How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar, crinon jel ile sıkıntı yaşıyorum sürekli Ben de dün belki sert enjekte ettim hafif bir kan pıhtısı geldi ucuna ama çamaşırıma gelen birşey yok yine de panikledim dr umu aradım önemsemedi yat dinlen dedi , crinon jel ile böyle sıkıntılar yaşayan var mı? Ah bir de top top geliyor 3 gunde bir kahverengi şekild e bunlar beklenen şeyler diyorlar ama ?
Sürekli nemli ve ıslak tuttuğu için o bölge çok hassas oluyormuş. Belki hafif tahriş olmuştur yaparken. Crinone tortularınin rengini hiç önemsemiyor doktorlar. Kokulu , ağrılı bir akıntı ya da kanama yoksa. Sen yine de doktorunu dinle dinlen bol bol. Bir de sıvı alımı önemli diyorlar

kızlar ben de crinone jel kullanıyorum. bugün tuvalete girince pembemsi su gibi akıntı geldi ardından da topraklanmış jel tortuları geldi. hemşireyi aradım.normal dedi ama içim rahat etmedi jelin pembe gelebileceğini biliyorum ama gelen jel değil akintiydi

Sürekli nemli ve ıslak tuttuğu için o bölge çok hassas oluyormuş. Belki hafif tahriş olmuştur yaparken. Crinone tortularınin rengini hiç önemsemiyor doktorlar. Kokulu , ağrılı bir akıntı ya da kanama yoksa. Sen yine de doktorunu dinle dinlen bol bol. Bir de sıvı alımı önemli diyorlar
Çok teşekkür ederim, sen de kullanıyor musun jel?

kızlar ben de crinone jel kullanıyorum. bugün tuvalete girince pembemsi su gibi akıntı geldi ardından da topraklanmış jel tortuları geldi. hemşireyi aradım.normal dedi ama içim rahat etmedi jelin pembe gelebileceğini biliyorum ama gelen jel değil akintiydi
Akıntı çok oldu bana şükür o normal dediler , ilk hamilelik mı senin de?

Selam kızlar 15 gündür yoktum ne yaptınız bakalım :) gelenler hoş geldiler. Gidenlere de geçmiş olsun Allah yardımcı olsun hepsine.

Kızlar soda içiyormusunuz siz?
Ben akşamları yarım limon sıkarak içiyorum

Kızlar değerim 17bin ama raporum yukardaki gibi detaylı ultrason raporum. Yarın kürtajla temizleyecek. Ama yinede içimden bir ses beklesemmi diyor. Dr sağlıksız gebelik dedi birde leke geldi dün.
Ben senin yerinde olsam bir değil bikaç doktora daha giderdim

Kızlar aksamüstü pembe leke geldi dr a gittik progestan verdi eve geldik kanamaya döndü yine gittik dra düsebilir dedi banada dua edin
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
Herkese günaydın arkadaşlar. Bir sorum olacak uzun zamandır siteye girmiyordum eski üye olmama rağmen. Daha pratik kullanabileceğim uygulaması var mı? app store’da bulamadım ama
Bende aynı durumdayım sürekli giriş yap sıkıntılı

Kızlar yaa bugün doktora gittim 6+3 te sadece yolk sac göründü. Ucunda 1-2 milimlik bir çıkıntı var inşallah bu büyüyecek dediler. Salı günü randevum var. Tam 7 haftalık olucaz. Içim daralıyor ya kalbini bugün görürüz diye düşünmüştüm. Göremeyince moodum düştü.

Kızlar yaa bugün doktora gittim 6+3 te sadece yolk sac göründü. Ucunda 1-2 milimlik bir çıkıntı var inşallah bu büyüyecek dediler. Salı günü randevum var. Tam 7 haftalık olucaz. Içim daralıyor ya kalbini bugün görürüz diye düşünmüştüm. Göremeyince moodum düştü.

ben de seni durumundayım, bekleyeceğiz. hayırlısıyla görelim inşallah . betahcg baktı mı tekrar?

Cnm proluton igne kullanirken ayni zamanda progestan hapmi kullaniyorsun kac saat arayla kullaniyorsun bugun benim kanamam oldu ve 5 gibi igne yaptilar hap verdiler sormayi unuttum bu aksam kullanabilirmiyim diye
CANIM iğne iki günde bir...Protestan ise yatmadan önce her gün 2 tane...sersemlettiği için yatmadan içiyorum

ben de seni durumundayım, bekleyeceğiz. hayırlısıyla görelim inşallah . betahcg baktı mı tekrar?
Inşallah hayırlısıyla görelim valla ya. Esimin ailesi falan cok mutlular ama ben bi tam hamileyim diyemiyorum. kimseyi gormek de istemiyorum zaten bu ara. Evde yatip duruyorum.Yok bakmadı, sana naptilar baktılar mi?

Inşallah hayırlısıyla görelim valla ya. Esimin ailesi falan cok mutlular ama ben bi tam hamileyim diyemiyorum. kimseyi gormek de istemiyorum zaten bu ara. Evde yatip duruyorum.Yok bakmadı, sana naptilar baktılar mi?

Benim daha öncesinde 2 kaybım oldu. zaten hep tedirgindim. birde sadece gecen hafta 3 yad a4 gün yoğun hassasiyetim ve bulantım oldu. b hafta hiç yaşamadım. o da beni tedirgin ediyordu. birde yine son hafta sabaha katsi adet ağrılarıyla uyanıyorum. ama kanama yok. dün dr.u arayıp söyeledğimde gel bakalım dedi. (aslında kalp atışı kontrolüm haftayaydı) görülmezse kalp atışı çok normal dedi ki görülmedi duyulmadı. brlirtilrim azaldı deyince betahcg istedi değerim aslında aralıkta çıktı. Ama sanki daha yüksek olması gerekiyordu 2 hafta önceki sonuca göre bilmiyorum. cuma görmezsek kürtaj diyeceğim dedi. salı da gel bakalım dedi. gitmeyeceğim salı cuma gideceğim. artık ne olursa olacak. senin durumundayım. ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta. öyle anlamsız işte.

Allah yardımcın olsun insallah saglıkla kucagına almak nasip olsun
Yok canım kalp atısı daha yok su anda geç döllenme oldugu icin 6 haftalık civarında su anda kese var icinde minicik bebek var ama cok minik kalp atısı yok daha dr söylemese anlaşılmıyor bile
Kanama alanı var ama büyük degil kücük bir alan progenyx verdi ve dün igne oldum hemen pembe leke kanamaya dönünce cok korkuyorum ikinci bebegim Allah bunuda hayırlısı ile bize bagıslasın.
Amin canım inşallah kalp atışınıda bikaç güne duyarsınız. Benim ilk gebeliğimde böyleydi artık doktorumda rahat. Kanama başladığı an hemen uzanıyorum ben. Sende dinlen canım evde çocukla dinlenmek zor olsada olduğu kadar işte. Allah seninde yardımcın olsun canım sağlıkla kucakla inşallah ikinci miniğini

Benim daha öncesinde 2 kaybım oldu. zaten hep tedirgindim. birde sadece gecen hafta 3 yad a4 gün yoğun hassasiyetim ve bulantım oldu. b hafta hiç yaşamadım. o da beni tedirgin ediyordu. birde yine son hafta sabaha katsi adet ağrılarıyla uyanıyorum. ama kanama yok. dün dr.u arayıp söyeledğimde gel bakalım dedi. (aslında kalp atışı kontrolüm haftayaydı) görülmezse kalp atışı çok normal dedi ki görülmedi duyulmadı. brlirtilrim azaldı deyince betahcg istedi değerim aslında aralıkta çıktı. Ama sanki daha yüksek olması gerekiyordu 2 hafta önceki sonuca göre bilmiyorum. cuma görmezsek kürtaj diyeceğim dedi. salı da gel bakalım dedi. gitmeyeceğim salı cuma gideceğim. artık ne olursa olacak. senin durumundayım. ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta. öyle anlamsız işte.
Benim de iki kaybim var bilmiyor musun! 2.sini 11 haftalık kaybettim ve onunla karşılaştırınca çok geriden geliyor bu gebelik. Allah yardım etsin hepimize hakkımızda hayırlısı artık valla çok çöktüm. Bi de benim bu tup bebek. Çok umutluydum başta.

Benim de iki kaybim var bilmiyor musun! 2.sini 11 haftalık kaybettim ve onunla karşılaştırınca çok geriden geliyor bu gebelik. Allah yardım etsin hepimize hakkımızda hayırlısı artık valla çok çöktüm. Bi de benim bu tup bebek. Çok umutluydum başta.
Amin canım inşallah. olumlu haberler,ni bekliyorum. güçlü olmamız lazım

Kızlar dün yazmıştım bugün doktor randevumuz vardı 7+2 günlüğüz çok şükür kalp atışını duyduk :)))))) kendisini de gördük minnacık bişeydi ya. Doktor bir buçuk ay sonrasına randevu verdi hem cinsiyete de bakarız dedi. Bir kızım var bakalım bunun cinsiyeti ne olacak çok heyecanlıyım.
Rabbim kalp atışını duymayı bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah. Şimdi içim rahatladı çok şükür:KK200::anneadayı::nazar:

Back