• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kese kac mm canım kese 25 mm se bebek gozukmezse tamam doktor haklı canım kese kac mlm dedı sana
GS: 1.05 yazıyor geçen cuma ultrason kâğıdında. yolk sac da göründü. ama bugun net konuştu. yine de cuma tekrsr bakacağım dedi. a

Evet canım doktor özellikle uyardı acık renkli.olanları alma diye hatta kendi kuruttuğun varsa onu kullan dedi
çünkü açık renkli olanlar belli bi işlemden geçerek kurutulmuş olanlar oluyo canım. normalde sağlıklı olarakta tüketmemiz gereken saf güneş ışığında olanı yani ne kadar koyu ise rengi o sağlıklı olanı

bende aynısını yapıcam zaten dusuk tehlıkem var ıkındım bıraz hemen kahve rengı leke kırmızıya donmus az catlıcamda orta yerımden aksam hemen kaysı alım valla su da ıctım corbada ama yok fayda yok sınırımden aglıcam valla
Ben aksamlari biraz kayisi suda bekletip ymusayinca yiyorum suyunu da iciyorum etkili oluyor. Bol su icmeyi soylemeye gerek yok tabii. Kabizlik icin etkili bir yontem de soyle. Bir veya iki dis sarimsagi bicakla ufak parcalara boluyorum. Bol su ile iciyorum. Ama bunun kokusu oluyor malum:)) ayrica nezle grip baslangicinda sarimsak iyi geliyor

Kabızlık sorunu bende de var. Doktor her gün tuvalete çıkmayı alışkanlık haline getirmeliyiz yoksa doğumun sıkıntılı olur dedi. Fitil ve duphalac şurup verdi. Lifli şeyler ye dedi. Daha düzene girmedi ama size de fikir olsun diye yazıyorum.

Muhabbetiniz bol olsun kızlar. Dün bir dünyanın kanını vermiştim. Sonuçları aldım. Kansızlık çıktı ilaca başladım. B12 çok düşük çıktı ona da hafta bir iğne:KK12:

Selam canlar biz bugün ilk muayenemizi olduk. Son adet tarihim karışık olduğu için hesabımdan 10 gün kadar küçük cikti. Kabaca 5 haftalikmis mercimeğim :) kalp atışı için 20 gün sonra çağırdı kanama olmadıkça gelmene gerek yok dedi. Çok şükür gayet düzgün bir gebelik kesesi ve bebek yumurtası görünüyor dedi. Bizde haberler bu şekilde :) böyle devam ederse Aralık annelerine geçiş yapabilirim :D

Selam canlar biz bugün ilk muayenemizi olduk. Son adet tarihim karışık olduğu için hesabımdan 10 gün kadar küçük cikti. Kabaca 5 haftalikmis mercimeğim :) kalp atışı için 20 gün sonra çağırdı kanama olmadıkça gelmene gerek yok dedi. Çok şükür gayet düzgün bir gebelik kesesi ve bebek yumurtası görünüyor dedi. Bizde haberler bu şekilde :) böyle devam ederse Aralık annelerine geçiş yapabilirim :KK70:
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim:))

bir perisan ana da burda 3 kilo verdim kusmaktan bugun kontrol vardi kalp atislarini duydum. Haftasina gore fazla dedi 170 atiodu. Bu kotu bir sey mi dedim dusuk olmasindansa yuksek olmasini tercih ederiz ama iyi bir sey de diyemeyiz dedi. 2 tane serum takti cok su kaybetmissin dedi. Kotu oldukca gel serum takalim dedi ilk gebeligimde boyleydi. Benim cilemde bu sanirim.

bir perisan ana da burda 3 kilo verdim kusmaktan bugun kontrol vardi kalp atislarini duydum. Haftasina gore fazla dedi 170 atiodu. Bu kotu bir sey mi dedim dusuk olmasindansa yuksek olmasini tercih ederiz ama iyi bir sey de diyemeyiz dedi. 2 tane serum takti cok su kaybetmissin dedi. Kotu oldukca gel serum takalim dedi ilk gebeligimde boyleydi. Benim cilemde bu sanirim.
Aynısından burda da var,kusmaktan mahvoldum denemediğim ilaç kalmadı:(

Doktor ilacin fayda etmeyecegini soyluyor ilk gebeligimde bende denemistim hic bir faydasi olmuor gercekten. Cekicez bunu baska yolu yok. Dua edicez ki bi an once gecsin
Ben de bulantidan ölüyorum. Ama böyle kusanlari okudukça halime şükrediyorum. Kusmuyorum ama sürekli bulanti halinden psikolojim bozuldu nerdeyse. kafami kaldiramiyorum. 4 yaşında kızım var. ilgilenmiyorum eskisi gibi.alişmiş sürekli ilgiye. kitap bile okuyamiyorum çocuğa. :(
kizim kardeş istedi diye karar verdim en çok ama vicdanim sizliyor şimdiden çocuğu ihmal ediyorum diye. kafam sürekli yastikta.

Back