• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım osteocare e başladın mı?
Evet canim aldim basladim.cok ama cok tesekkur ederim.gercekten büyük iyilik yaptin bana.degilse gebermek uzereydim.

Birde ben ilac icme özürlü olduğum icin ilaci yutamadim cok büyük geldi.3 e bölup atıyorum

Cok sagol.canim dedigin gibi hep bir korku icinde yaşıyoruz. Bugun normale dondu :)

Bir cok modele baktim fiyat ozellik.konusunda en iyisi neko gibi duruo yoksa en cok lillebaby begendim ama 1100 tl gibi bir fiyati var.

Istabulda olsan gastrocu fugen hoca var. Aslinda diger sehirlendende geleni cok ama randevu zor aliniyor die biliorim..bi donem yeni hasta almiyordu. Benim sahsi gorusum bu bebek her ay kilo alio boyi uzuyo ayiana uygun gelisimler gosteriyor mutlu huzurlu bi bebek. Minyon bi yapida olacak muhtemelen. Ve minyon olacaksa dogum kilosu cokda etkili degil cunku ben 4300 gr dogmusum 1 yasinda 13 kilo olmam gerekir bu donemin hesaplarina gore ancak ben 7 yasindayken ancak 15 kilo idim. Cocukda yiprandi muhtemelen doktor doktor gezmekten.

vallahi haklısın ya
yıprattım bebeğimi de testlerle falan
bilmiyorum artık bıktım gerçekten. yeni mama aldık bugün aptamil- sma- bebelac hiçbirini yemedi
kaşıkla falan ağzına döküyorum şöyle bi 5,5 kilo oluverse de herkes rahatlasa keşke..

Hanımlar bu arada sağlık ocağından bize 4.ay aşılarım yaptırmaya gittiğimizde vegaferon Demir ilacı da vermişlerdi kızıma bunu 2 3 gün verdim ama sonrasında her emdiğini kusmaya başladı kızım. Sonra kestim ben de vermedim ve aylık kontrole gittiğimizde doktora danıştım o da paraben içermeyen diş ve diş erlerine de zarar vermeyen emilimi kolay diye sidefer damla verdi. Kullanan var mı acaba ? Umarım bunda da benzer sıkıntıları yaşayamayız

bize de verdi bi de kusturur diyo
bebeğim zaten kusuyor diye doktor doktor geziyoruz
2 hafta önce kan değerlerinde demir normal çıktı vermicem ben
bi de ayrıca bu kusturursa uğraşamam

kizlar bebekleriniz icin hangi oyuncaklari aldiniz oyun halisi disinda? en cok sevdikleri oyuncaklar hangileri? bebegimin hem rahatca tutabilecegi, hem de damaklarini kasiyabilecegi oyuncaklar istiyorum da siz neler kullaniyorsunuz?

ekliyorum aşağıya
hepsinden çok memnunum :)

Kızlar mrb. Burda kedileri olan arkadaşlar vardı. Bebekle nasıl oluyor, nasıl başediyorsunuz, temizliği nasıl sağlıyorsunuz, bakımına nasıl yetişiyorsunuz öğrenmek istiyorum. Benim 2 kedim var tam kontrolü sağlayamıyorum zor durumdayım.

sorma çok dertliyim
kedim uzun tüylü siyah
yatak odasına almıyorum
dyson marka elektrik süpürgesi almıştık tüy toplama başlığı çok iyi
bir de kurutma makinesi aldım
kıyafetlerden çıkan kedi tüyüne inanamazsın
bebeğin kıyafetkerinden bile çıkıyor

541A0DFD-F2FF-413C-A90E-D1C30FF9C00B.jpeg 5DD742DA-4B05-4B05-8D41-648021EDDFE6.jpeg F175E5E1-00C9-4E73-930E-D5F4B1A5F991.jpeg E7DC401A-B796-4185-9B52-F4E6C5A0F1EC.jpeg 7756AE0A-EFB9-40E0-AF7E-282EBE609B23.jpeg 88050AE7-D72D-4820-AF95-0CEF7243D056.jpeg 23CF516D-0F2E-49DC-B89B-227FD86522A6.jpeg DAE00126-EB9A-46AE-9CE8-E591E581AFA1.jpeg

Ah kilo ah. Ben de 71 olmuşum. Doğum sonrası 63tüm halbuki.
A Aypastam ahh o kilolar. Doğum sonrası verdigimi aldım. Sürekli acım. Daha da kilo almayayım diye ac yatiyorum geceleri. Insallah sutum kesilmez. Yürüyüş falan da yapıyorum ama olmuyor. Kıyafetlerim çoğu olmuyor, eşim sana bikac parca biseyler alalım diyor ama bu kiloyla alışveriş yapmak istemiyorum bu yasima kadar 40 bedeni bile görmeyen 55 kg geçmeyen ben ben bu halimi hiç sevmiyorum. 70 e ramak kaldi. Kendimi hiç beğenmiyorum. Zaten bakamıyorum da kendime. Burnuma süt yada kakali bez kokusu geliyor ara ara. Kollarim da kalinlasti. Ayak numaram buyumus. Kuaföre gitmeyeli yıl oldu. Regl de olmadım hala. Belki olunca azalır. Tmm saglik olsun, tmm yeter ki evlatlarımız iyi olsun , tmm çok sukur ama buna dur demem lazım böyle gitmez gerçeğini de gözardı edemiyorum

Kızlar oglusum yarın sünnet oluyor. Cok heyecanliyim ve korkuyorum da. Yanında girmek istiyorum ben de. Var mı giren?
Emira SY Emira SY senin tavsiyelerini kaydetmiştim canim. Sen girdin mi yanında bebeğinin? Ve lokal miydi genel anestezi mi? Doktor bize g4nel tavsiye etti ama ben lokal ist3dim

Geçmiş olsun canım emeklemeden yaptırdığın çok iyi olmuş. Şuan böyle hissetmen çok normal ama çok kısa sürede iyileştiğini görünce iyi ki yaptırdım diyeceksin.
Ben iki oğlumda da yanında girmiştim ikisi de lokal anesteziydi. Bebiş ağlarsa da korkma canı yandığı için değil ışıktan veya kıpırdamasın diye bacağına bastıklarından dolayı korkup ağlayabilir. Emzik kullanıyorsa emzik al yanına ağlarsa verirsin.

Zaten diğer önerilerimi kaydetmişsin onları yazmayayım 😘 hadi ikinize de şimdiden çok geçmiş olsun. Sünnet üzere bir hayat yaşasın inşallah minik paşa 😊

Osteocare Brn de katın ağrısı yaptı kizlar. Doktor un ac tok farketmez demişti siz nasıl aliyorsunuz
Canım öncelikle hayırlı olsun, oğlun sünnet oluyormuş :KK36:

Ben tok içiyorum genelde kahvaltıdan sonra. Devamlı kramplar giriyordu, güçsüzlük hissediyordum, hepsi geçti elhamdulillah. Tok içmeyi denedin mi canım?

Ben tok içiyorum genelde kahvaltıdan sonra. Devamlı kramplar giriyordu, güçsüzlük hissediyordum, hepsi geçti elhamdulillah. Tok içmeyi denedin mi canım?
Çok teşekkür ederiz teyzesi.
Evet öyle de aldım canim. Midem agridi hep.
Ilaç içmeyi zaten sevmiyordum ama dizlerim belim bilenlerin yani bütün kemiklerim ağrıyınca yazdi doktorum. Ilac da kocaman mübarek. Boyle olunca duzenli kulanmadim acikcasi. Buyuk ve sevmiyoracaba psikolojik mi ki?

Çok sağol teyzesi. Doktor farketmez dey8nce aklimq geldiği herhangi bir zaman diliminde aldim. Midem Agriyinca da duzenli kullanmadim acikcasi. Ilaç içmeyi oldum olası hiç sevmem, mübarek ilaç da kocaman. Acaba psikolojik mi ki?
Bugün kahvaltı sonrası deneyeyim bari canim

Geçmiş olsun canım emeklemeden yaptırdığın çok iyi olmuş. Şuan böyle hissetmen çok normal ama çok kısa sürede iyileştiğini görünce iyi ki yaptırdım diyeceksin.
Ben iki oğlumda da yanında girmiştim ikisi de lokal anesteziydi. Bebiş ağlarsa da korkma canı yandığı için değil ışıktan veya kıpırdamasın diye bacağına bastıklarından dolayı korkup ağlayabilir. Emzik kullanıyorsa emzik al yanına ağlarsa verirsin.

Zaten diğer önerilerimi kaydetmişsin onları yazmayayım 😘 hadi ikinize de şimdiden çok geçmiş olsun. Sünnet üzere bir hayat yaşasın inşallah minik paşa 😊
Amin canim çok sağol teyzesi. Bu kadar kesicem diye gösterdi doktor baktım yarisı gidecek 🤦‍♀️🤔😨
Ayy çok heyecanliyim sanki benimkini kesecekler.🤣😜
Doktorun benim de gireceğinden haberi yok henüz bugun arayıp soylicem.
Baticon ve kağıt bardak dışında birşey istemedi doktor. Gerekli ekstra birşey var mı? Bakımı nasıl yaptınız canim? 1 buyuk beden bez zalayim mi, yoksa bol bağlamak yetiyor mu?
Çok sordum dimi? Hakkını helal et.🤗

Amin canim çok sağol teyzesi. Bu kadar kesicem diye gösterdi doktor baktım yarisı gidecek 🤦‍♀️🤔😨
Ayy çok heyecanliyim sanki benimkini kesecekler.🤣😜
Doktorun benim de gireceğinden haberi yok henüz bugun arayıp soylicem.
Baticon ve kağıt bardak dışında birşey istemedi doktor. Gerekli ekstra birşey var mı? Bakımı nasıl yaptınız canim? 1 buyuk beden bez zalayim mi, yoksa bol bağlamak yetiyor mu?
Çok sordum dimi? Hakkını helal et.🤗
Yok estağfurullah canım yardım edebilirsem mutlu olurum 😊 kağıt bardak koyacaksan 1 büyük boy bez daha rahat kullanırsın canım. Biz batikon değil de anestol ve antibiyotik krem sürmüştük. Bir kaç gün banyo yaptıramayacaksın o yüzden yıkayıp götür

Yok estağfurullah canım yardım edebilirsem mutlu olurum 😊 kağıt bardak koyacaksan 1 büyük boy bez daha rahat kullanırsın canım. Biz batikon değil de anestol ve antibiyotik krem sürmüştük. Bir kaç gün banyo yaptıramayacaksın o yüzden yıkayıp götür
Tmm canim çok sağol. Insallah kolayca atlatırız biz de allah in izniyle

Kızlar oglusum yarın sünnet oluyor. Cok heyecanliyim ve korkuyorum da. Yanında girmek istiyorum ben de. Var mı giren?
Emira SY Emira SY senin tavsiyelerini kaydetmiştim canim. Sen girdin mi yanında bebeğinin? Ve lokal miydi genel anestezi mi? Doktor bize g4nel tavsiye etti ama ben lokal ist3dim
Ben de yanındangirdim oğlumun canım. Çok iyi yapmışsınız erkenden yaptırarak çok çabuk iyileşiyolar maşallah. Bende Emira SY Emira SY nın tavsiyesi üzerine onun gittiği doktora gittim. Lokal oldu bizimkide ağlamadıda maşallah 🧿
Ben karton bardağı ufaltıp yara bandıyla yapıştırıp koymuştum orasına canım büyük beden bezde kullanmadk o yüzden. Büyük olunca hep kaydı ben çözümü öyle bulmuştum :)

kızlar merhaba. Daha önce bu sayfaya yazmamıştım hiç. Aralık annelerindeyim. Ama 24 aralık beklerken 16 kasımda erken doğum yaptım. Cumartesi günü 4 aylık oldu kızım:) size bir şey sormak istiyorum cuma günü kontrolde kendi doktorumuz aile hekimliğinden bu ay demir ilacı vereceklerini ama demir ilacı kullanmayacağımızı söyledi. Size doktorunuz ne diyor bu konuda? Doktorumuza da güveniyorum ama kullandırtmayınca acaba kullanmak mı gerekirdi diye de düşünmeden edemedim.

kızlar merhaba. Daha önce bu sayfaya yazmamıştım hiç. Aralık annelerindeyim. Ama 24 aralık beklerken 16 kasımda erken doğum yaptım. Cumartesi günü 4 aylık oldu kızım:) size bir şey sormak istiyorum cuma günü kontrolde kendi doktorumuz aile hekimliğinden bu ay demir ilacı vereceklerini ama demir ilacı kullanmayacağımızı söyledi. Size doktorunuz ne diyor bu konuda? Doktorumuza da güveniyorum ama kullandırtmayınca acaba kullanmak mı gerekirdi diye de düşünmeden edemedim.
Bazi doktorlar önce kan testi yapıp sonra kullanılması taraftarı, bazıları hemem kullanın diyor değişiyor yani.bir de sağlık ocağında verdiği ilaçta sanırım paraben vardı, o yüzden eczaneden başka bir ilaç aldırıyor çoğu Dr. Benim doktorum şu an kullanma 5.ay kontrolüne geldiğinde beraber konuşalım bu konuda dedi.

Back