geçmiş olsun canım karın agrın var mı ?Açıkçası benim sindirim sistemim baya sokıntılıdır. Birkaç gündür ben de ishalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım karın agrın var mı ?Açıkçası benim sindirim sistemim baya sokıntılıdır. Birkaç gündür ben de ishalim
Bende 7+2 yim :)dogru diyorsun tatlım sagol içimi rahattatın benimde 7+2 canım
Senle aynıyız canım ben de 5+4Çok evham yapma bence biraz rahat ol sakınan göze çöp batarmış derler ya hiç gerek yok bence :) ben 5+4 canım seninki ne kadar
Zaman zaman ciddi karnım ağrıyor. Zaten kasıklarımda şiddetli ağrım var. Hapşırınca kramp şeklinde giriyor kıvrılıp kalıyorum.geçmiş olsun canım karın agrın var mı ?
Bugün duyduk çok şükür canım. Amin inşallah.aynıyız o zman tatlım hayırlısyla kucagımıza alalım inşallah kaç hafta da bi kontrole gideceksin artık kalp atışlarını duydun mu :)
İnşalllah ya düşecek diye çok koekıyorum41 den 200kere gelmesi 3 günde bence gayet iyi canım inşallah daha güzel ilerler
İnşalllah benim de katlanır yaaDegerin gayet iyi canım. Benim test gunu 150 çıkmıştı sonra katlayarak devam etti.
Geçtiğimiz perşembe gördüm keseyi ve gelecek perşembe günü de kalp atışı için çağırdı doktorum canım.aynıyız o zman tatlım hayırlısyla kucagımıza alalım inşallah kaç hafta da bi kontrole gideceksin artık kalp atışlarını duydun mu :)
ben Allaha şükür keseyi bebeyi kalp atışını duydum çok şükür bebegim çok güzel canım sende saglıkla herşeyi yaşa inşallahGeçtiğimiz perşembe gördüm keseyi ve gelecek perşembe günü de kalp atışı için çağırdı doktorum canım.
Sen duydun mu kalp atışını keseyi ne zaman sende kontrole gidiyon
Oluyor canım.sagol canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim karın agırısı da oluyor mu beraberinde ben karın agrısı yüzünden korktum tatlım
Allah razı olsun canım çok sağolben Allaha şükür keseyi bebeyi kalp atışını duydum çok şükür bebegim çok güzel canım sende saglıkla herşeyi yaşa inşallah
anladım tatlım korkulacak bişey yok o zmanOluyor canım.
6 haftalıkken doktor baktı kalp atışı başlamış dedi o duydu ben duyamadım canım 7. hafta da kesinleşti kalp atışını duyuyorsun ama küçük oldugu için çok aşırı derce de degil canım bi de ben kiloluyum biraz göbek yegıda etki ediyor zaten 7. hafta da söylüyor doktor bakıyor bebeginiz canlı saglıklı diye sonra ki zamanlar artık haftalar sonra ya da ay sonra çagırılıyormuş bende nu hafta ögrendim ben 3 hafta sonra gidicem ALLAH nasip ederse saglıkla devam ederse 10 haftalık olacak canım sende inşallah herşeyi hayırlısıyla yaşarsın rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım çok sağol
Kaç oldu senin 6+3ken kalp atışı için gidicem sence duyarmıyım sen ne zaman duydın kaç haftalıkken
Anladım canım bakalım inşallah bende meleğimin kalp atışlatını duyarım Rabbim bizlerin ve burda isteyen herkese bu sevincii yaşatsın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim6 haftalıkken doktor baktı kalp atışı başlamış dedi o duydu ben duyamadım canım 7. hafta da kesinleşti kalp atışını duyuyorsun ama küçük oldugu için çok aşırı derce de degil canım bi de ben kiloluyum biraz göbek yegıda etki ediyor zaten 7. hafta da söylüyor doktor bakıyor bebeginiz canlı saglıklı diye sonra ki zamanlar artık haftalar sonra ya da ay sonra çagırılıyormuş bende nu hafta ögrendim ben 3 hafta sonra gidicem ALLAH nasip ederse saglıkla devam ederse 10 haftalık olacak canım sende inşallah herşeyi hayırlısıyla yaşarsın rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
amin inşallah canım cümlemize inşallah :*Anladım canım bakalım inşallah bende meleğimin kalp atışlatını duyarım Rabbim bizlerin ve burda isteyen herkese bu sevincii yaşatsın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim