• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet öyle oluyor gideceksen hemen sıra al :)
Aslında benim dün randevum vardı kendisiyle ama iptal ettim
Arada benim gibi iptaller olursa sıra bulabilirsin.
Bana direkt dış gebelik şüphesi diye dan diye söylemeseydi (keseyi görmesine rağmen böyle dedi) ben devam ederdim kendisinde. Hem şüphelenip hem de 2 hafta sonra çağırdı
Gerçekten dış gebelik olsaydı 2 haftaya başıma bişeyler gelebilirdi.
Yoksa bence tecrübeli bir doktor.
Evet bana kalırsa da enteresan bir durum olmuş. Şüphelendiği tehlikeli bir durumda böyle rahat davranması normal değil.28 nisan a randevu aldık. Şuan zaten Levent bey e devam ettigim için acelem yok. Deneyelim bakalım :).

Selam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyanıyorum. Ne zaman geçecek bu?
Selam canım benim bulantim ve göğüs ağrım bugün yok korkuyorum olumsuz birşey mi oldu diye özellikle göğüs hassasiyetim birden azaldı :KK43:

Selam canım benim bulantim ve göğüs ağrım bugün yok korkuyorum olumsuz birşey mi oldu diye özellikle göğüs hassasiyetim birden azaldı :KK43:
Bulantı benimde hergün olmuyor canım bu bi sorun olduğunu göstermez bence panik yapma çünkü bir günümüz bi günümüzü tutmuyor her gün farklı şeyler yaşayabiliyoruz

Back