl kontrolüm kalp atışı için haftaya,,haftaya tekrar çağırdı doktorum. Bende belirti yok sadece aç kalamıyorum elim ayağım tutmuyor bu belirti midir acaba bilmiyorum :/ 2 embriyo transferi oldu 2 kese bekliyorduk değerim yüksek çıkmıştı ama tek kese görünüyor sonradan görünme ihtimali var mı bir fikri bilgisi olan var mı acaba?
Evet Ben de ikinci bebek geç görülmüştü.doktor bile şaşırmıştı hatta.

Ben de tüp bebekle hamileyimmaynen bana da iki embriyo transfer edilmişti ama tek kese ve bebk göründü, hayırlısıyla Allah onları bize bagislasin inşallah tek yada çift hiç önemli değil. Bu arada ilaç kullanıyormusun hala crinone jel gibi

1 hafta daha bekle derim.yanlız benim tek kesede 2 bebek vardı,tek yumurta ikizleriydi.fakat çift yumurta ikizlerinde de kesenin geç görülebileceğini duymuştum.

Hayırlısı canım tek olsun sağlıklı olsun

Ben de tüp bebekle hamileyimmaynen bana da iki embriyo transfer edilmişti ama tek kese ve bebk göründü, hayırlısıyla Allah onları bize bagislasin inşallah tek yada çift hiç önemli değil. Bu arada ilaç kullanıyormusun hala crinone jel gibi

Aynen canım hayırlısı tabi. Estrofem, jel, oksapar, folik asit kullanıyorum.

Arkadaşlar benim gibi çok bel ağrısı çeken var mı ya.ben bu agridan çok şikayetçiyim

Arkadaşlar benim gibi çok bel ağrısı çeken var mı ya.ben bu agridan çok şikayetçiyim

Ben varım :) yatağım visko onda hiç rahat edemiyorum koltukta yatıyorum artık. Sırtım tutuluyor çünkü eşim kaldırıyor yataktan :/

Ben varım :) yatağım visko onda hiç rahat edemiyorum koltukta yatıyorum artık. Sırtım tutuluyor çünkü eşim kaldırıyor yataktan :/
Ben iş yerinde sürekli oturduğum için çok ağrıyor eve gelip yatınca biraz da olsa rahatlıyorum. Sen doktora sordun mu peki neden olurmuş bu ağrı normalmiymis. Ben sormayı unuttum da....

Ben iş yerinde sürekli oturduğum için çok ağrıyor eve gelip yatınca biraz da olsa rahatlıyorum. Sen doktora sordun mu peki neden olurmuş bu ağrı normalmiymis. Ben sormayı unuttum da....

Bende unuttum cnm ya dün kalp atışını duyunca çok heyecanlandım hiç bişe sormadım. Ama ilerde olur sanki bu bel ağrısı ağırlıktan fln sanki :/ çok geçmiş olsun otururken beline yastık gibi bişe koysan daha rahat edersin belki.

Evet
Bende unuttum cnm ya dün kalp atışını duyunca çok heyecanlandım hiç bişe sormadım. Ama ilerde olur sanki bu bel ağrısı ağırlıktan fln sanki :/ çok geçmiş olsun otururken beline yastık gibi bişe koysan daha rahat edersin belki.
Mantıklı aslında iş yerine gotureyim yarın yastık

Kızlar benim 2. Gebeliğim nacizane tavsiyem doktora gitmeden önce soracaklarinizi not alın. Bir de bebekle ilgili şeylerin günlüğünü tutun mesela ilk ne zaman öğrendiniz, ilk kalp atışını hangi gün duydunuz, ilk tekmesini ne zaman hissettiniz filan :) şimdi onlari okumak çok keyifli oluyor. Unutmam sanıyorsunuz ama unutuluyor yazın mutlaka...

Back