İnşallah canıminsaallah sende duyar gorursun bebisini canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canıminsaallah sende duyar gorursun bebisini canim
Ben 6 aylık evliyim ilk denemede oldu sukur, biraz hazirliksizdim sanki bilgim yoktu :)canin cok tedbirli degilimde doktor kullanmami soyluyrodu bende oylelikle kullandim
Ilk uc ay kullanim cok onemli diye soyluyorlar canim.Kızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamak istemedim aldım ama emin olamadım farklı oldukları için siz hamile kalmadan önce böyle kullanmaya başladınız mi geç kaldım diye korkuyorum
41 den 200kere gelmesi 3 günde bence gayet iyi canım inşallah daha güzel ilerlerKızlar bişey sorucam ben tüo bebek yaptırdım
7.günü 20.92 (transferin
9.günü 41.9
12.gün asıl gün 207.43 çıktı kan değerlerim sizce nasol pazartesi 2 ye katlanır mı
Evet canım başladım :)Ilk uc ay kullanim cok onemli diye soyluyorlar canim.
Bende oldu canım ama ben hergun bir avuç kuru meyve kuruyemiş yiyorum onlar in etkisinin olduğunu düşünüyorumkızlar aranızda ishal yaşayan oldu mu ?
benimde yediklerimden oldu galiba canım bende kuru yemiş baya tükettim nasıl oldun ne kadar sürede geçti tatlım karın agrın oldumu seni soru yagmuruna tuttum kusura bakma canım ilk hamileligim oldu için çok tedirgin oluyorum canımBende oldu canım ama ben hergun bir avuç kuru meyve kuruyemiş yiyorum onlar in etkisinin olduğunu düşünüyorum
Degerin gayet iyi canım. Benim test gunu 150 çıkmıştı sonra katlayarak devam etti.Kızlar bişey sorucam ben tüo bebek yaptırdım
7.günü 20.92 (transferin
9.günü 41.9
12.gün asıl gün 207.43 çıktı kan değerlerim sizce nasol pazartesi 2 ye katlanır mı
Mutlaka yediklerimiz etkiliyorum canim. Kuruyemiş fazla yemesen ama yag oranı fazla olduğu için cevizi bile ben günde 2 tane yiyorum yani küçük bi tavsiye miniğin için:) tabi oluyor ara ara hatta su an bile var benim de ilk hamileligim canım sorun değil böyle böyle birseyleri tecrübe edeceğiz inşallahbenimde yediklerimden oldu galiba canım bende kuru yemiş baya tükettim nasıl oldun ne kadar sürede geçti tatlım karın agrın oldumu seni soru yagmuruna tuttum kusura bakma canım ilk hamileligim oldu için çok tedirgin oluyorum canım
İnşallah sıkıntısız bir hamilelik geçiririz hafif ağrılar bile tatlı geliyor :)benim bugün ilk kez oldu tatlım gündüz karın agırım oldu ama şuan geçti gibi duruyor inşallah geçmiştir
Çok evham yapma bence biraz rahat ol sakınan göze çöp batarmış derler ya hiç gerek yok bence :) ben 5+4 canım seninki ne kadarevet canım ben korkuyorum hemen valla amin inşallah sen kaç haftalıksın tatlım :)
Açıkçası benim sindirim sistemim baya sokıntılıdır. Birkaç gündür ben de ishalimkızlar aranızda ishal yaşayan oldu mu ?
Canım benim ilk hamileliğim ishal olarak geçti 9 ay ishaldim. Şuan yine öyleyim hamile kalınca ishal oluyorum ben ve hiç kuruyemiş yiyemiyorum iğreniyorum bu hamileliğimde.kızlar aranızda ishal yaşayan oldu mu ?
dogru diyorsun tatlım sagol içimi rahattatın benimde 7+2 canımÇok evham yapma bence biraz rahat ol sakınan göze çöp batarmış derler ya hiç gerek yok bence :) ben 5+4 canım seninki ne kadar
sagol canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim karın agırısı da oluyor mu beraberinde ben karın agrısı yüzünden korktum tatlımCanım benim ilk hamileliğim ishal olarak geçti 9 ay ishaldim. Şuan yine öyleyim hamile kalınca ishal oluyorum ben ve hiç kuruyemiş yiyemiyorum iğreniyorum bu hamileliğimde.