• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende olmadim daha canim hic bir belirtim dr yok bu psikoloji cok kotu 🙈

Unibaby kullanıyorum memnunum canim

O korku bende de var lohusalik psikolojisi midir nedir ya hamile kalirsam diye korkuyorum

Bende yeni kullanmaya başladım canim babalinbaby suan icin memnunum oglum da sevdi yanı sorun yasamadik☺
benim de oğlumun alt disleri sertlesmis gibi duruyor ama henuz gelen birsey yok 4 ay 3 günlük
Tesaduf onunla konustum bende cok memnunlar dedi bayada ilgilendiler alicM herhalde

Hanımlar bu arada sağlık ocağından bize 4.ay aşılarım yaptırmaya gittiğimizde vegaferon Demir ilacı da vermişlerdi kızıma bunu 2 3 gün verdim ama sonrasında her emdiğini kusmaya başladı kızım. Sonra kestim ben de vermedim ve aylık kontrole gittiğimizde doktora danıştım o da paraben içermeyen diş ve diş erlerine de zarar vermeyen emilimi kolay diye sidefer damla verdi. Kullanan var mı acaba ? Umarım bunda da benzer sıkıntıları yaşayamayız

Çok hastayım kızlar boğaz enfeksiyonu felaket kuzulara geçmesin diye dua ediyorum antibiyotik agumintin yazmıştı eczacı bize sormadan klavon bid vermiş emzirirken kullanmak da istemiyorum ama ateşler içinde halsiz bir şekilde yatıyorum

Günaydın herkese. Dr kontrolüne gittik. Bu ay 500g almış. 6600g olmuş,boyumuz 63 cm olmuş. Aşılarımızı da olduk. Demir ilacını da başlayalım 9.ayda tahlil yapıp devam edip etmeyeceğimize karar vericez dedi.

Canım merhaba.doktorunuz hangi demir ilacını verdi acaba? Sağlık ocağı vegaferon verdi. Kullanıp kullanmamakta kararsizim

Canım merhaba.doktorunuz hangi demir ilacını verdi acaba? Sağlık ocağı vegaferon verdi. Kullanıp kullanmamakta kararsizim
Sağlık ocağının verdiğini kullanmayın derim içinde paraben var.bestiron kullanıyorum.paraben şeker ve alkol yok.şişesinde organik yazıyor portakalla tatlandırılmış.ayrıca diğer Demir ilaçları gibi dişlerde leke yapmadığını söyledi doktorumuz.

Kizlar dogumdan sonra bas donmesi yasayanlar var mi? Ozellikle sanki aksamlari oluyor dusup bayilacakmisim gibi hissediyorum. Demir ve kan degerlerim iyi. Sizce psikolojik midir

Kizlar dogumdan sonra bas donmesi yasayanlar var mi? Ozellikle sanki aksamlari oluyor dusup bayilacakmisim gibi hissediyorum. Demir ve kan degerlerim iyi. Sizce psikolojik midir
canım emziriyorsan boynun sürekli eğik olur ya kaslar sertleşiyor ve beyine kan akımı yavaşlıyor. bende bu yüzden oluyor baş dönmesi benim vertigom bu şekilde açıklandı. masaja gittiğimde geçmişti, kan dolaşımı normala dönmüştü

Boğaz enfeksiyonu için öneriniz var mı doğal yollardan nasıl atlatırım ilaçsız
Canım geçen bende oldum çok fena ateşim 41 e cikti grip boğaz ağrısı burda bir arkadaşımız sambucol efervesan vitamin önermişti çok işe yaradı ama dr. Gittim agumentin verdi kullandım gönül rahatlığıyla kullan dedi dr. Maske taktım sürekli atlattık çok sukur sende atlatırsın insallah cabucak

Canım geçen bende oldum çok fena ateşim 41 e cikti grip boğaz ağrısı burda bir arkadaşımız sambucol efervesan vitamin önermişti çok işe yaradı ama dr. Gittim agumentin verdi kullandım gönül rahatlığıyla kullan dedi dr. Maske taktım sürekli atlattık çok sukur sende atlatırsın insallah cabucak
Bende öyleyim çok kötüyüm ateş halsizlik bana da agumentin verdi ama eczacı eş değer başka antibiyotik vermiş bize sormadan hem de şimdi onu kullanmalı mıyım emin olamadım

Canım nabzına baktır nabız çok atınca da olur

Haklisin bir ona bakayim..

canım emziriyorsan boynun sürekli eğik olur ya kaslar sertleşiyor ve beyine kan akımı yavaşlıyor. bende bu yüzden oluyor baş dönmesi benim vertigom bu şekilde açıklandı. masaja gittiğimde geçmişti, kan dolaşımı normala dönmüştü

Hakikaten bak bu hic aklima gelmemisti, emziriyorum su an bile farkettim boynum egik. Bende bir masaja gitsem iyi olacak :)

Haklisin bir ona bakayim..

Hakikaten bak bu hic aklima gelmemisti, emziriyorum su an bile farkettim boynum egik. Bende bir masaja gitsem iyi olacak :)
benim okul döneminde başlamıştı vertigom. o zaman da doktor ders çalışırken sürekli başın eğik oluyor kasıyorsun kendini demişti. testler yapıldı sağ kulağımda vertigom var. masajla bir süre geçmişti ama ilaç tedavisi ile devam etmiştim. yani dikkatli olmamız gerekiyor canım heleki bebeklerimiz kucağımızda iken Allah korusu dengemizi sağlayamayız. akşamları eşlerimizden rica edelim bir iki masaj yapsınlar. ama özel masaja gitmeni tavsiye ederim öyle bi rahatlıyorsun ki =)

İyi akşamlar canım. Ferrum yazmış ama almadım eve gelip araştırdım paraben varmış o yüzden almayacağım. Başka markaları araştırdım. Mühendisinoğluna baktım ordaki içerikler de ya toz şeklinde ya da bitkisel olanlar da alerji riski olduğu için 1 yaş altına uygun degil. Kararsız kaldım ben de. Sideferi araştırdım ferruma göre daha masum gibi. Doktorumla konuşup ondan alırım belki.

kizlar bebekleriniz icin hangi oyuncaklari aldiniz oyun halisi disinda? en cok sevdikleri oyuncaklar hangileri? bebegimin hem rahatca tutabilecegi, hem de damaklarini kasiyabilecegi oyuncaklar istiyorum da siz neler kullaniyorsunuz?

Back