Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun, hoşgeldiniiiz :) Vajinal bakılırsa duyma ihtimaliniz var. Ama biraz geç döllenme olmuşsa henüz erkendir.Merhaba kızlar bende 5+3 hamileyim inşallah kasım annesi olacağım :) pazartesi gideceğim doktora ama kalp atışını duyabilir miyiz ki 6 hafta erken mi bunun için
Hosbulduk canım :) aşağıdan baktirmaya da hiç niyetli değilim sabredeceğim artık :) inşallah sağlıklıca keseyi de görürüm sizin ki ne kadarlik acabaHayırlı olsun, hoşgeldiniiiz :) Vajinal bakılırsa duyma ihtimaliniz var. Ama biraz geç döllenme olmuşsa henüz erkendir.
Şimdilik en önemlisi kesenin görünmesi zaten, gerisini düşünmeyin :)
Sınıf öğretmeniyim keşke branş olsa az ders alırdım belki öyle bir şansım yok ve çok kötü durumdayım çok sabahtan beri ağlıyorum kus kus Öldüm boş midemi kusuyorum artık usandım pazartesi doktora gideceğim dayanamıyorum güçlü bir insanım ona rağmen dayanamıyorum o kadar kötüyüm ki
Değişiyor kişiden kişiye canım ,hayırlı olsun .Merhaba kızlar bende 5+3 hamileyim inşallah kasım annesi olacağım :) pazartesi gideceğim doktora ama kalp atışını duyabilir miyiz ki 6 hafta erken mi bunun için
Amin inşallah net bir şekilde görürsünüz:) 8+2 oldu benim. İlk muayeneme 5+6'da gitmiştim :)Hosbulduk canım :) aşağıdan baktirmaya da hiç niyetli değilim sabredeceğim artık :) inşallah sağlıklıca keseyi de görürüm sizin ki ne kadarlik acaba
Maşallah siz buyukmuşunuz :) Keseyi görmüşsünüz ilk gittiğiniz de sanırım :)Amin inşallah net bir şekilde görürsünüz:) 8+2 oldu benim. İlk muayeneme 5+6'da gitmiştim :)
Teşekkür ederim canımDeğişiyor kişiden kişiye canım ,hayırlı olsun .
Malesef bulantılardan sürünüyorumBana afedersiniz geğirtiden sonra yanma giriyo henüz bulantı başlamadı
Kullan folik asiti bekletme .ben folik b12 iyot karışımı içiyorum.Kızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamak istemedim aldım ama emin olamadım farklı oldukları için siz hamile kalmadan önce böyle kullanmaya başladınız mi geç kaldım diye korkuyorum
5+6 vajinal ultrasonla benim kalpbatisi duyulmustu canm gec dollenme olursa tabiki daha gec oluyorMerhaba kızlar bende 5+3 hamileyim inşallah kasım annesi olacağım :) pazartesi gideceğim doktora ama kalp atışını duyabilir miyiz ki 6 hafta erken mi bunun için
folik asit onemli birsey hemen kullanmaya baslamalisin bence ben 2 yildir bebek istedigim icin 2yildir kullaniyordumKızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamak istemedim aldım ama emin olamadım farklı oldukları için siz hamile kalmadan önce böyle kullanmaya başladınız mi geç kaldım diye korkuyorum
Bi fikrim yok canım bu sıralar insan fazlasıyla merak ediyor gerçekten :)5+6 vajinal ultrasonla benim kalpbatisi duyulmustu canm gec dollenme olursa tabiki daha gec oluyor
Oo sen baya erken baslamisin tedbirli anne masallah :)folik asit onemli birsey hemen kullanmaya baslamalisin bence ben 2 yildir bebek istedigim icin 2yildir kullaniyordum
Belki hatırlarsın salı günü bana da kanama var demişlerdi. O gün sersem gibi geçti aksama iyice moralim bozuldu zıril ziril ağladım. Sabahına da...sonra şu videoyu dinledim can kulağıyla ve rahatladım. O günden beri halsizim uykuluyum ve sapsarıyım ama artık endiseli değilim.
Inşallah sana da faydası dokunur izle istersen
Ve gönlünü ferah tut, stres her hastalıgı besler, gerilme... Evelallah her şey yolunda gidecek!
Teşekkür ederim canımJeli bende kullanıyorum onceden cok top top geliyordu ve yaparken zorlanıyordum. 1 haftadir yapış şeklini değiştirdim o zamandan beri top top geri gelmiyor. Onceden oturur vaziyette yapıp kalkıp 15 dk falan yürüyordum. Şimdi sırtım yere gelecek şekilde yatar pozisyonda dizlerimi kendime çekip ayaklarımı yukarı kaldırıp öyle yapıyorum 2 dk falan yatıp sonra 15 dk yürüyorum.
insaallah sende duyar gorursun bebisini canimBi fikrim yok canım bu sıralar insan fazlasıyla merak ediyor gerçekten :)
canin cok tedbirli degilimde doktor kullanmami soyluyrodu bende oylelikle kullandimOo sen baya erken baslamisin tedbirli anne masallah :)