İkizlerimi kaybettim doğumdan sonra canım.bu hamileliğimi de turşu sayesinde anladım yine çok canım çekmişti.:)) bilmiyordumm hiç, ne güzel ikizlerinizmi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizlerimi kaybettim doğumdan sonra canım.bu hamileliğimi de turşu sayesinde anladım yine çok canım çekmişti.:)) bilmiyordumm hiç, ne güzel ikizlerinizmi var
Üzüldümmİkizlerimi kaybettim doğumdan sonra canım.bu hamileliğimi de turşu sayesinde anladım yine çok canım çekmişti.
Gözün aymış canımCanlar selamlarr
Bugün 8 haftalık olduk şükür.Dr randevumuz vardı.Elhamdülillah herşey yolunda ilk kez kalp atışını duyduk.Allahım herkese tattırsın ne kadar güzel bi duygu ya..Eşim yazık bendende tedirgindi en çok o rahatladı duyunca kalbini.Bişey olacak diye korkudan sevinemiyo bile garibim
![]()
Aaa daha cok cnm eksi istiyor aslinda arkadasin biri salata turşusunu soyledi ben dedi ne çok yedim o aksam bir tabak yedimo oldu sürekli yemiyorum amaSalatalık turşusuna aşerince erkek bebek oluyor derler.
Burda bir arkadas yazmisti bir taak yedim diye..okuyunca nasil canim istedi. Hemen aldim yedim. Daha da yiyesim var aci ve tuzlu ustelikSalatalık turşusuna aşerince erkek bebek oluyor derler.
Inşallah bu hamileliğinde herşey yolunda gider canımİkizlerimi kaybettim doğumdan sonra canım.bu hamileliğimi de turşu sayesinde anladım yine çok canım çekmişti.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallahCanlar selamlarr
Bugün 8 haftalık olduk şükür.Dr randevumuz vardı.Elhamdülillah herşey yolunda ilk kez kalp atışını duyduk.Allahım herkese tattırsın ne kadar güzel bi duygu ya..Eşim yazık bendende tedirgindi en çok o rahatladı duyunca kalbini.Bişey olacak diye korkudan sevinemiyo bile garibim
![]()
Ben de aynı durumdayım. Mide olayı çok fenaAyyy olmaz mi; kusma yok ama ölüyorum bulantidan ve halsizlikten. Çok sık acıkıyorum. Yiyince de bulantı başlıyor. Sudan, çaydan tiksindim. Sıvı içemiyorum. Bulantım daha da artıyor. Sürekli ekşi ve tuzlu istiyor canım. Tatlıdan tiksindim. çaya şeker bile atamiyorum. bol bol tuzlu limon yiyorum. 4 yaşında kızım var. Onda hiç böyle olmamıştım. Resmen içim yanıyor.
bende çok şükür çok sık acıkmalar başlamadı daha, ama sabahları midem bulanıyo bayılcak gibi kötü oluyorum. yeyince de ayrı bi bulantı hali.. su içiyorum ben günde 2 kesin bazen 3 lt içiyorum ama bende alışkanlık bu. bide sabahları çay içiyorum sadece 1 tane. şuan daha tuzlu tatlı takıntımda başlamadı. ama bizde ye ekşiyi doğur ayşeyi derler. hayırlısı olsun inşallahAyyy olmaz mi; kusma yok ama ölüyorum bulantidan ve halsizlikten. Çok sık acıkıyorum. Yiyince de bulantı başlıyor. Sudan, çaydan tiksindim. Sıvı içemiyorum. Bulantım daha da artıyor. Sürekli ekşi ve tuzlu istiyor canım. Tatlıdan tiksindim. çaya şeker bile atamiyorum. bol bol tuzlu limon yiyorum. 4 yaşında kızım var. Onda hiç böyle olmamıştım. Resmen içim yanıyor.
bendd ayni seyi duydum canim ama ne kadar dogru bilmiyroum 5+6da kalp atisi 122 7.haftada 157 8+4tedd 185 di yani hangisine gore cinsiyet bakicam bilemedim :)Selam kizlar. Yazılanları okuyurum ama her zaman elim değmiyor yazmaya. Ben ikinci hamileliğimi yasıyorum ikisi arasında çok fark var. Kızımda sadece halsizlik uyku hali vardi,bunda midem sürekli ağzımda gibi. Hiç çıkarmadım ama herşey ogurtuyo beni. Mutfağa girme fikri bile midemi bulandiriyo. Her hamilelik kendine özgü kimse kendisini başkasıyla kıyaslayıp o sağlıklı bu sağlıksız demesin.
Bu arada kalp atış sayısını söyledi mi dr. Bize 125 dedi ilk duyulduğunda. Bazı cinsiyet söylentileri var 140 üstü kız,140 altı erkek diye. Kızım da 150 civarındaydı. yumurtlama takvimine göre de kız görünüyor. Bakalım hangisi tutacak :) gönlümde yatan bi cinsiyet yok. Ablam var kız olursa kizima kizkardeş gelmis olacak bunun ne kadar güzel bisey olduğunu biliyorum ama erkek olursa da hiç problem değil. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Gecmis olsun canim evet stres olmamak doğrusu is olacagina varıyor biz ne dilesek de... Benim de var 4 kaybım seni cok iyi anlıyorum. Dilerim yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yasar bu günleri hızlıca unutursuninşallah canım. ama hazırladım kendimi. dr. bulantı olamamışına negatif demedi. gördüğü tabloya dedi. bir önceki düşüğüm de son hafta hiç bulantım kalmamıştı ya da belirtiler. gittiğimde kalb durmuştu. Bu da öyle oldu , geçen haftalar yatamıyor uyuyamıyordum bulantıdan. geçen hafta sonu yoğun adet ağrısyla tüm belirtilerim kayboldu. 1 haftadan fazla karın ağrısı yaşadım. anormal bişeyle olduğunu anlamaştım. nitekim doktor da anormal buldu görüntüyü. hayırlısı olsun diyorum. En azından kalbinin attığını duymadım. hiç canlanmadığı için kayıp saymıyorum. sağlıksız olduğu için hücreler bölünemedi istenilen ölçüde. nasipse vardır kaderimde .Allah bağışlasın sana yavrunu. tek diyeceğim. ne olur stres yapmayın oluruna bırakın. tüm hamilelelr için söyklüyorum. ben 2 düşüğümde de hep kaybetme korkusuyla aşırı stres yaşadım. bu da etkiled diye düşünüyorum. inşallah tekrar olursa hamilelik bu defa destek alacağım, yoksa saplığım gidecek.
Amin canım Allah razı olsun,tüm bebekleri rabbim korusun.ÜzüldümmAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
Canim ben 6 ay normal elbiselerimi giydim 4 .ayda 2 tane 1 beden büyük kot aldim.7.aya girdigimde hala ortada gonek yoktu yan duruyordu bebek yayvan kazak giyince kimse bilmiyordu bile. Ta 29.hafta da bir tane hamile kotu aldım. Herkesin göbeği olmuyor buna da hazırlıklı olKızlar benim de bi sorum var göbek ne zaman çıkar ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum normalde de biraz göbeğim vardı ama
Teşekkür ederim canım hepimiz için güzellikler iyilikler diliyorum ,rabbim tüm hamileleri korusun.Inşallah bu hamileliğinde herşey yolunda gider canım
6 hafta 1 gunlukken duydum canimBana cevap verecek yok mu arkadaşlar.sabah doktor kalp atışını dinledi normalde 6+ 5im ultrasonda 6+2 çıktı kalbide çok az duyabildik doktor küçük daha normal dedi.sizler ne zaman duymustunuz?
Bi yerde ilk duyulan kalp atışı yazmışlardı çok da bilimsel olmayabilir ama merak ediyor iste insan :)bendd ayni seyi duydum canim ama ne kadar dogru bilmiyroum 5+6da kalp atisi 122 7.haftada 157 8+4tedd 185 di yani hangisine gore cinsiyet bakicam bilemedim :)
Central hospital de yapmıştım ilkini 2600 lira idi 3 sene evvel. Simdi 3500mus yine orda olur doktorum orda yapıyor dogumuKizlar nerelerde dogum yapmayı düşünüyorsunuz anadolu takasındakiler soruyorum ben simdi tup bebek doktorumu bırakacağım baska bir doktor arıyorum
Amin canımTeşekkür ederim canım hepimiz için güzellikler iyilikler diliyorum ,rabbim tüm hamileleri korusun.
Inan ben de hala kimseye diyemedim. Riskli bir gebelik okul arkadaslarim bilmesin birsey olursa açıklama yapmak zorunda kalmayayim diye nobet bile tutuyorum normalde muaf olabilirimAmina canım çok teşekkür ederim. haklısın ben de bu defa hiç içimden gelmemişti kimseye söylemek. anlayacaklar diye korkuyordum. hep cinsiyeti belli olsun diyordum. annem bile bilmiyordu.![]()