Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm cok gecmis olsun benimde dun kanamam vardi ve igne vuruldum progestan fitil basladik rabbim yardimcimiz olsun korkma bol bol dua etKızlar kese etrafında kanama varmis nasıl geçecek önceki hamileligimde de böyle olmuştu bebeğimi kaybettim çok üzgünüm aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 4 yıl sonra öyle bir umut sarmistiki içimi ama sanırım yine olmayacak iğne vurundum progestan a devam
Kanama alanlarından bendimde canım çok yandı. Dün bende kanamadan dolayı gittimm. Bulantiya agriya sanciya raziyim yeterki meleğim sağlıklı olsun. İnşallah bu sefer hepimiz için her şey güzel olacak benim duam bu yönde. Ama ilk gebeligimde gittigim doktorumunda kanama alanı 9 ay boyunca hiç geçmemiş. Ama saglikli doğum yapmış. Yıllardır güzel kokulumu bekliyorum. İnşallah artık doğru zamandır. Allahin takdiri. Ol derse oluyor. Güzel haberlerimiz olsun.Kızlar kese etrafında kanama varmis nasıl geçecek önceki hamileligimde de böyle olmuştu bebeğimi kaybettim çok üzgünüm aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 4 yıl sonra öyle bir umut sarmistiki içimi ama sanırım yine olmayacak iğne vurundum progestan a devam
Bana mayıs 15 son dedi bakalım Allahım korusun canlarımızıEvet benimki tüp bebek transferden 2 gün ince başladım günde 2 kere sabah akşam kullanıyorum. Doktor bırak diyene kadar kullanacağım.
İnşallah canım sağolasın içim biraz rahatladiKanama alanlarından bendimde canım çok yandı. Dün bende kanamadan dolayı gittimm. Bulantiya agriya sanciya raziyim yeterki meleğim sağlıklı olsun. İnşallah bu sefer hepimiz için her şey güzel olacak benim duam bu yönde. Ama ilk gebeligimde gittigim doktorumunda kanama alanı 9 ay boyunca hiç geçmemiş. Ama saglikli doğum yapmış. Yıllardır güzel kokulumu bekliyorum. İnşallah artık doğru zamandır. Allahin takdiri. Ol derse oluyor. Güzel haberlerimiz olsun.
İnşallah atlaticaz canimCnm cok gecmis olsun benimde dun kanamam vardi ve igne vuruldum progestan fitil basladik rabbim yardimcimiz olsun korkma bol bol dua et
Kimse yok muuuKızlar mrhaba
6 da gördük ilk kesyi boyutu 4 mm nasıl sizce
1 hafta sonra tekrar gidicem bebei görmeye inşallah
Ben önceden internet explorerdan giriyordum baya zahmetli oluyordu. Şimdi direk telefonumda var ama nasıl yüklediğimi tam hatırlamıyorum. Sanırım kısayol ekle gibi bişey vardı da ona tıklayınca ekranımda kutucuk oluştu ama emin değilim.Herkese günaydın arkadaşlar. Bir sorum olacak uzun zamandır siteye girmiyordum eski üye olmama rağmen. Daha pratik kullanabileceğim uygulaması var mı? app store’da bulamadım ama
Jeli bende kullanıyorum onceden cok top top geliyordu ve yaparken zorlanıyordum. 1 haftadir yapış şeklini değiştirdim o zamandan beri top top geri gelmiyor. Onceden oturur vaziyette yapıp kalkıp 15 dk falan yürüyordum. Şimdi sırtım yere gelecek şekilde yatar pozisyonda dizlerimi kendime çekip ayaklarımı yukarı kaldırıp öyle yapıyorum 2 dk falan yatıp sonra 15 dk yürüyorum.Günaydın kızlar, crinon jel ile sıkıntı yaşıyorum sürekli Ben de dün belki sert enjekte ettim hafif bir kan pıhtısı geldi ucuna ama çamaşırıma gelen birşey yok yine de panikledim dr umu aradım önemsemedi yat dinlen dedi , crinon jel ile böyle sıkıntılar yaşayan var mı? Ah bir de top top geliyor 3 gunde bir kahverengi şekild e bunlar beklenen şeyler diyorlar ama ?
Var var! Daha okunaklı yaz hayatım. Ve hayırlı olsun...Hepimizi sağ salim bebeklerimize kavuştursun!Kimse yok muuu
canim doktorun ne dedi boyutu icin simdi biz birsey soylesek yanlis olur belki gec dollenmedirKimse yok muuu
Kızlar kese etrafında kanama varmis nasıl geçecek önceki hamileligimde de böyle olmuştu bebeğimi kaybettim çok üzgünüm aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 4 yıl sonra öyle bir umut sarmistiki içimi ama sanırım yine olmayacak iğne vurundum progestan a devam
Canım doktor çok şükür sıkıntılı bişi demedi ama internetten araştırdm 6 haftalığa uygun değil 4 haftalık fln 4 mm olurmş ben biraz tedirgin oldum o yüzdencanim doktorun ne dedi boyutu icin simdi biz birsey soylesek yanlis olur belki gec dollenmedir
AMin inşallahh canımmm biz anneler olark herşeyi kafaya takıyoz galibaVar var! Daha okunaklı yaz hayatım. Ve hayırlı olsun...Hepimizi sağ salim bebeklerimize kavuştursun!
Nereden çıkarıyorsun bunu canım, şu haftada şu kadar mm olur denmez hiçbir zaman. Belirli bir aralık verilir. Milimetre hesabına takılma şimdiden.AMin inşallahh canımmm biz anneler olark herşeyi kafaya takıyoz galiba
Bnm sat 15 şubat canım 6 haftalıkken keseyi gördüm kesenin boyutunu 4mm dedi doktor kötü bişi sölemedi ama ben tedirgin oldm kese 4mm iken 4.haftaya denk geliyo
O yüzden tedirgin oldum bnm gibi 6 haftalık 4 mm olup sağlıklı bebei olan var mı die merak ettim
doktorun bdiey demediyse normaldir canim gec dollenme olabiliyor bazen bebek gorulunce belli olur artik net bir mm soylrnemez mesela benimde haftasina gore kese boyutu buyuktu ama cok cok s bi sikintim yok simdi rabbim sag salim kucagimza almayi nasipbetsin insaallahCanım doktor çok şükür sıkıntılı bişi demedi ama internetten araştırdm 6 haftalığa uygun değil 4 haftalık fln 4 mm olurmş ben biraz tedirgin oldum o yüzden
Sınıf öğretmeniyim keşke branş olsa az ders alırdım belki öyle bir şansım yok ve çok kötü durumdayım çok sabahtan beri ağlıyorum kus kus Öldüm boş midemi kusuyorum artık usandım pazartesi doktora gideceğim dayanamıyorum güçlü bir insanım ona rağmen dayanamıyorum o kadar kötüyüm kiCanım senin branş neydi? Ben de öğretmenim az kaldı tatile inşallah biraz daha sabredelim.. bugün ben de okulda tuvalete gitmiştim. İlk defa midem bulandı kokulardan Allah devamli bulantısı olanlara yardim etsin dedim..
Benimde öyle canım evim göçüyor Aklımda bile değil midemle boğuşuyorum çok çok kötüyüm tarif edemiyorum artıkYalnız değilim demek.. Canım ben de asker gibi gün sayıyorum. Şu 3 hafta da bitsin de 3 ayı atlatıyoruz inşallah. Vala ben bu hafta 3 gün de izin almıştım, işe pzt gidicem nasıl yapacağım bilmiyorum. Ama çok fena yani..Bulaşık yıkayamıyorum, buzdolabı açınca da kalkıyor midem. Hani sadece yemekle alakalı da değil, günlük işlerim de etkilendi. Şimdiden çektirmeye başladı ufaklıklar
canim mideni olabildigince bos birakma cunku cc kaldikca mide daha cok kasilip daha cok cok bulanSınıf öğretmeniyim keşke branş olsa az ders alırdım belki öyle bir şansım yok ve çok kötü durumdayım çok sabahtan beri ağlıyorum kus kus Öldüm boş midemi kusuyorum artık usandım pazartesi doktora gideceğim dayanamıyorum güçlü bir insanım ona rağmen dayanamıyorum o kadar kötüyüm ki