• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
KıZlar adete bi iki gün kala saçı yağ basan var mı
Bem kendim keşfettim
Yıllardır böyle
Normalde saçımı yıkamasam kaç gün yağlı olmaz
Ama adete bi iki gün kala
Yağ ve kir fışkırıyor acaip ağırlaşıyo
Kendimi kandırmak isterdim ama yine oldu
Bu sabah itibariyle saçlarım yağ bastı
Kipkirli oldu daha dün duş aldım
Hormonlardan demekki adete yakın bildiğin yağ basıyo

Benim de aşırı bir yağlanma olmaya başladı
Artan hormonlar yüzünden herhalde

Ben

Benim ilk hamileliğim ama sanki benimde şişkinlik var hatta kilo bile aldım doydugumu hissetmiyorum ya sizde de öyle oluyor mu?

Ben 2 kilo verdim :( midem bulanıyor iştahım yok
İştahın varsa ye tabi ama ölçülü ye
İlk 3 ayda toplam 1 kg alınıyormuş genelde

Benim de aşırı bir yağlanma olmaya başladı
Artan hormonlar yüzünden herhalde

Ben 2 kilo verdim :KK43: midem bulanıyor iştahım yok
İştahın varsa ye tabi ama ölçülü ye
İlk 3 ayda toplam 1 kg alınıyormuş genelde
Zaten kilom var bide şimdi doymuyorum ölçülü yemeye dikkat ediyorum ama yine acıkıyorum ilk aylarda normal mi acaba böyle olmasi

Merhaba canim tesekkur ederim. Bende maalesef ilk hamileligimde kalp atislarini duyamadan kaybettim. Allah kimseye yasatmasin. Herkese saglikli evlatlar nasip etsin.
Moleküler genetik testi yapildi canim. Eger endiselerin varsa doktorunla gorusmelisin. Insanin icini kurt gibi kemirir bu durum.
Umarim sende yoktur canim. Hamileligin saglikla devam eder insallah.

çok üzüldüm. zor bir durum Rabbim tekrar yaşatmasın. kimseye yaşatmasın.
sağlıcakla kucağına al bebeğini.

benim ikizdi. ikisinin de kalp atışlarını duymuştum.
en son doktora gittiğimde birinin 6+4de kalmış olduğunu söyledi. kalp atışları da yoktu. diğerine göre ufaktı. üzüldüm ağladım ama diğer bebeğim için toparlandım. şimdi kalan bebeğim için dua ediyorum ve üzerine düşüyorum. haftaya salı tekrar doktora gideceğim. bakalım ne diyecek. o zaman endişelerimi de anlatacağım.
teşekkür ederim ilgin ve güzel dileklerin için.

Zaten kilom var bide şimdi doymuyorum ölçülü yemeye dikkat ediyorum ama yine acıkıyorum ilk aylarda normal mi acaba böyle olmasi
Hiç bilmiyorum ki ben de
Ama belli bir kilodan fazla alırsan sonra zorluk olmasın
Az ve sık yiyin diyorlar
Ara öğün falan yap bence meyve kuruyemiş falan

stres yapma bence bebeginede yansitma canim.Bulantin yoksa proteinden zengin seyler tüketmeye çalışki doyma hissin gelsin.Karbonhidrati azalt.Bana da drum 4 ay hic kilo almani istemiyorum dedi ama zaten alacaj durumda degilim cunku bulantilarim var kraker ve salataliktan baska hicbir sey yiyemiyorum.Ha bi de bana hafif tempoda yarim saat yuru dedi her gun.Riskin yoksa dene istersen doktoruna sorarak

2 gundur bulantilarim tavan ama kusamiyorum. Kusamamakta cok rahatsiz ediyor. Halsizlik uyku. Cok fenayimmm yaa haftaya rapor alayim diyorum. Beynimin tek lobu calismiyor gibi suan. Bilgisayarla birbirimize bakip diyoruz.

Back