- 14 Mart 2017
- 1.260
- 1.478
Maşallah :) 3 katı artmış hep :)2 gün arayla
19
64
193
625 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah :) 3 katı artmış hep :)2 gün arayla
19
64
193
625 çıktı
İstediğim için merak ediyorum deli gibi
Ama eğer gerçekten ikiz ise adet günüme kadar 10.000 falan olur diye düşünüyorum. Bakalım yarın belli olur kaça katlıycak değer.
İkinci gebeliğim ama ilk bebeğimi 16. Haftada rahim açılmasından dolayı Doğum yapmak zorunda kaldım. Kaybettim yani..İlk gebeliğin mi?
Evet canım çoğulsa adet gününde öyle olur ama enim kuzenimin ikizdi adet gününde değeri 3000 filandı değerin az artarsa da üzülme :))
Pozitif ol canım :) Allahım sonuna kadar hayırlı eylesin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Dua ede ede git :*Bugün tekrar vermem lazım çok korkuyorum düşük gelirse diye
Amin inşallah saol cnm ayan sıra bekliyorum kan içinPozitif ol canım :) Allahım sonuna kadar hayırlı eylesin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Dua ede ede git :*
yukselmis degerib aslindda tekrardan bidaha niyr kan veriyorsunAmin inşallah saol cnm ayan sıra bekliyorum kan için
Benim kimyasal gebeliklerim olduğu için artışı kontrol ediyoruzyukselmis degerib aslindda tekrardan bidaha niyr kan veriyorsun
Sonuç ne zaman belli olucak?Benim kimyasal gebeliklerim olduğu için artışı kontrol ediyoruz
kimyasal veya boş gebelik aynı şeyler miBenim kimyasal gebeliklerim olduğu için artışı kontrol ediyoruz
Aynı şey değil canım kimyasalı doğru biliyorsun ama boş gebelikte kese oluşuyor bebeğin kalp atışı gelmiyor. Bebek büyümüyor yani.kimyasal veya boş gebelik aynı şeyler mi
nasıl belli oluyor
benim bildiğim kimyasal gebelikte artış az az olur sonra birden düşer
Sonuç ne zaman belli olucak?
Bebeğin kalp atışı çok önemli bu yüzdenkimyasal veya boş gebelik aynı şeyler mi
nasıl belli oluyor
benim bildiğim kimyasal gebelikte artış az az olur sonra birden düşer
gozun aydin canim degerin gayet iyi insaallah bebegide gormek nasip olur benimde cok agrim var bugun basim akrnim belim cok agriyoagriyor normalmiki bunlarBelli oldu
1200 den
3800 çıkmış
Bebeğin kalp atışı çok önemli bu yüzden
Saol canım 3 gün arayla yapmıştım korktum biraz dr iyi dedigozun aydin canim degerin gayet iyi insaallah bebegide gormek nasip olur benimde cok agrim var bugun basim akrnim belim cok agriyoagriyor normalmiki bunlar
seninde ilk gebeliginmi canimSaol canım 3 gün arayla yapmıştım korktum biraz dr iyi dedi
Benimde karnım ve belim sabahları çok ağrıyo gündüz geçiyo ama normaldir heralde
Belli oldu
1200 den
3800 çıkmış
Oh çok güzel :) maşallah..Belli oldu
1200 den
3800 çıkmış
ayyy valla gecmiyor gunler yaagünler geçmiyor ki rahatlayalım valla
günler geçmiyor ki rahatlayalım valla
yaa evett bende kalp atisini cok merak ediyorum yaa insaallah hayirli hayirli bir sekilde suyarizAynen öyle şu 2-3 haftayı hayırlısıyla bi rahat şekilde geçirseydik kalp atışını da bi duysaydık ne güzel olurdu