• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de devamlı kullaniyorum 50 mg lik öncesi yüksekti simdi normalde

Sabah ac karnina aliyorsun degil mi, ben cok zorlaniyorum ya. Sonrasinda hemen bisey yeme ihtiyaci hissediyorum mide bulantisindan dolayi. O bekledigim yarim saat gecmek bilmiyor

Kızlar selam herkese
Önceki gebeliğimde 10+3 de kalbi durdu kürtaj oldu
Şimdi de iki ay sonra tekrar hamile kaldım
Dün kahverengi leke başladı bugün de devam ediyo
Dünden önce kasık agrılarım vardı şimdi yok
Öyle moralim bozuk ki
Görücem diye tuvalete gitmek dahi istemiyorum
Napmalıyım sizce
Dün gittik küçük olsugu için kese görünmedi bi kaç güne görünür dedi ama bilmiyorum
İlk gebeliğinde kahverengi leke görüp de atlatan arkadaşlarım varsa bana moral olacak :/

Kızlar selam herkese
Öyle moralim bozuk ki
Napmalıyım sizce
Dün gittik küçük olsugu için kese görünmedi bi kaç güne görünür dedi ama bilmiyorum
İlk gebeliğinde kahverengi leke görüp de atlatan arkadaşlarım varsa bana moral olacak :/
Hemen moralini bozma kahverengi lekelenmelerden korkmayın diyorlar artıp kırmızıya dönerse doktora git tabiki inşallah sorunsuz atlatırsın bu günleri

Günaydın kizlar gece yatmadan basina ağrı hemde tepesine acaba dedim tansiyonun ölçtük normal ama ilk defa oyle oldu iyiyim bugün ama arada bulantılar oluyor cok acikiyorum gecen aksam ne yaptım bir tabak salata turşusu yedim
Baş ağrısı normal vücut da çok fazla kan akışı olduğu için oluyor ama tansiyonu da ölçmek lazım şahsen ben yorulunca oluyor ben de baş ağrısı uyku düzeni çok önemli bulantı da bünyeden bünyeye değişiyor Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun insallah:)

Kızlar benim de bi sorum var göbek ne zaman çıkar ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum normalde de biraz göbeğim vardı ama

Kızlar selam herkese
Öyle moralim bozuk ki
Napmalıyım sizce
Daha önce de yazmıştım okuyanlar hatırlar.
benim düşüklerden sonra oğluma hamileliğimi öğrenmemle aşırı kanama ile hastaneye kaldırılmam bir oldu aylarca ne kahverengi leke falan bildiğin akan kan ile ayları geçirdim. şimdi oğluş kocaman oldu okula gidiyor kardeş heyecanıyla zıplıyor..inşallah rabbim sana da sağlıklı doğum nasip etsin. sormak istediğin olursa yaz mutlaka.
tavsiye istersen
olabildiğince yat dinlen özellikle sol tarafına dönüp yat bol su iç ve en önemlisi STRES YAPMA herşey olacağına varır

Kızlar benim de bi sorum var göbek ne zaman çıkar ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum normalde de biraz göbeğim vardı ama
Çok büyük bi göbüş oluşmasını bekleme :) ilk pantolonun düğmesini açmakla başlıycaksın :) ve ben düğme açma işine 7. Haftada başladım çünkü tüm kotlarım dardı:) şimdi de yavaştan hamile pantolonuna geçiş yaptım çünkü karnıma bişey değdiği zaman kusucak gibi oluyorum :) hamile pantolonu karnımın üstüne kadar çıktığı için rahat ediyorum :)

Günaydın kızlar
dün bebişimi görmeye gittim. sata göre 9+3 ama bebiş 9+1 gözüküyor. doktor o kadar fark normal dedi. tedaviyle olmuştu zaten :) minik minik kıpırdamaya başlamıştı ahaa aynı babası dedim kıpır kıpır olacak :)

3 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için gel dedi. çok erken olmaz mı. ne ensesi vardır o minnakın daha :)
2li test icin ölçüyorlar canım 11 ve 13 hafta arası oluyormuş sadece daha sonra yapılmıyormuş. Sen doktorun dediği tarihte git

inşallah canım. ama hazırladım kendimi. dr. bulantı olamamışına negatif demedi. gördüğü tabloya dedi. bir önceki düşüğüm de son hafta hiç bulantım kalmamıştı ya da belirtiler. gittiğimde kalb durmuştu. Bu da öyle oldu , geçen haftalar yatamıyor uyuyamıyordum bulantıdan. geçen hafta sonu yoğun adet ağrısyla tüm belirtilerim kayboldu. 1 haftadan fazla karın ağrısı yaşadım. anormal bişeyle olduğunu anlamaştım. nitekim doktor da anormal buldu görüntüyü. hayırlısı olsun diyorum. En azından kalbinin attığını duymadım. hiç canlanmadığı için kayıp saymıyorum. sağlıksız olduğu için hücreler bölünemedi istenilen ölçüde. nasipse vardır kaderimde .Allah bağışlasın sana yavrunu. tek diyeceğim. ne olur stres yapmayın oluruna bırakın. tüm hamilelelr için söyklüyorum. ben 2 düşüğümde de hep kaybetme korkusuyla aşırı stres yaşadım. bu da etkiled diye düşünüyorum. inşallah tekrar olursa hamilelik bu defa destek alacağım, yoksa saplığım gidecek.
İnsanın içine doğuyor hiç istemesende biliyorsun olmayacak benim de bir bebeğimin kalbi durdu. gebelik müjdesini vermek istemedim hiç. bi keseyi göreyim bi kalp atışını duyayım derken içimde bir şey var yok olmayacak belirtiler kayboldu tamamen kalbi durmuş 2 hafta sonrasında kanama geldi az dr gittik aşırı kanama olursa gel dedi gönderdi ertesi gün tekrar gittim kalbi atmıyor Rabbim unutturuyor inan bana konu açılmasa hiç hatırlamıyorum Rabbim sanada en hayırlı şekilde unuttursun tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Çok büyük bi göbüş oluşmasını bekleme :) ilk pantolonun düğmesini açmakla başlıycaksın :) ve ben düğme açma işine 7. Haftada başladım çünkü tüm kotlarım dardı:) şimdi de yavaştan hamile pantolonuna geçiş yaptım çünkü karnıma bişey değdiği zaman kusucak gibi oluyorum :) hamile pantolonu karnımın üstüne kadar çıktığı için rahat ediyorum :)
Benim kiyafetler boldu zaten bi de kilo verdim ona bağladım açıkçası

Sabah ac karnina aliyorsun degil mi, ben cok zorlaniyorum ya. Sonrasinda hemen bisey yeme ihtiyaci hissediyorum mide bulantisindan dolayi. O bekledigim yarim saat gecmek bilmiyor
Evet sabah aç karnına iciyorum sabah evden çıkmadan alıyorum cok sukur 1.86 ya düştü

Bende hamile pantolonu aldim sanki obur turlu huzursuz oldum simdi iyiyim yoksa göbek filan cikmasi

benim karnım hep şiş çoğu zaman pantalonumun düğmesini açıyorm nefes alamıyorum yoksa :( benim diğer hamileliklerimde de çabuk çıkmıştı karnım yine öyle olacak galiba :(

kikoleyim kikoleyim @krizantem kızlar geçmiş olsun kabızlık zor bi durum.Ben çok bu durumda kalmamak için erik kurusu kayısı kurusu falan yiyorum yada hoşafını yapın bide bunları buldum
  1. Üç-Dört tane kuru kayısıyı geceden bir su bardağı suya koy, bütün gece bu suyun içinde beklet, sabah kalkınca kahvaltıdan yarım saat önce bu suyu içi kayısıları da ye. Hamilelikte kabızlığa kesin çözüm budur.
  2. Kabızlıktan kurtulmak için en etkili kesin çözüm cevizi kürü yapmaktır. Geceden 1 su bardağı suya 2-3 adet ceviz atın. Sabahleyin aç karnınıza bu suyu içip cevizleri yiyin. 1 hafta içinde kabızlıktan eser kalmayacaktır. Hergün buna devam edin Roka kabızlığa çok iyi geliyor ama ekmeksiz deneyin faydasını mutlaka göreceksiniz.Sabah kalktığında aç karına 2 bardak üst üste su iç, bir hafta buna devam et, kabızlığa çok iyi geliyor.
    1. Buğday nişastasını ayran gibi yap iç, hamilelikte kabızlığa çok etkili.
    2. Kuru kayısıyı komposta şeklinde yap iç çok iyi gelir ben sezeryanla doğum yaptım bunu hergün içtim ve kabız olmadım.
    3. Aç karna elma yiyin. Sıcak su için. Yeşillik, armut yiyin.
    4. Zeytinyağlı pirinçsiz pırasa ve ıspanak yemeği ye hemen çalıştırıyor bağırsakları, kabızlığı gideriyor.
    5. Hareketsiz kalma, günde 1 saat yürüyüş yapma ve mutlaka 10-12 bardak su iç
    6. Yarım bardak kuru erik veya kayısı üzerine bir bardak su ekleyip meyve yumuşayana kadar ısıttıktan sonra meyveyi kaşıkla ezip suyuyla birlikte saklayın. Bu karışımı sabah kalkar kalkmaz aç karnına yeyin.
    7. Muz, kabuksuz elma, havuç, patates kabızlığı arttırdığından bu dönemde daha seyrek tüketin.
    8. Şifa olur inşallah
teşekkür ederim arkadaşım dün gece 4 kayısı iki ceviz suya koydum sabah bi güzel hüplettim bakalım inşallah faydası olur bide iki gündür sabah akşam birer bardak kefir içiyorum

Back