• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyanıyorum. Ne zaman geçecek bu?
Bayilmak üzereyim yere baksam bulanıyor yukari baksam daha bulanıyor balkondayım suan hava buz ama baska carem kalmadi cok fenayım

Kizlar bulanti icin kullandiginiz ilac var mi?Ne yiyip içiyorsunuz..Ben kraker salatalik falan yiyebiliyorum

Aman
Bayilmak üzereyim yere baksam bulanıyor yukari baksam daha bulanıyor balkondayım suan hava buz ama baska carem kalmadi cok fenayım
canım sıkı giyin üşütme yoksa daha kötü ilaç da kullanamazsın daha büyük eziyet Allah korusun

Bana olmuyor pantolonlorum :KK43:

Şuan ben de hamile pantolonu giyiyorum canım merak etme :D sabahları karnım daha ufak oluyor gun içinde gaz ve şişkinlik oluyor ama ben seviyorum top gibi göbiş olmasını gün içinde karnımı okşuyorum filan :)

Benimde midem çok kötü bulanıyor. Doktorum ilaç verdi o iyi geliyor. Ama bugünden belli ağzımda demir tadı var, normalde daha önceleri olması lazımdı. 8. Haftanın içindeyim. 3 bebeğim olacak inşaAllah:) o yüzden bazı şeyleri artık biliyorum. Ama 6. Haftada bebek kesede görünmedi:( 10 gün sonra tekrar çağırmıştı. İnşaAllah bu sefer görünür. Sağ kasık tarafımda bugünki bugün bi kığırdanma ve hafif bi ağrı var ama hayırlısı.

Benimde midem çok kötü bulanıyor. Doktorum ilaç verdi o iyi geliyor. Ama bugünden belli ağzımda demir tadı var, normalde daha önceleri olması lazımdı. 8. Haftanın içindeyim. 3 bebeğim olacak inşaAllah:) o yüzden bazı şeyleri artık biliyorum. Ama 6. Haftada bebek kesede görünmedi:KK43: 10 gün sonra tekrar çağırmıştı. İnşaAllah bu sefer görünür. Sağ kasık tarafımda bugünki bugün bi kığırdanma ve hafif bi ağrı var ama hayırlısı.
Insallah görürsün oradadir bebisin..bana da verdi ilaç az biraz kesiyor diyebilirim. Gece döllenme olmuştur belki, ümitsiz olma

Iyi geceler hanimlar
Ben kan sulandirici igne kullaniyorum. Bugun vuruldugum yer mosmor oldu ve biraz şişti.
Başina gelen oldu mu acaba ?

Hayırlı geceler kızlar bişey soracaktım ken değeri düşük olupta ilaç kullanmayan var mı? Dr bana vermedi bulantı yapar diye aslında bulantım yoktu 6. Hafta olunca daha sonra başlar belki dedim elhamdülillah bulantım hiç yok ama aşırı halsizlik ve yorgunluk var yüzümde çok soluk kendimi bitkin hissediyorum çok

Back