• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet ilk gebeliğim . Aslında gülümsemesi beni rahatlattı. Çünkü benim doktorum riskleri sıkıntıları dan-dun söylemesiyle ünlü... Bir şey demediyse demeye değer gormedigindendir diye düşünüyorum. Kendisi riskli gebeliklerde uzman bir perinatolog, kim bilir nasıl komplike vakalarla uğraşıyorsa...
O zaman harika, ben de rahatladim .. belki de icinden buyuyo ufaklik demistir :)

Bulantı benimde hergün olmuyor canım bu bi sorun olduğunu göstermez bence panik yapma çünkü bir günümüz bi günümüzü tutmuyor her gün farklı şeyler yaşayabiliyoruz
Sağolasın canım inşallah birsey yoktur ilk bebegimdede düşük olmuştu o yüzden cokk panik oluyorum galiba

5. , 6. haftada karnınız buyudu mu? Benim bu ikinci. Bana biraz fazla geliyor haftama göre. Daha erken gibi sankini. İlkini tam hatirlamiyorum ama sanki baya gec olmustu karnimin buyumesi

Ben 3 düşük yasadim 7 haftalık 1 kez de 12 haftalik kalbi duran melegim var. Genetik testlerim temiz çıktı ama protein c ve s degerlerim yüksek çıktı. Bu da kisinin kanda pihtilasmaya yatkin oldugu anlamına geliyormuş bu nedenle her gun coraspin iciyorum ve hibor 5000 igne oluyorum kan sulandırıcı göbekten
Anladım canım sağol geçmiş olsun

Selam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyanıyorum. Ne zaman geçecek bu?
Benim bulantılar başlamadı ama o dediğin göğüs acısına alışsan iyi edersin doğuma kadar ayrı acıyo doğumdan sonra süt dolunca ayrı acıyo bebekler emdikçe bambaşka acıyo
kızlar sürekli gazım ve şişkinliğim var ve geçmiyor :KK43:
Aynen benimde
Kızlar yeni hastaneden çıktım çok şükür keseyi gördüm 5+2 miş başta göremedi sonradan gördü inşallah kalp atışını da duyarım:dua::nazar:
Gözün aydın canım
Merhaba bende geldim aranıza 8+1 mide bulantıları tüm Hayatımı kabusa çevirdi özeniyorum bulantı kusma olmadan hamile kalanlara 2.bebeğimiz Hayırlısı bakalım bulantılı süreç hemen geçer inşallah
Hoşgeldin hayırlı olsun bugünlerde geçecek güzel günler için sabredicez canım

Evet bana kalırsa da enteresan bir durum olmuş. Şüphelendiği tehlikeli bir durumda böyle rahat davranması normal değil.28 nisan a randevu aldık. Şuan zaten Levent bey e devam ettigim için acelem yok. Deneyelim bakalım :).
İyi ki diğer kadından almamışsın
Onunla da yıldızım barışmadı :)
Sorun bende galiba :D

5. , 6. haftada karnınız buyudu mu? Benim bu ikinci. Bana biraz fazla geliyor haftama göre. Daha erken gibi sankini. İlkini tam hatirlamiyorum ama sanki baya gec olmustu karnimin buyumesi

Bu anlattığın şey normalmiş
İlk gebelikte kaslar büyüdüğü için ikinci gebelikte bu durumu hafızasında tutup daha erken büyüyorlarmış

Benim de ikinci çocuğum ve şimdiden 4 aylık gibi görünüyor :D

Back