Tesekkur ederim canim beni hatrladin saniriminsallah gerek kalmaz simdilik hazir degilim valla korkularim sevincimin de ustunde o derece
Canim onemli olan kese ile beraber yolk sac kesesi var miydi odur olay. Bahsetti mi doktorun? Bir de her hastane cihazı ayni kalitede olmuyor mesela ben devlette muayene olmustum ilk gebelikte 7 haftalik duymuyordu kalp atışı ama 2 gun evvel ozelde duymuştuk. Bu sefer de 6 hafta 1 gunlukken yine aynı doktorumda duyduk. Tahlil dışında devlet hastanesine gitmiyorum.kadin dogum konusunda özel bana daha iyi geliyormerhaba hanimlar benim de sat 5 subat ikinci cocugum insallah doktora ilk kez bugun gittim karindan bakti sadece kese gorduk normalmi mi acaba sata gore 6+1 im
Gecmisler olsun insallah hayirlisiyla kucağınıza alın Allah yardımcınız olsunKızlar ben geldim
Çok kötü birgün geçirdim
Sabah gözümü açtığım gibi kanamayla uyandım dr gittim hemen şimdiye kadar 4 tane düşük 1 tane 21 haftalık kaybım var
O anki korkun çok kötüydü hemen doktora gittik
Rabbime çok şükür kalbi atıyordu
Dr iğne ve ilaç verdi sürekli uzanıp su içmem gerekiyo
İnşallah bebeğime bişey olmaz çok korktum bugün anlatamam
İçerde kanama yok dedi korkma
vall aynen canim yaa sanada gecmis olsun ben parol icicektim dedim simdi icmiyim gece yatarken icicem insallah butun gun yatip uuyudum ne yediysemde cikardim hamilelikten oncede bende cok fena gecirirdim asla migren hapi icmeden geecmezdi bazen onu icsem bile ertesi gun gevam ederdi agri aall allah yardimcimjz olsun yaa migren bandlari benxe bic ise yaramiyor unraim sna faydali oolurGeçmiş olsun canım bende 3 gündür migren atağı geçiriyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti ilaç içemedikçe sahada azıyor ağrılar sanırım mevsim değişikliğinden ben hamilelik öncesinde de çok etkilenirdim ayrıca kontrole gittiğimde druma sormuştum migren konusunu sadece parol ve minoset dedi bende dün gece 1 tane bugün 1 tane aldım gerçi hiç ile yaramadı ama umut işte birde soğuk jel torbasıyla enseme ve şakaklarıma tutuyorum geçici de olsa rahatlatıyor eşimde migren bandı sipariş verdim ama soracak eczaneye hamileler kullanabilirmi diye çok zormuş hamileyken migren çekmek hepimize allah kolaylık versin
Saol cnm. Gözün aydın seninde
Rabbim yardımcımız olsun inşalallah rahat olacağımız günler de gelir ben de hem haftalık verdi hem de progestan i
Senin iğne 5 gün de bir mi. Progeston fitil vermedi mi. Fitil olarak kullanmak çok iyi mışSaol cnm. Gözün aydın seninde
Rabbim yardımcımız olsun inşalallah rahat olacağımız günler de gelir ben de hem haftalık verdi hem de progestan iğne
ozele gittim canim ama cok iyi bi ozel oldugunu sanmiyorum asil doktoruma randevum 30 mart o yuzden o tarihe kadar bi gorunmek istemistim yolk sac tan bahsetmedi hic cok da ilgili degildi zaten kesenin boyutu 11 mm idiCanim onemli olan kese ile beraber yolk sac kesesi var miydi odur olay. Bahsetti mi doktorun? Bir de her hastane cihazı ayni kalitede olmuyor mesela ben devlette muayene olmustum ilk gebelikte 7 haftalik duymuyordu kalp atışı ama 2 gun evvel ozelde duymuştuk. Bu sefer de 6 hafta 1 gunlukken yine aynı doktorumda duyduk. Tahlil dışında devlet hastanesine gitmiyorum.kadin dogum konusunda özel bana daha iyi geliyor
Gecmisler olsun insallah hayirlisiyla kucağınıza alın Allah yardımcınız olsun
Senin iğne 5 gün de bir mi. Progeston fitil vermedi mi. Fitil olarak kullanmak çok iyi mış
Peki diğer düşüklerin sebebinin ne olduğu çıktımı. Hepsini kanama ile mi kaybettinAmin hepimiz alalım inşallah
Bana hem haftalık etkisi olan iğne artı progestan iğnesi verdi bi tanesi haftalık yapılıyo 1 tanesi de günlük
Folbiol verdi benim doktorum.kizlar folik asit ne kullaniyorsunuz
bende folbiol kullaniodum bugun bana onu kullanma o sana cok gelir dedi imom onerdi daha ozel ve fiyatli bisey sanirim cok inanamadim doktoraFolbiol verdi benim doktorum.
folic 1 kullanıyorum benkizlar folik asit ne kullaniyorsunuz
kizlar folik asit ne kullaniyorsunuz
Pregnıo fol iyot benim kullandığımkizlar folik asit ne kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?