• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ilk hamilelik ve ikinci hamilelik bayağı farklı. Ben de ilkinde 3 ay kendi kıyafetlerimi giymiştim. Şimdi normal pantolonların düğmesini kapatamıyorum çengelli iğne takiyorum ilkinde göğüslerim de çok az büyümüştü. Şimdi anında gerginleşti irilesti. Sanırım vücut hazırlıklara erken başlıyo 2.de

Iyi geceler hanimlar
Ben kan sulandirici igne kullaniyorum. Bugun vuruldugum yer mosmor oldu ve biraz şişti.
Başina gelen oldu mu acaba ?
Bir aydir yapiyorum canim. Morarma oluyor. Bi de kizariklik ve kasinti oldu bende. Kasinirsa aman kasima daha fena oluyor. Su an daha iyi biraz duzeldi. Bi gun saglik ocagina gittim koldan yaptirdim. Ama icime sinmedi gobek daha etkili galiba. Olabildigince gobekten idare artik

Günaydııın yine çok bulantılı bir gün sabah Başlıyor ve uyuyana kadar böyle 1 haftadır hayattan soğudum 2015 Aralık annelerindeydim daha önce o zamanda çoktu bulantım ama şimdi evde ilgi bekleyen bir kuzu olunca çok çok zor geçsin artık bu süreç ağzımın içi çok kötü

Eklentiler

• IMG_1256.PNG
    IMG_1256.PNG
    354,1 KB · Görüntüleme: 105
Bende kullanıyorm canım ayrıca hemşireyımde. Cok agır ve acı veren bi iğne malesef ki :KK43: mor kollara ve göbege şimdiden hazır ol. Çünkü evet morartıyo
Ooo hemşiresin ne guzel canim. Ayin 13 unden beri vuruluyorum. Hep gobekten yapiyorum. Daha dogrusu eşim yapiyor. Birden inanilmaz morardi çürük gibi oldu. Korktuk açikcasi. Tenim de cok hassastir. Bacaktan vurmaya başlasam olur mu peki?

Bir aydir yapiyorum canim. Morarma oluyor. Bi de kizariklik ve kasinti oldu bende. Kasinirsa aman kasima daha fena oluyor. Su an daha iyi biraz duzeldi. Bi gun saglik ocagina gittim koldan yaptirdim. Ama icime sinmedi gobek daha etkili galiba. Olabildigince gobekten idare artik
Her duruma raziyim aslinda ama birden morarinca korktum. Bana da göbek daha etkiliymis gibi geliyor. Bende az once saglik ocagina gidip gosterdim. Cok normal boyle olmasi dedi. Biraz morariklar gecene kadar bacaktan yapsam diye dusunuyorum.

Merhaba sevgili Kasım anneleri. Dün akşam yaptığım test sonucunda hamile olduğumu öğrendim 8 yaşında bir KIZIM daha var. 8 sene önce tüm hamilelik maceramı buradaki anne adayları ile yaşamış harika paylaşımlarda bulunmuştuk umarım yine aynı olur. Herkese sağlıklı gebelikler. Bu arada tahmini Doğum tarihimiz 29.11.2018

Iyi geceler hanimlar
Ben kan sulandirici igne kullaniyorum. Bugun vuruldugum yer mosmor oldu ve biraz şişti.
Başina gelen oldu mu acaba ?

merhaba. geçmiş olsun.
kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybeden annelere çok rastladım bu grupta. benimde ilk gebeliğim. kan pıhtılaşma sorunu olduğunu nasıl anladınız acaba. hangi testlerde çıkıyor. bende de varsa diye korkuyorum. zaten geç kavuştum bebeğime. türlü türlü korkularım var.

Merhaba sevgili Kasım anneleri. Dün akşam yaptığım test sonucunda hamile olduğumu öğrendim 8 yaşında bir KIZIM daha var. 8 sene önce tüm hamilelik maceramı buradaki anne adayları ile yaşamış harika paylaşımlarda bulunmuştuk umarım yine aynı olur. Herkese sağlıklı gebelikler. Bu arada tahmini Doğum tarihimiz 29.11.2018
Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun hepimize :dua:

merhaba. geçmiş olsun.
kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybeden annelere çok rastladım bu grupta. benimde ilk gebeliğim. kan pıhtılaşma sorunu olduğunu nasıl anladınız acaba. hangi testlerde çıkıyor. bende de varsa diye korkuyorum. zaten geç kavuştum bebeğime. türlü türlü korkularım var.
Merhaba canim tesekkur ederim. Bende maalesef ilk hamileligimde kalp atislarini duyamadan kaybettim. Allah kimseye yasatmasin. Herkese saglikli evlatlar nasip etsin.
Moleküler genetik testi yapildi canim. Eger endiselerin varsa doktorunla gorusmelisin. Insanin icini kurt gibi kemirir bu durum.
Umarim sende yoktur canim. Hamileligin saglikla devam eder insallah.

KıZlar adete bi iki gün kala saçı yağ basan var mı
Bem kendim keşfettim
Yıllardır böyle
Normalde saçımı yıkamasam kaç gün yağlı olmaz
Ama adete bi iki gün kala
Yağ ve kir fışkırıyor acaip ağırlaşıyo
Kendimi kandırmak isterdim ama yine oldu
Bu sabah itibariyle saçlarım yağ bastı
Kipkirli oldu daha dün duş aldım
Hormonlardan demekki adete yakın bildiğin yağ basıyo

Ben
Ilk hamilelik ve ikinci hamilelik bayağı farklı. Ben de ilkinde 3 ay kendi kıyafetlerimi giymiştim. Şimdi normal pantolonların düğmesini kapatamıyorum çengelli iğne takiyorum ilkinde göğüslerim de çok az büyümüştü. Şimdi anında gerginleşti irilesti. Sanırım vücut hazırlıklara erken başlıyo 2.de
Benim ilk hamileliğim ama sanki benimde şişkinlik var hatta kilo bile aldım doydugumu hissetmiyorum ya sizde de öyle oluyor mu?

Back