How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamak istemedim aldım ama emin olamadım farklı oldukları için siz hamile kalmadan önce böyle kullanmaya başladınız mi geç kaldım diye korkuyorum
Ilk uc ay kullanim cok onemli diye soyluyorlar canim.

Bende oldu canım ama ben hergun bir avuç kuru meyve kuruyemiş yiyorum onlar in etkisinin olduğunu düşünüyorum
benimde yediklerimden oldu galiba canım bende kuru yemiş baya tükettim nasıl oldun ne kadar sürede geçti tatlım karın agrın oldumu seni soru yagmuruna tuttum kusura bakma canım ilk hamileligim oldu için çok tedirgin oluyorum canım

benimde yediklerimden oldu galiba canım bende kuru yemiş baya tükettim nasıl oldun ne kadar sürede geçti tatlım karın agrın oldumu seni soru yagmuruna tuttum kusura bakma canım ilk hamileligim oldu için çok tedirgin oluyorum canım
Mutlaka yediklerimiz etkiliyorum canim. Kuruyemiş fazla yemesen ama yag oranı fazla olduğu için cevizi bile ben günde 2 tane yiyorum yani küçük bi tavsiye miniğin için:) tabi oluyor ara ara hatta su an bile var benim de ilk hamileligim canım sorun değil böyle böyle birseyleri tecrübe edeceğiz inşallah

benim bugün ilk kez oldu tatlım gündüz karın agırım oldu ama şuan geçti gibi duruyor inşallah geçmiştir

evet canım ben korkuyorum hemen valla amin inşallah sen kaç haftalıksın tatlım :)

Kızlar hazımsızlık problemi yaşayanlar var mı aranızda? Ne gibi çözüm buldunuz?

Canım benim ilk hamileliğim ishal olarak geçti 9 ay ishaldim. Şuan yine öyleyim hamile kalınca ishal oluyorum ben ve hiç kuruyemiş yiyemiyorum iğreniyorum bu hamileliğimde.
sagol canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim karın agırısı da oluyor mu beraberinde ben karın agrısı yüzünden korktum tatlım

Back