• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar selam herkese
Önceki gebeliğimde 10+3 de kalbi durdu kürtaj oldu
Şimdi de iki ay sonra tekrar hamile kaldım
Dün kahverengi leke başladı bugün de devam ediyo
Dünden önce kasık agrılarım vardı şimdi yok
Öyle moralim bozuk ki
Görücem diye tuvalete gitmek dahi istemiyorum
Napmalıyım sizce
Dün gittik küçük olsugu için kese görünmedi bi kaç güne görünür dedi ama bilmiyorum
İlk gebeliğinde kahverengi leke görüp de atlatan arkadaşlarım varsa bana moral olacak :/

Merhaba canım,
Benim ilk hamileliğim.. Eşimin dedesi ve benim dedemi peş peşe aniden kaybettik. Sonrasında hiç aklımda hamilelik düşüncesi yoktu..
Dedemin 40'ında kahverengi-pembe lekeler geldi ve acayip kasıklarım ağrıyordu.. Ha geldi ha gelecek derken tam 13 gün bu şekilde lekelendim.. Bir arkadaşım test yapsana tam adet olmamışsın dediğinde farkettim ki 6 haftalık hamileymişim..
Sonrasında tamamen durdu lekelenme ama dediğim gibi 13 gün sürdü.. Demem o ki moralini yüksek tut, inşallah bebişinde sana tutunmuş olsun,
Sevgiler:KK8:

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür. Minigim şuan 6 hafta 3 günlük. Tahmini dogum tarihî de 25 kasim gibi görünüyor. Benim de çok fazla mide bulantım ve istahsizligim var.ve bir de belim çok fazla ağrıyor. Benim durumda olan var mi aranızda

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür. Minigim şuan 6 hafta 3 günlük. Tahmini dogum tarihî de 25 kasim gibi görünüyor. Benim de çok fazla mide bulantım ve istahsizligim var.ve bir de belim çok fazla ağrıyor. Benim durumda olan var mi aranızda
Tüp kardeşligi hoşgeldin..hayırlı olsun gebeliğin saglicakla doğsun insallah

Daha önce de yazmıştım okuyanlar hatırlar.
benim düşüklerden sonra oğluma hamileliğimi öğrenmemle aşırı kanama ile hastaneye kaldırılmam bir oldu aylarca ne kahverengi leke falan bildiğin akan kan ile ayları geçirdim. şimdi oğluş kocaman oldu okula gidiyor kardeş heyecanıyla zıplıyor..inşallah rabbim sana da sağlıklı doğum nasip etsin. sormak istediğin olursa yaz mutlaka.
tavsiye istersen
olabildiğince yat dinlen özellikle sol tarafına dönüp yat bol su iç ve en önemlisi STRES YAPMA herşey olacağına varır
Sol tarafa yatmanın ne özelliği var canım merak ettim o_O

merhaba kızlarr, nasılsınız nasıl gidiyor gebişlikk :KK3:
benim midem bulanıyor ama öyle aşırı değil, ve sanki boğazımda sürekli bişey dolanıp bulanıyomuş gibi, acı su duruyomuş gibi oluyo. midem yanıyo sanırım :KK12: birde eşimle kavgalıyız pazar gününden beridir ağlamaktan yüzüm gözüm şişti işe bile ruh gibi geliyorum :63: cumarteside eğer böyle devam ederse mercimeğin kalbini nasip olursa tek duymaya gidicem :skandal:

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah..

benim midem bulanıyor ama öyle aşırı değil, ve sanki boğazımda sürekli bişey dolanıp bulanıyomuş gibi, acı su duruyomuş gibi oluyo. midem yanıyo sanırım :KK12: birde eşimle kavgalıyız pazar gününden beridir ağlamaktan yüzüm gözüm şişti işe bile ruh gibi geliyorum :63: cumarteside eğer böyle devam ederse mercimeğin kalbini nasip olursa tek duymaya gidicem :skandal:
Bende aynı durumdayım kusma vs yok ama bi bulantı var ama şükür dayanılmicak gibi değil en azından :) bu aralar bizde biraz gergin olabiliyoruz olayları farklıda anlıyoruz kendinide bebeğide strese sokma canım

Bende aynı durumdayım kusma vs yok ama bi bulantı var ama şükür dayanılmicak gibi değil en azından :) bu aralar bizde biraz gergin olabiliyoruz olayları farklıda anlıyoruz kendinide bebeğide strese sokma canım
Ayy seninle bebişimiz aynı zamanlarda gelecek sanırımm, ikimizin tepkileride aynı :KK19:kalp atışlarını duyabildinmi sen pekii
evet gergin ve sinirliyim, ama umursamıyorum bugünden sonra hepsinin zararı bana :kızgın: Allahtan evde değilim kurup kurup ağlardım sanırım :KK12:

Ayy seninle bebişimiz aynı zamanlarda gelecek sanırımm, ikimizin tepkileride aynı :KK19:kalp atışlarını duyabildinmi sen pekii
evet gergin ve sinirliyim, ama umursamıyorum bugünden sonra hepsinin zararı bana :kızgın: Allahtan evde değilim kurup kurup ağlardım sanırım :KK12:
Evet benimde 24 kasım gözüküyor :) cumartesi gittiğimizde minik minik duyduk ama erken dedi doktor, bu cumartesi net duyarız dedi gidicem birdaha sen gittin mi ? Aynen öyle takma kafana düzelir elbette

Evet benimde 24 kasım gözüküyor :) cumartesi gittiğimizde minik minik duyduk ama erken dedi doktor, bu cumartesi net duyarız dedi gidicem birdaha sen gittin mi ? Aynen öyle takma kafana düzelir elbette
cumartesi günü gidicem bende 2 de randevum var inşallah duyarız ikimizde :KK73:sen nerede oturuyorsun özele mi gidiyosun

Merhaba canım,
Benim ilk hamileliğim.. Eşimin dedesi ve benim dedemi peş peşe aniden kaybettik. Sonrasında hiç aklımda hamilelik düşüncesi yoktu..
Dedemin 40'ında kahverengi-pembe lekeler geldi ve acayip kasıklarım ağrıyordu.. Ha geldi ha gelecek derken tam 13 gün bu şekilde lekelendim.. Bir arkadaşım test yapsana tam adet olmamışsın dediğinde farkettim ki 6 haftalık hamileymişim..
Sonrasında tamamen durdu lekelenme ama dediğim gibi 13 gün sürdü.. Demem o ki moralini yüksek tut, inşallah bebişinde sana tutunmuş olsun,
Sevgiler:KK8:
Canm merhaba brnimde senn gibi kahverengi leke sonradda pembe iki damla peçeteye kan geldi snra kan verdim 2 cktı ve cnm adetime daha 8 gün vardı şimdi 6 gün kaldı bende beklyrm sence varmıdır?

Arkadaslar bende tup bebekle ikizlere hamileyim ve cuma gunu hafif kanamayla acile gittim ve keseleri gorduk cok sukur 5.5 haftalikti ama kalp atisi henuz yoktu peki 6.5 haftalik oluyor bu cuma gitsem karindan duyulurmu yoksa birazdaha beklesemmi

cumartesi günü gidicem bende 2 de randevum var inşallah duyarız ikimizde :KK73:sen nerede oturuyorsun özele mi gidiyosun
inşallah canm :) izmirdeyim ben sen aydındasın sanırım, evet özele gidiyorum çalışınca devlet zor oluyor birde özel sigortamda var değerlendiriyorum

Canım bu dönemde hassas olmak normal ama kırmayın birbirinizi. Hafta sonuna kadar barışorsınız inşallah. Beraber gidin beraber sevinin. Kadınlar becerir böyle şeyleri. Ne oldu bilmiyorum ama bu kadar güzel zamanları tek yaşama. Oda merhamet gösterir her şey süper olur

Back