Canım sağolasın. İnşallah senden güzel haberler alırız. Seninle konuşmamızı bulamadım, sana yazacaktım. cumaydı evet ama dr. senin kafan çok karışık salı gel bakalım demişti. o nedenle bugun gittim. yolk sac bende de var. ama hiçbir hamilelik belirtim yok ne bulantı ne bişey. ama bugün bu durum biim için çok negatif dedi. kafam hala çok karışık. dediğin gibi bir umut işte.internetten çok araştırıyorum yolk sac varsa bebek yüzde 99 olur yazıyo, kimisi 8 haftalıkken gördük diyor. ben daha 6 artı 5. doktora bunları anlaattım, hani görenler varmış daha ileriki zamanlarda diye. ben seni bir bütün olarak değerlendiriyorum dedi. hamileliğin başından beri takip etmesem, bana bu hafta gelseydin 1 hafta daha beklerdim dedi. hatta bugun bile sana kürtaj demeliydim, ama riske atıp cumaya tekrar bakmak istedim dedi radyolojiye de göndereceğim dedi. ( risk neyse onu da anlamadım.(beni riske attığını mı söyelemek istedi acaba) çok stresliydim ondan mı büyümedi diyorum. suçlayıp duruyorum kendimi canım. neysekaderde yokmuş. dualarım seninle inşallah sen mutlu olursun.