- 17 Mart 2018
- 132
- 111
- 18
Oluyor ara ara bende de canım normal demişlerdiKızlar tekrar merhaba. Akıntı oluyor mu sizde de adet öncesi gibi. Normal bir şey mi bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor ara ara bende de canım normal demişlerdiKızlar tekrar merhaba. Akıntı oluyor mu sizde de adet öncesi gibi. Normal bir şey mi bilen var mı
Canım öyle deme kendini suçlama bir arkadaşım var derdi işte annesi ona hamile kaldığını öğrenince istememiş yüksekten atlamış neler neler yapmış ama düşmemişim diyor :))) nasip İnan bana.. arkadaşım mesela tüp bebek yaptırdı yılllarca uğraştılar en sonunda oldu sonra kendiliğinden bebeği 6 aylıkken hamile kaldı nasipten ötesi olmuyor.Amin hepimiz mutlu olalim inşallah. Ben de cok stres yaptım olacak mi olmayacak mı, hadi yine duserse...Bi de tüp olunca merak da cok oldu gerci hep dua ettiler sagolsunlar. Dalayim diye hep film dizi falan izledim netten. Tablet hep kucagimdaydi bi de onu taktım kafama acaba ondan mi gelisemedi falan filan yaa işte ne bilim. Nasipten oteye yol olmaz. Hakkimizda hayırlısı. Inşallah nasibimizde vardır hayirli saglikli evlatlar...
Ben günde 2 tane kuru erik yiyorum. Aç karnına bazenbence almalısın bana annem hedıye almıs acıkcası bende daha hamılelıkle ılgılı pek bısey almadım hamılelık pantolonu sımdı buyukte olsa acıkcası gıyıyorum bana cok rahat gelıyor
kabız lıık sorunun varsa nasıl basa cıkıyosun ben cıldırmak uzareyım bu konuda
Amin hepimiz mutlu olalim inşallah. Ben de cok stres yaptım olacak mi olmayacak mı, hadi yine duserse...Bi de tüp olunca merak da cok oldu gerci hep dua ettiler sagolsunlar. Dalayim diye hep film dizi falan izledim netten. Tablet hep kucagimdaydi bi de onu taktım kafama acaba ondan mi gelisemedi falan filan yaa işte ne bilim. Nasipten oteye yol olmaz. Hakkimizda hayırlısı. Inşallah nasibimizde vardır hayirli saglikli evlatlar...
Normali buymuş dediğiniz gibi. Siz bi ilaç kullanıyo musunuz?çok yıprandım ben de gerçekten.
en azından bi kaç saat bulantı olmasa da dinlensem diye bekliyorum hep
özellikle gözümü açtığım anda bulantının da başlaması çok fena yaptı beni
ama bugünümüze şükür
inşallah artmaz
Öyle doğru diyosun. Nasip kısmet.Canım öyle deme kendini suçlama bir arkadaşım var derdi işte annesi ona hamile kaldığını öğrenince istememiş yüksekten atlamış neler neler yapmış ama düşmemişim diyor :))) nasip İnan bana.. arkadaşım mesela tüp bebek yaptırdı yılllarca uğraştılar en sonunda oldu sonra kendiliğinden bebeği 6 aylıkken hamile kaldı nasipten ötesi olmuyor.
Çok haklısın. Tutunacaksa tutunuyor. Mesela catır çatır progesteron haplar igneler jeller falan kullanıyoruz , ama bunun dusugu onledigi konusunda bilimsel bir veri yok. Doktorlar psikolijik olarak iyi hissedelim diye veriyor. Kimisi maraton koşuyor tek bir kanaması olmuyor, kimisi sadece tuvalet için ayağa kalkıyor sürekli kanaması oluyor ve düşük yapıyor.Bu tür durumlarda kendini suçalamayan yoktur. Sonuçta insanız herşey yaşıyoruz, Ben pilates antrenörüyüm, HAmile olduğumdan beri sürekli hareketlerime dikkat ediyorum, ama birşekilde gösterirken ben de yapıyorum, 1- sayı da olsa. herşeye bağlıyorum işte bu dıurumu. AMa tutunacaksa tutunuyor. Hakkımızda hayırllısı canım inşallah...
Çok haklısın. Tutunacaksa tutunuyor. Mesela catır çatır progesteron haplar igneler jeller falan kullanıyoruz , ama bunun dusugu onledigi konusunda bilimsel bir veri yok. Doktorlar psikolijik olarak iyi hissedelim diye veriyor. Kimisi maraton koşuyor tek bir kanaması olmuyor, kimisi sadece tuvalet için ayağa kalkıyor sürekli kanaması oluyor ve düşük yapıyor.
Canım merak ettimde bende 6 haftalık hamileyim ama hiç bulantı kusma yok sadece 5 haftalıkken bir kere tek oldu baş dönmesi mide bulantısı ama daha da olmadıçok yıprandım ben de gerçekten.
en azından bi kaç saat bulantı olmasa da dinlensem diye bekliyorum hep
özellikle gözümü açtığım anda bulantının da başlaması çok fena yaptı beni
ama bugünümüze şükür
inşallah artmaz
Inan hic bilgim yokAynen öyle. biraz da akışına bırakmak lazım, bu defa öyle yapacaktım. dedim ki 8 haftadan önce gitmeyeceğim. insan büyük konuşmamalı adet gecikmemin 4. günütest yaptım. poziitif çıktı. ertesi günü hafif kanama oldu. eyvah dış gebelik mi diye hemen doktora gittim. daha değerim 200 ken. tabi bmyle olunca 2 gün sonra gel 3 gün sonra gel haftaya gel, beyin hep bunlarla meşgul oldu. progestanı da keşke kullanmasaydım. zira sanırım bu olmayacak gebeliğin sonlanmasını geciktirdi. çünkü 1 haftadır ağrım var, kanama yok. Birde radyoloji dediği renkli ultrason mu oluyor? fiyaları yüksekmiş. özel hastanelerde fiyat nedirki acaba, bilgin var mı?
5. Haftanın sonunda sabahları midemde hafif bulantı oluyorduCanım merak ettimde bende 6 haftalık hamileyim ama hiç bulantı kusma yok sadece 5 haftalıkken bir kere tek oldu baş dönmesi mide bulantısı ama daha da olmadı
Normali buymuş dediğiniz gibi. Siz bi ilaç kullanıyo musunuz?
Inşallah canım5. Haftanın sonunda sabahları midemde hafif bulantı oluyordu
6 dan sonra arttı
Şimdi 7. Haftanın içindeyim iyice kötü oldu
Umarım Sende olmaz.
Haklısın canım biraz boğazımı tutmam lazım yarın randevum var bakalım nasıl bebişim.Benimde hiç bişey yapasım yok valla bugün zorla evi temizledimİnşallah çarşamba güzel haberlerle gel canım. Ben de çok yoruluyorum. Sürekli uyusam. Bundan sonra yeme canım. Çok bakteri oluyormuş
İçebilirsin canım bi farkı yok.Toz zencefil içebiliyor muyuz canım?
Anladım tekrardan geçmiş olsun.Hayır doktor eğer dayanamayacak gibi olup çok kusma olursa haber ver serum ve ilaç tedavisi yaparız dedi
Ben genelde günde 2 kere kusma olunca henüz doktora söylemedim
Merhaba canim ben de mayis annesi olacaktım 11 hafta 6 günlükken kaybettim. Ben kadim doğum konusunda özelden yanayim maddi imkaniniz var ise.selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,
ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim
Ben normalde faciayımdır 5 gün wc ye çıkmadığımı bilirim işte kayısı form çay artık bunlarda fayda etmiyo bekuniks hapla ancaydı şimdi onuda kullanamıyorum malum doktorda probiyotik verdi henüz başlamadım ama inşallah işe yararbence almalısın bana annem hedıye almıs acıkcası bende daha hamılelıkle ılgılı pek bısey almadım hamılelık pantolonu sımdı buyukte olsa acıkcası gıyıyorum bana cok rahat gelıyor
kabız lıık sorunun varsa nasıl basa cıkıyosun ben cıldırmak uzareyım bu konuda
Evet bebeğin gelişimi için günde 1muz tavsiye ediliyocanim 1 muz ye hergun bebegi cok guzel buyutuyor bende 2 gundur yiyemiyorum bulanti kusmadan dolayi dma yemege calisiyorum
Benim diğer iki gebeliğim de öyleydi bunda daha başlamadı bakalım nolcakbir perisan ana da burda 3 kilo verdim kusmaktan bugun kontrol vardi kalp atislarini duydum. Haftasina gore fazla dedi 170 atiodu. Bu kotu bir sey mi dedim dusuk olmasindansa yuksek olmasini tercih ederiz ama iyi bir sey de diyemeyiz dedi. 2 tane serum takti cok su kaybetmissin dedi. Kotu oldukca gel serum takalim dedi ilk gebeligimde boyleydi. Benim cilemde bu sanirim.
2. Gebeliğimde suyun kokusunu alıyodum eşim marka marka su getiriyordu ama ben hepsini kokuyo diye içemiyodum düşünKızlar herkes nasıl çok giremiyorum buralara oysa ılk gebelıgımde cıkmazdık gece yarılarına kadar. Sımdı bebıslı olup bide bulantılar vs olunca ınsanın aklına gelmıyo. Ben cumartesi muayenedeydım bebeği gördük keseyi görmüştük önceki muayenemde kalp atısı ıcın hafta ıcı gel dedı gıtmedım henuz. Kendimi ıyı hıssedemıyorum ki nasıl gidiyim :/ kalkck halim yok hep yat yat zorunlu kalkmalarım harıc sureklı yatma ve uyusuk bı haldeyım akşam esımı dort gozle bekler oldum . Sağolsun herşeyi hallediyor... saçımın sampuan kokusundan midem kalkıyo dusunun artık. Sürekli topluyorum almayım dıye banyo gıremıyorum ya kokudan napcam bılmıyorum hıc.
Bende 6. Haftanın içindeyim canım benimde henüz başlamadı bir haftamız daha var galibaCanım merak ettimde bende 6 haftalık hamileyim ama hiç bulantı kusma yok sadece 5 haftalıkken bir kere tek oldu baş dönmesi mide bulantısı ama daha da olmadı
Cok sagol canim benimde arada oluyor da merak ettim.icim rahatladiOluyor ara ara bende de canım normal demişlerdi
Bende 6. Haftanın içindeyim canım benimde henüz başlamadı bir haftamız daha var galiba