2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Folbiol devlet karşılıyor mu.? Bana bugün folden diye bi ilacın kartini verdi fiyatı 45 tl. Bende almadım pahalı geldi. Ama bişey almak zorundayım acaba hangisini alsam.?

Folidoce 20 TL'ye aldım.sanirim bu tarz ilaçları SGK karsilamiyor

Kızlar benim 1.trimester testlerim cok pahalı tutuyor kendi hastanemde 1.647 tl
Baska bir hastaneye sordum 880 tl dedi muhtemelen orada yaptırıcam siz nerelerde yaptırdınız

Ayni durumdayiz bende 2 gun oncesine kadar sabah bulantisi oluyordu hafif sonra mide yanmasi basliyordu iki gundur oda yok bi goguslerim sis baskada bi belirtim yok. Bende korkuyorum sanki yok gibi geliyo. Yarin kalp atisi icin gidicez bi gorseydim rahatlicam sabahtan beri cok gerginim bisey olursa diye korkuyorum. Benim ilk gebeligim kayipla sonclandi onunda etkisi cok buyuk. Dua edelim birbirimize

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

Ayy canım inan okurken bile yüreğim ağzıma geldi valla Allah korumuş inşallah daimi korur çok geçmiş olsun canımm.
Kızlar bende bugün hamilelik haberimi aldım...4 haftalık...nasipse kasım annesi olacağım bende
Hoşgeldin hayırlı olsun canım
Herkese merhaba sanırım ben de herşey yolunda giderse kasım 2018 i sonunda yakalayacağım..5. hafta içindeyim.
Maşalllah hayırlı olsun sağlıklı gebelikler...
kizlar folik asit ne kullaniyorsunuz
Canım ben folbiol kullanıyorum ama aşırı şişkinlik hatta nefes darlığı yapıyo
Kızlar bıgün öğrendim idrarda hamileliğimi adetm 2 gün gecikti ne zaman kan vermeye gideyim sizce
Hemen git yarın tabikide..gözün aydın sağlıkla al kucağına
Baska bir hastaneye sordum 880 tl dedi muhtemelen orada yaptırıcam siz nerelerde yaptırdınız
Canım doktorun istediği ilk kan idrar tesrlerinden bahsediyorsan sağlık ocağı ve devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor benim dr boşa para verme git oralarda yaptır gel dedi sağolsun sağlık ocağında yaptırdım zaten gebelik kaydı için gitmen şart sağlıklı gebelikler..

Çok teşekkür ederim canım

Basettiğin testler kızamıkçık, tokloplazma falansa benimki 850 lira tuttu, özel sağlık sigortamın doğum kotasından düştü. Çok üzüldüm çünkü bu testlerin bazıları aile hekiminden de yapılıyor. Bence önce oraya kalanını da gittiğin hastanede yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…