Ayy pardon sizi üzmek istemedim. Allah rahmet eylesin. rabbim bu bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİkizlerim doğumdan sonra vefat ettiler canım,Allah herkesin yavrularını korusun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy pardon sizi üzmek istemedim. Allah rahmet eylesin. rabbim bu bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİkizlerim doğumdan sonra vefat ettiler canım,Allah herkesin yavrularını korusun.
Evet bana kalırsa da enteresan bir durum olmuş. Şüphelendiği tehlikeli bir durumda böyle rahat davranması normal değil.28 nisan a randevu aldık. Şuan zaten Levent bey e devam ettigim için acelem yok. Deneyelim bakalım :).Evet öyle oluyor gideceksen hemen sıra al :)
Aslında benim dün randevum vardı kendisiyle ama iptal ettim
Arada benim gibi iptaller olursa sıra bulabilirsin.
Bana direkt dış gebelik şüphesi diye dan diye söylemeseydi (keseyi görmesine rağmen böyle dedi) ben devam ederdim kendisinde. Hem şüphelenip hem de 2 hafta sonra çağırdı
Gerçekten dış gebelik olsaydı 2 haftaya başıma bişeyler gelebilirdi.
Yoksa bence tecrübeli bir doktor.
Doktora bende sarı söyledim cnm haftaya kalp atışını duyayım kesin olarak haftasını belirtir ama ben eminim yani haftam bu sekildeBen bunu sormuştum doktora satı yazacaksın demişti hesaplama için.
Estağfirullah canım,hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler doğumlar nasip etsin rabbimAyy pardon sizi üzmek istemedim. Allah rahmet eylesin. rabbim bu bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sarı yazarsam ama ozman gelişimi bir hafta geri görünmez mi cnm doktora sati söyledim gerçi ama 35 günde bir oldugunuda belirttimBen bunu sormuştum doktora satı yazacaksın demişti hesaplama için.
Hayır sen satı söyle doktor zaten ultrasona göre düzenleyip ölçümlere göre hafta ve gününü söylüyor.Sarı yazarsam ama ozman gelişimi bir hafta geri görünmez mi cnm doktora sati söyledim gerçi ama 35 günde bir oldugunuda belirttim
Ayy bilemedim valla iyice kafam karıştı cnm dedigin gibi ama ultrason kağıdında da senin dediğin gibi yaziyordu
Selam canım benim bulantim ve göğüs ağrım bugün yok korkuyorum olumsuz birşey mi oldu diye özellikle göğüs hassasiyetim birden azaldıSelam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyanıyorum. Ne zaman geçecek bu?
Neyse haftaya gidisimde netlestireyim benHayır sen satı söyle doktor zaten ultrasona göre düzenleyip ölçümlere göre hafta ve gününü söylüyor.
Sen 7+0 sın bugün .şimdi gitsen bile kalp atışı duyulur bence.Ayy bilemedim valla iyice kafam karıştı cnm dedigin gibi ama ultrason kağıdında da senin dediğin gibi yaziyordu
Ayy gerçekten miii ama randevum haftaya yaSen 7+0 sın bugün .şimdi gitsen bile kalp atışı duyulur bence.
İnşallah bu bebeğiniz üzüntülerini hafifletir canım sağlıkla sıhhatle gelsin Allah'ın izniyleEstağfirullah canım,hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler doğumlar nasip etsin rabbim
hoşgeldin hayırlı sağlıklı olsun bebeğinselam kızlar. ben de aranıza katılsam nasıl olur
ben de önceki gün gittiğimde 6+6 demişti doktorum ama 10 gün sonraya verdi randevuyu kalp atışı içinAyy gerçekten miii ama randevum haftaya ya
Hoşgeldinselam kızlar. ben de aranıza katılsam nasıl olur
amiin canım. cümlemizin bebeği sağlıkla gelsin inşallahhoşgeldin hayırlı sağlıklı olsun bebeğin
HoşbulduukkHoşgeldin
Saol canım ,tüm güzel yürekli insanları rabbim incitmesinİnşallah bu bebeğiniz üzüntülerini hafifletir canım sağlıkla sıhhatle gelsin Allah'ın izniyle
Bulantı benimde hergün olmuyor canım bu bi sorun olduğunu göstermez bence panik yapma çünkü bir günümüz bi günümüzü tutmuyor her gün farklı şeyler yaşayabiliyoruzSelam canım benim bulantim ve göğüs ağrım bugün yok korkuyorum olumsuz birşey mi oldu diye özellikle göğüs hassasiyetim birden azaldı