masaallh cnm ne guzel hmn kalmissinBen 6 aylık evliyim ilk denemede oldu sukur, biraz hazirliksizdim sanki bilgim yoktu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masaallh cnm ne guzel hmn kalmissinBen 6 aylık evliyim ilk denemede oldu sukur, biraz hazirliksizdim sanki bilgim yoktu :)
Yok canım demedi hiç öyle bir yasak duymadım ben ikinci hamileliğim. Bana sadece 12 hafta cinsel ilişki yasak dedi.Kızlar size doktor acı ekşi baharat yasak dedi mi?
Dedi. Acı baharat tursu yasak dedi. Yagli... Kafeinli icecekler...Kızlar size doktor acı ekşi baharat yasak dedi mi?
Yasak diye degilde tercih etme dedi..çay, kahve hic olmasın olsa bile sadece kahvaltıda cok cok acik cay dedi..Kizartma tercih etme dedi..Kızlar size doktor acı ekşi baharat yasak dedi mi?
Doktora gittin mi canım keseyi falan gördün muSenle aynıyız canım ben de 5+4
İnşallah bisey olmaz canım dikkat et kendineİnşalllah ya düşecek diye çok koekıyorum
Çok şükür canımmasaallh cnm ne guzel hmn kalmissin
Evet canım gördüm çok şükür geçtiğimiz perşembe günü gelecek perşembe günü de kalp atışı için giidcem inşallah duyarım.Doktora gittin mi canım keseyi falan gördün mu
Ay keşke ishal olsam diyorum kabızlık daha kötü ya ((( karnım şişanladım canım benim kasık agrım hiç olmadı ama bugün karın agrım oldu ihsalden dolayı :)
ya ben 3 haftadır üst üste her hafta gittiğim için sanırım öyle dedi doktorumuz :) ilk hafta keseyi görmeye gittik geçen hafta tahlil sonuçları için Bugun de kalp atışını duymak için :) beklicez napalım:) zaten sanki hemen zaman geçmiş gibi geldi kızımla vakit çabuk geçiyor sanki biraz da yorucu :)bende duydum çok şükür perşembe günü tatlım biraz kilolu oldugumdan ve bebiş çok küçük oldugundan hafif duyduk doktorlar daha iyi anlıyor ben 3 hafta sonra tekrar gidicem canım senin baya geç ben 3 hafta nasıl geçecek çok geç diye üzüldüm
Ya ben pazartesiye ancak randevu aldım inşallah ilk defa gideceğim keseyle birlikte kalp atışlarını da duymayı çok istiyorum nerdeyse 6 haftalık olmuş olacakEvet canım gördüm çok şükür geçtiğimiz perşembe günü gelecek perşembe günü de kalp atışı için giidcem inşallah duyarım.
Sen gördün mü
Ben de gelecek çarşamba kontrole gideceğim seninle aynıyızEvet canım gördüm çok şükür geçtiğimiz perşembe günü gelecek perşembe günü de kalp atışı için giidcem inşallah duyarım.
Sen gördün mü
Kızlar günaydın , boğazımda garip bir tat değişikliği hasta mı oluyorum anlamadım, hani hasta olunca ağız tadı gider ya, gece de çok bulantim oldu, boğaz için ne içebilirim ?hamilelikte en uygun hangisi olur? Sanitim usuttum bu agiz tadı da ondan olsa gerek ?
Çok teşekkür ederim canım yok Zaten ilaç almam da Ne yapılır öğrenmek istedim , zencefil içiliyor mu hamilelik de ?Karbonatlı ılık su, tuzlu su, limonlu su ya da sirke ile gargara yap canım veya suya biraz karanfil koyup kaynat ılıklasinca gargara yap. Ballı tarçınlı ılık süt iç. Bunlar dışında ilaç almasan daha iyi olur canim...
Çok teşekkür ederim canım yok Zaten ilaç almam da Ne yapılır öğrenmek istedim , zencefil içiliyor mu hamilelik de ?
Çok teşekkür ederimBulantı için zencefil öneriliyor demek ki sakıncası yok. Bitki çayi olarak da ıhlamur icebilirsin ama sadece 1 bardak iç fazlası zarar verebilir...
Sağol canım, günaydın, kızlar geceden beri bulantim başladı sürekli mı oluyor ben sadece yemeğe karşı olur falan sanırdım, tuzlu birşey yiyince kesiliyor ams sonra yine varGünaydın arkdaslar.hasta olan kanamasi olanlara Gecmisler olsun
Canım ben de seninle aynı durumdaydım. Hesapta yokken hamile kaldığım için ne folik ne başka birşey kullanmamıştım öncesinde. Doktora ilk gittiğimde sordum doktorumun cevabı çok hoştu :) “Eskiden folik asit mi vardı”. Kendisi de 2 doğum yapmış ve hiç folik kullanmadığını, folik asitin zaten besin maddelerinde de olduğunu, süt içen yumurta yiyen normal dengeli beslenmesşne devam eden kadınlarda zaten folik eksikliğinin olmadığını ve foliğin depolanamayan bir madde olduğu için öyle aylar öncesinden alınmasının psikolojik etkisinden başka bir etkisinin olmadığını söyledi. Hatta bu konuda ABD de yazılmış makaleleri gösterdi. Yani için rahat olsunKızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamak istemedim aldım ama emin olamadım farklı oldukları için siz hamile kalmadan önce böyle kullanmaya başladınız mi geç kaldım diye korkuyorum