How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Normalden aşağı yerlesim gösteren ortalama 8mm ölçülen uzuna yakın oval şekilli deforme görünümde gestasyonel kese yönünden şüpheli yapi izlenmiştir.bu yapı içinde fetal nod bulunmamaktadir.

Son düzenleme:
Kızlar değerim 17bin ama raporum yukardaki gibi detaylı ultrason raporum. Yarın kürtajla temizleyecek. Ama yinede içimden bir ses beklesemmi diyor. Dr sağlıksız gebelik dedi birde leke geldi dün.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim. 8 haftalik kalp atisini duyduk. 7. Haftada da gitmistik yine duymustuk. Idrar yolu enfeksiyonu cikti cok fazla. 2 hafta sonra tekrar cagirdi. Sanki bana biraz sık çağırıyor gibi geldi. Siz ne sıklıkla gidiyorsunuz? Gerçekten unutmusum ilkinde ne yaptigimi...

3 haftadır haftada bir gidiyorum;dış gebelik olmasın,kese görelim, kalp atışını görelim diye. Bugün yine haftaya gel sonra ayda bir görüşürüz dedi, doktorum.

Kızlar soda içiyormusunuz siz?

Bazen limon tuz ekliyorum mideme iyi geliyor.

İşimiz zor desene..

Allah yardımcımız olsun.

5+5. Tüp bebek tedavisi sonucu ben iki kese biliyordum. 3 kese varmış. Redüksiyon dan falan bahsetti doktor. üçüzde yaşanan sorunlardan dolayı kafam allak bullak. 36 yaşındayım 4. Gebeliğin 17. 7. Ve 5. Haftalarda 3 adet dusugum var. Kanama kaynaklı.Pcoslu olanların başına sık gelen bir durummuş. Bakalım zaman ne gösterecek. Çoğul gebeliklerde ilerleme kendiliğinden durabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı. Kafamda deli sorular var bir yandan da Allah'ın dediği olur diyorum. Sakin sakin beklemek ve dua etmekten başka carem yok. Ama mis kokulum bana gelsin artık lütfen:dua::dua::dua::dua:
Canım Allah yardımcın olacak korkma hiç rahat ol,bol bol dinlen.

Kizlar doktorunuz size smear testi yapti mi? Benim gidecegim doktora bir arkadasim gidiyor ondan bilgi almak icin sordum, smear testi yapmis 2 gebeliginde de.. gerek var mi ne icin yapilir bu hamilelikle ilgisi olan bi test mi?
Ben doktora ilk kez gittiğimde yapmıştı. Yani gebelikten önce, diğer rutin tahlilerle birlikte. Sonraki gidişimde de "bakalım senden ne zman smear almışız, hımm iyi daha 6 ay olmamış, gerek yok" demişti. Hamilelikten bağımsız olarak, kanser hücrelerinin erken teşhisi için yılda bir defa öneriyolar.

Şimdi ufak bir arama yapınca şöyle birşeye denk geldim:

Hamilelikte smear testi yapılır mı?
İdeal olan hamile kalmaya karar verildiğinde genel bir muayeneden geçmek ve bu aşamada smear testini yaptırmaktır ancak bunun mümkün olmadığı durumlarda ilk hamilelik kontrolünde doktorunuz size en son smear testinizi ne zaman yaptırdığınızı soracaktır. Eğer arada geçen süre uzunsa smear testinizi yapacaktır. Hamilelikte PAP smear yapılmasının hiçbir sakıncası yoktur.

Ben doktora ilk kez gittiğimde yapmıştı. Yani gebelikten önce, diğer rutin tahlilerle birlikte. Sonraki gidişimde de "bakalım senden ne zman smear almışız, hımm iyi daha 6 ay olmamış, gerek yok" demişti. Hamilelikten bağımsız olarak, kanser hücrelerinin erken teşhisi için yılda bir defa öneriyolar.

İdeal olan hamile kalmaya karar verildiğinde genel bir muayeneden geçmek ve bu aşamada smear testini yaptırmaktır ancak bunun mümkün olmadığı durumlarda ilk hamilelik kontrolünde doktorunuz size en son smear testinizi ne zaman yaptırdığınızı soracaktır. Eğer arada geçen süre uzunsa smear testinizi yapacaktır. Hamilelikte PAP smear yapılmasının hiçbir sakıncası yoktur.
Süper ya bende yaptırayım uzun zaman oldu

Kızlar aksamüstü pembe leke geldi dr a gittik progestan verdi eve geldik kanamaya döndü yine gittik dra düsebilir dedi banada dua edin
Kalp atışını duymuşmuydun canım. Bende bugüne kadar 2 kez kanama yaşadım acile gittik eşimle. İlkinde kese vardı sadece. İkincisinde kalp atışını duyduk ve büyükçe bir kanama alanı oluştuğunu söyledi doktor. Yaklaşık 6 cm kadar büyüklükte. Geçen haftadan bugüne 1cm küçülme olmuş kanama alanında. O sürede bebeğimde büyümüş tabi. Doktorum kesinlikle ilişki yasak diyor. Benim kanama alanından sebep kahverengi akıntılarım var 1haftadır. Sana kanama alanı gibi bişey söyledilermi yoksa sebepsiz mi?

Kızlar değerim 17bin ama raporum yukardaki gibi detaylı ultrason raporum. Yarın kürtajla temizleyecek. Ama yinede içimden bir ses beklesemmi diyor. Dr sağlıksız gebelik dedi birde leke geldi dün.
Çok geçmiş olsun içinden geleni yapmalısın bence sonradan pişman olmamak için düşük olursa zaten kanama çoğalacaktır değerlerindeki artı normal mi peki? Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah benimde kızımda vajinal muayene de kalp atışı alamıyorum kürtaj olacaksın dedi dr değiştirdim elhamdülillah bir sıkıntı yoktu şimdi 2 yaşında

Günaydın hanımlar.Nasılsınız bakalım. Bi kaç gündür bakamadım umarım herkes iyidir yeni gelenler varsa hoşgeldiniz.Eskiler umarım sağlıkla duruyosunuzdur .Bizde 7+3 olduk bugün 8. Haftada gidiyim kontrole diyorum.Durumlar iyi şimdilik biraz halsizlik var sadece bide mide yanması sizler nasılsınız?:KK25:

[QUOTE="pruine, post: 55479826, member: 374454"
Bazen limon tuz ekliyorum mideme iyi geliyor.

Soda limon tuz tansiyon sorunu yaratabilir. Sodanin kendisinde de sodyum var.

Kalp atışını duymuşmuydun canım. Bende bugüne kadar 2 kez kanama yaşadım acile gittik eşimle. İlkinde kese vardı sadece. İkincisinde kalp atışını duyduk ve büyükçe bir kanama alanı oluştuğunu söyledi doktor. Yaklaşık 6 cm kadar büyüklükte. Geçen haftadan bugüne 1cm küçülme olmuş kanama alanında. O sürede bebeğimde büyümüş tabi. Doktorum kesinlikle ilişki yasak diyor. Benim kanama alanından sebep kahverengi akıntılarım var 1haftadır. Sana kanama alanı gibi bişey söyledilermi yoksa sebepsiz mi?

Allah yardımcın olsun insallah saglıkla kucagına almak nasip olsun
Yok canım kalp atısı daha yok su anda geç döllenme oldugu icin 6 haftalık civarında su anda kese var icinde minicik bebek var ama cok minik kalp atısı yok daha dr söylemese anlaşılmıyor bile
Kanama alanı var ama büyük degil kücük bir alan progenyx verdi ve dün igne oldum hemen pembe leke kanamaya dönünce cok korkuyorum ikinci bebegim Allah bunuda hayırlısı ile bize bagıslasın.

Herkese günaydın arkadaşlar. Bir sorum olacak uzun zamandır siteye girmiyordum eski üye olmama rağmen. Daha pratik kullanabileceğim uygulaması var mı? app store’da bulamadım ama

Doktordan geldim minimal bir kanama alanı görüldü ama insanın içi rahat etmiyor. Ben her şeye razıyım. Yeterki meleğim sağlıklı şekilde dünyaya gelsin:dua: salı günü rutin randevum vardi. Ona da gideceğim erteleme yapılmadı. Güzel haberler alırız hepimiz
Çok geçmiş olsun canım , çamaşıra mı gelmişti kanama nasıl farkettin? Oluyormuş ara ara böyle dinlen güzelce inş geçecek

Cok tesekkur ederim, yaptirmakta fayda var o zaman.. Ama nasil bi islemdir bilemedigim icin cekindim biraz

Günaydın kızlar, crinon jel ile sıkıntı yaşıyorum sürekli Ben de dün belki sert enjekte ettim hafif bir kan pıhtısı geldi ucuna ama çamaşırıma gelen birşey yok yine de panikledim dr umu aradım önemsemedi yat dinlen dedi , crinon jel ile böyle sıkıntılar yaşayan var mı? Ah bir de top top geliyor 3 gunde bir kahverengi şekild e bunlar beklenen şeyler diyorlar ama ?

Arkadaşlar bulantısı olan arkadaşlar için naçizane bir tavsiyem var. Benim eşim denizci denizde de bulantıya karşı böyle önlem alıyorlar. Şade gazoz için benim ilk hamileliğimde hayatımı kurtardı. Bir akşam evde kalmadığı için acillik oldum. Şimdilik bulantım başlamadı ama başlarsa mutlaka yine denerim.
Canım markası farkeder mi.Hangisi iyi geliyordu

Back