How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynıyız o zman tatlım hayırlısyla kucagımıza alalım inşallah kaç hafta da bi kontrole gideceksin artık kalp atışlarını duydun mu :)

anladım canım benim kasık agrım hiç olmadı ama bugün karın agrım oldu ihsalden dolayı :)

aynıyız o zman tatlım hayırlısyla kucagımıza alalım inşallah kaç hafta da bi kontrole gideceksin artık kalp atışlarını duydun mu :)
Bugün duyduk çok şükür canım. Amin inşallah.
Doktorumuz bir buçuk ay sonra gel dedi cinsiyete de bakarız dedi. Bir buçuk ay sonraya randevu aldım canım. Sen duydun mu kalp atışını?

bende duydum çok şükür perşembe günü tatlım biraz kilolu oldugumdan ve bebiş çok küçük oldugundan hafif duyduk doktorlar daha iyi anlıyor ben 3 hafta sonra tekrar gidicem canım senin baya geç ben 3 hafta nasıl geçecek çok geç diye üzüldüm :D

Geçtiğimiz perşembe gördüm keseyi ve gelecek perşembe günü de kalp atışı için çağırdı doktorum canım.
Sen duydun mu kalp atışını keseyi ne zaman sende kontrole gidiyon

Geçtiğimiz perşembe gördüm keseyi ve gelecek perşembe günü de kalp atışı için çağırdı doktorum canım.
Sen duydun mu kalp atışını keseyi ne zaman sende kontrole gidiyon
ben Allaha şükür keseyi bebeyi kalp atışını duydum çok şükür bebegim çok güzel canım sende saglıkla herşeyi yaşa inşallah

ben Allaha şükür keseyi bebeyi kalp atışını duydum çok şükür bebegim çok güzel canım sende saglıkla herşeyi yaşa inşallah
Allah razı olsun canım çok sağol
Kaç oldu senin 6+3ken kalp atışı için gidicem sence duyarmıyım sen ne zaman duydın kaç haftalıkken

Allah razı olsun canım çok sağol
Kaç oldu senin 6+3ken kalp atışı için gidicem sence duyarmıyım sen ne zaman duydın kaç haftalıkken
6 haftalıkken doktor baktı kalp atışı başlamış dedi o duydu ben duyamadım canım 7. hafta da kesinleşti kalp atışını duyuyorsun ama küçük oldugu için çok aşırı derce de degil canım bi de ben kiloluyum biraz göbek yegıda etki ediyor zaten 7. hafta da söylüyor doktor bakıyor bebeginiz canlı saglıklı diye sonra ki zamanlar artık haftalar sonra ya da ay sonra çagırılıyormuş bende nu hafta ögrendim ben 3 hafta sonra gidicem ALLAH nasip ederse saglıkla devam ederse 10 haftalık olacak canım sende inşallah herşeyi hayırlısıyla yaşarsın rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

6 haftalıkken doktor baktı kalp atışı başlamış dedi o duydu ben duyamadım canım 7. hafta da kesinleşti kalp atışını duyuyorsun ama küçük oldugu için çok aşırı derce de degil canım bi de ben kiloluyum biraz göbek yegıda etki ediyor zaten 7. hafta da söylüyor doktor bakıyor bebeginiz canlı saglıklı diye sonra ki zamanlar artık haftalar sonra ya da ay sonra çagırılıyormuş bende nu hafta ögrendim ben 3 hafta sonra gidicem ALLAH nasip ederse saglıkla devam ederse 10 haftalık olacak canım sende inşallah herşeyi hayırlısıyla yaşarsın rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Anladım canım bakalım inşallah bende meleğimin kalp atışlatını duyarım Rabbim bizlerin ve burda isteyen herkese bu sevincii yaşatsın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim:KK200::nazar:

Back