evet bilimsel degildir yaa bende cok merak ediyorum acikcasiBi yerde ilk duyulan kalp atışı yazmışlardı çok da bilimsel olmayabilir ama merak ediyor iste insan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bilimsel degildir yaa bende cok merak ediyorum acikcasiBi yerde ilk duyulan kalp atışı yazmışlardı çok da bilimsel olmayabilir ama merak ediyor iste insan :)
Rica ederim İstanbuldayım ben.Sağol canım sen hangi ildesin?
Evet cnm sormama bile gerek kalmadı ultrasonda 6+2 çıktı sata göre 7+5 aslinda ama yani benim hesabım doğru dediğim gibi geç döllenme doktorda söyledi doğum 22 Kasım gibi oluyo o zmn dediKalbim10da canım doktoruna sordun mu sat olayını?
Benim de tam gününde döllenme olmuş ,sen bana geç döllenme demiştin ya ben de sordum onu doktora ,normalmiş tam haftasındayım yani.Evet cnm sormama bile gerek kalmadı ultrasonda 6+2 çıktı sata göre 7+5 aslinda ama yani benim hesabım doğru dediğim gibi geç döllenme doktorda söyledi doğum 22 Kasım gibi oluyo o zmn dedi
Evet Ben de ikinci bebek geç görülmüştü.doktor bile şaşırmıştı hatta.Bende tüp bebek annesi oluyorum inşallah. Dün 5+6 da kalp atışını duyduk çok şükür. Karından muayene oldum. Asıl kontrolüm kalp atışı için haftaya,,haftaya tekrar çağırdı doktorum. Bende belirti yok sadece aç kalamıyorum elim ayağım tutmuyor bu belirti midir acaba bilmiyorum :/ 2 embriyo transferi oldu 2 kese bekliyorduk değerim yüksek çıkmıştı ama tek kese görünüyor sonradan görünme ihtimali var mı bir fikri bilgisi olan var mı acaba?
Evet Ben de ikinci bebek geç görülmüştü.doktor bile şaşırmıştı hatta.
1 hafta daha bekle derim.yanlız benim tek kesede 2 bebek vardı,tek yumurta ikizleriydi.fakat çift yumurta ikizlerinde de kesenin geç görülebileceğini duymuştum.Ne kadar geç canım benim bugün tam 6 haftalık oldu
Ben de tüp bebekle hamileyimmaynen bana da iki embriyo transfer edilmişti ama tek kese ve bebk göründü, hayırlısıyla Allah onları bize bagislasin inşallah tek yada çift hiç önemli değil. Bu arada ilaç kullanıyormusun hala crinone jel gibiBende tüp bebek annesi oluyorum inşallah. Dün 5+6 da kalp atışını duyduk çok şükür. Karından muayene oldum. Asıl kontrolüm kalp atışı için haftaya,,haftaya tekrar çağırdı doktorum. Bende belirti yok sadece aç kalamıyorum elim ayağım tutmuyor bu belirti midir acaba bilmiyorum :/ 2 embriyo transferi oldu 2 kese bekliyorduk değerim yüksek çıkmıştı ama tek kese görünüyor sonradan görünme ihtimali var mı bir fikri bilgisi olan var mı acaba?
Anladım cnm iyi hadi sevindim kalp atışı duyuldu mu seninBenim de tam gününde döllenme olmuş ,sen bana geç döllenme demiştin ya ben de sordum onu doktora ,normalmiş tam haftasındayım yani.
1 hafta daha bekle derim.yanlız benim tek kesede 2 bebek vardı,tek yumurta ikizleriydi.fakat çift yumurta ikizlerinde de kesenin geç görülebileceğini duymuştum.
Ben de tüp bebekle hamileyimmaynen bana da iki embriyo transfer edilmişti ama tek kese ve bebk göründü, hayırlısıyla Allah onları bize bagislasin inşallah tek yada çift hiç önemli değil. Bu arada ilaç kullanıyormusun hala crinone jel gibi
Arkadaşlar benim gibi çok bel ağrısı çeken var mı ya.ben bu agridan çok şikayetçiyim
Ben iş yerinde sürekli oturduğum için çok ağrıyor eve gelip yatınca biraz da olsa rahatlıyorum. Sen doktora sordun mu peki neden olurmuş bu ağrı normalmiymis. Ben sormayı unuttum da....Ben varım :) yatağım visko onda hiç rahat edemiyorum koltukta yatıyorum artık. Sırtım tutuluyor çünkü eşim kaldırıyor yataktan :/
Ben iş yerinde sürekli oturduğum için çok ağrıyor eve gelip yatınca biraz da olsa rahatlıyorum. Sen doktora sordun mu peki neden olurmuş bu ağrı normalmiymis. Ben sormayı unuttum da....
Aynen ben de onu görünce unuttum herşeyi. Sadece jelin geri gelmesini sordum kalan herşeyi unuttum.onu da nasıl sordum hiç anlamadım çünkü kendimde değildim hicBende unuttum cnm ya dün kalp atışını duyunca çok heyecanlandım hiç bişe sormadım.
Mantıklı aslında iş yerine gotureyim yarın yastıkBende unuttum cnm ya dün kalp atışını duyunca çok heyecanlandım hiç bişe sormadım. Ama ilerde olur sanki bu bel ağrısı ağırlıktan fln sanki :/ çok geçmiş olsun otururken beline yastık gibi bişe koysan daha rahat edersin belki.