Gercektenmi ben yazmıştım afiyet olsun aynen benimde boyle cnm istemiştiBurda bir arkadas yazmisti bir taak yedim diye..okuyunca nasil canim istedi. Hemen aldim yedim. Daha da yiyesim var aci ve tuzlu ustelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercektenmi ben yazmıştım afiyet olsun aynen benimde boyle cnm istemiştiBurda bir arkadas yazmisti bir taak yedim diye..okuyunca nasil canim istedi. Hemen aldim yedim. Daha da yiyesim var aci ve tuzlu ustelik
Sağol canımm bana 3 hafta sonra dedi sormadınmı niye 1 hafta diye test falanmı istiycek acaba?Gözün aymış canım bizde bugün 8 olduk inşallah. Seni tekrar ne zaman çağırdı canım beni 1 hafta sonra tekrar görmek istedi
Amin cümlemizle canım inşallahGözünüz aydın Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah
Kesinlikle katılıyorum canım bende kızımda öyle yapmıştım bi defter aldım ultrason fotoları önemli günleri tarihleri hislerim hepsini not almıştım ilk adımı ilk konuşması etrafta yaşananlarda dahil aile ile ilgili yaklaşık 7 yaşına kadar yazabildiğim ne varsa yazdım.Ve o defterden pek kimsenin haberi de yok şuan. kızım evlenip inşallah anne olduğunda ilk anneler gününde hediye olarak paketleyip vericem.Kendine bi anı kalsın benden istedim.çünkü ne kadar ömrümüz var bilinmez bi hatıram olsun her baktığında ona olan sevgimi hissetsin istedim.Kızlar benim 2. Gebeliğim nacizane tavsiyem doktora gitmeden önce soracaklarinizi not alın. Bir de bebekle ilgili şeylerin günlüğünü tutun mesela ilk ne zaman öğrendiniz, ilk kalp atışını hangi gün duydunuz, ilk tekmesini ne zaman hissettiniz filan :) şimdi onlari okumak çok keyifli oluyor. Unutmam sanıyorsunuz ama unutuluyor yazın mutlaka...
Ya bu doktorlar doktor değil zaten insanın hevesini sevincini kursağında bırakmak için okutulmuş duygusuz cahiller kimbilir o dönemde neler yaşadın çok iyi anlıyorum tabikide düşük tehliken olur o kadar üzüntüden kaygıdan sonra sen bakma onlara kahverengi lekelenme sorun değil kırmızı sıkıntı içini rahatlat stres yapma canım bol bol dua et sen Allah’ın izniyle kucağına almak nasip olsun inşallah bende çok geriliyorum zehir oldu şu son haftalar banada herşeyi dediler maşallah demedikleri bişey kalmadı seninki geç döllenmedenmi öyle söylenmiş açıklama yaptımı doktorbana ne demedılerkı kese yok dıs gebelık dedıler kese gozuktu saglıksız kese dedıler bebek gozukmedı yolk kesesı gozuktu saglıksız bebek bu gelısmez dedıler bebek gozuktu kalp atısı hakkında gram bısey demedıler en son 2 gun once bebegımın saglıklı oldugunuy orendım canım
ama benımde kahve rengı akıntılarım var dusuk tehlıkesı dedı doktor calısmakta zorıundayıp napcam bılmıyom
Seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz sat 7 şubat 7+3 de gittim kontrole yolk sac var bebek yok dedi doktor çok endişeliyim açıkcası sanada öyle şeyler dedilermi acaba ptesi tekrar kontrolüm var bende görürüm duyarım inşallahKızlar bende dün gittim kontrole ve çok şükür gümbür gümbür duydum bebeğimin kalbini. eşim videoya almış açıp açıp dinliyorum Ya Rabbi ne güzel bir duygu. bebeğim düne kadar hep iki hafta geriden geliyordu doktorum takılma o gelişip yakalar haftasını diyordu da inanmıyordum. Dün tam haftasında çıktı elhamdülillah bebek bu dönemde hızla büyüyüp yakalıyormuş haftasını yani kızlar korkulacak birşey yok inşallah.
Darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah herkez tadar bu güzel duyguyu.
Aç karnına badem çağlası ye çok rahatlatırbence almalısın bana annem hedıye almıs acıkcası bende daha hamılelıkle ılgılı pek bısey almadım hamılelık pantolonu sımdı buyukte olsa acıkcası gıyıyorum bana cok rahat gelıyor
kabız lıık sorunun varsa nasıl basa cıkıyosun ben cıldırmak uzareyım bu konuda
Canım jel progestan yerine mi kullaniyosunHayırlısı canım tek olsun sağlıklı olsun
Aynen canım hayırlısı tabi. Estrofem, jel, oksapar, folik asit kullanıyorum.
Canım jel progestan yerine mi kullaniyosun
Bende de gastrit var ve az önce hamile oldugumu ögrendim doktorum bana hep az ve sık ye der bide Bi ilaç verir her gittiğimde ama içmiyorum çok çirkin tadı. Eminim ki hamileyken zorlanılıyodur gastritle en iyisi baharattan uzak duralım ve az az sık yiyelim.Kızlar benim midem çok agrıyor. Benim gibi olan ve çözüm bulan ya da doktoru çözüm öneren var mı? Mide rahatsızlıgım var bu arada gecmişten gelen. Ülser,gastrit ve reflü. 4 yıldır ilaç içiyodum hamilelikten önce bıraktım.
:) kusmayla beraber ne kadar yiyorsam o kadar yiyebiliyorum. Hepsi bir arada çok zor oluyor. Buna da şükür tabii :)Bende de gastrit var ve az önce hamile oldugumu ögrendim doktorum bana hep az ve sık ye der bide Bi ilaç verir her gittiğimde ama içmiyorum çok çirkin tadı. Eminim ki hamileyken zorlanılıyodur gastritle en iyisi baharattan uzak duralım ve az az sık yiyelim.
Kaç haftalık ki senin ki:) kusmayla beraber ne kadar yiyorsam o kadar yiyebiliyorum. Hepsi bir arada çok zor oluyor. Buna da şükür tabii :)
Aynen benimde sat 7 subatSeninle hemen hemen aynı tarihlerimiz sat 7 şubat 7+3 de gittim kontrole yolk sac var bebek yok dedi doktor çok endişeliyim açıkcası sanada öyle şeyler dedilermi acaba ptesi tekrar kontrolüm var bende görürüm duyarım inşallah
Ay sagolasin canim. Hakikaten canim istiyormus haberim yokmus. Cok iyi geldi salatalik tursusu:))Gercektenmi ben yazmıştım afiyet olsun aynen benimde boyle cnm istemişti
Kabizlik sikayetin var mi sık sık? Bagirsaklar iyi calismiyorsa bel agrisi yapabiliyorArkadaşlar benim gibi çok bel ağrısı çeken var mı ya.ben bu agridan çok şikayetçiyim
Benimde var canım , doktor rennie içebileceğimi söyledi, hamilelikte bir bebek gibi tüm vücut hassas oluyorKızlar benim midem çok agrıyor. Benim gibi olan ve çözüm bulan ya da doktoru çözüm öneren var mı? Mide rahatsızlıgım var bu arada gecmişten gelen. Ülser,gastrit ve reflü. 4 yıldır ilaç içiyodum hamilelikten önce bıraktım.
Ben de endişeliyim. Sadece yolk kesesi gorunuyor, dr. da demiyor bisy, haftaya gel haftaya gel baska bisy yok. Cuma gidicem 7+3 olucak, inşallah pit pit görürüm kalbini. Haberleselim inşallah umut olalim bizim gibilere. Allah yardımcımız olsun.Seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz sat 7 şubat 7+3 de gittim kontrole yolk sac var bebek yok dedi doktor çok endişeliyim açıkcası sanada öyle şeyler dedilermi acaba ptesi tekrar kontrolüm var bende görürüm duyarım inşallah
Geçmiş olsun canim senin icin korkutucu olmuş. Gebelik enterasan bir dönem...Kızlar günaydın,
Dün gece 11 gibi kırmızı temiz bir kan geldi 5,6 damla belki ,çok endişelendim hemen dr aradım, eşim sakin ol yok birşey dese de nasıl kalbim atıyordu korkudan , dr çağırdı gittik kontrole yolda giderken sürekli kontrol ediyordun peçete ile kan devam mı diye, ne uzundu 10 dk lık yol, kan devam etmedi şükür ama korku devam,yine de içimden bir ses korkma bir şey yok deyip duruyordu, ( bebeklerimiz bizimle konusuyor olabilir mi?)
Sonra ultrasonla baktılar ve minnak minicik kalbiyle oradaydı, sesini haftaya rahat duyarız dedi dr,ama kalp atımını gösterdi,pıt pıt atıyordu, ben bu duyguyu ilk defa yaşıyorum, ve bu ani ömrüm boyunca unutmayacağım, sizlerle de paylaşmak istedim ,her kanama korkmamızi gerektirmiyor gördüğüm ama zor tabi korkmamak, o minik kalp Allarımın bize emaneti , en iyi şekildE korumayı nasip etsin Rabbim, çok mutluyum dememe gerek yok sanirim
Sağol canım bugünde öyle denedim bakıcazCanım sabah bi Dr. tv de suya koymadan sabah aç karına yiyin dedi. Bağırsaklarınızın işini su yapmış oluyor suda bekletirseniz dedi. Geçmiş olsun :)